[quote=Viliuteee,2010 08 21, 14:47]ir netradicines manekenes gali buti labai grazios,ir megzti rubeliai joms tikrai tinka.kol kas be veiduku
labai jau grazios suknutes
labai jau grazios suknutes
QUOTE(zvirble @ 2010 08 21, 11:45)
Sveikos sukneliautojos, nuostabiu sukniuku primezget, prineret as irgi noriu nerti kazka panasaus i Kamiles Burinskaites (buvusios Rudoko drauges) zydra suknute, gal pamenat is zurnalo "Zmones" berods..Gal kuriai auksarankei teko nerti ta suknia, gal kuri turetu schamas ar rastelius? Viena rasteli pati iziurejau zurnale, bet ten gan tolokai fotografuota, tai sunku iziureti ir apdaila, ir apykakle..
Jei apie sita,tai as neriau
Rasto schemos neturejau,ziurejau is pav. ir neriau,gavosi va kaip:
norwa kopija fantastiska
ir viskas gerai matosi nereikia nei schemu
Mane tai suzavejo I. Budrienes suknele siame zurnale nors i i sita ilagai ziurejau
Mane tai suzavejo I. Budrienes suknele siame zurnale nors i i sita ilagai ziurejau
QUOTE(benomama @ 2010 08 21, 21:37)
norwa kopija fantastiska
Aciux
Viliuteee, gražiai manekenes papuošei
Viliuteee, labai jau gražios suknelės
Ateinu pasiguost-daugiau pusę vasaros mezgiau mezgiau servetėlinei suknelei sijoninę dalį iš lino su medvilne siūlų. Šeštadienį pabaigiau,bet dabar kuo toliau tuo labiau rankos niežti ardyt Akių ,kai prisidedu,turėtų būt per pus mažiau. Nu jau toookią staltiesę nuvariau,kad ... Išpradžių galvojau,kad nieko baisaus-viršų megzdama suimsiu akis ir bus gerai-stipriai paraukta nuo liemens bus. Bet per naktį jau dabar sumąsčiau,kad aš tai jau iš nemanekenių-storys labai. Tai dabar jau nežinau... Dar nešiuosi gal darban su viena mezgėja pasitart,bet jaučiu,kad reiks permegzt
Kokios fainos jus mezgejos
puiki melsva suknele,maciau kaip tik ja sios savaites zurnale,
puiki melsva suknele,maciau kaip tik ja sios savaites zurnale,