nu baigiu išvarvint akis į šituos stebuklus
FANTASTIŠKOS
o čia irgi Zuviuko:) darbai ar rusaitės pasisavino??? blink.gif
http://club.osinka.r...4570666#4570666
http://club.osinka.r...4570666#4570666
cia Zuviukas gali gi zmogus ir kituose forumuose registruotis as labai daznai osinkoj matau keleta SM auksarankiu
QUOTE(Džinė79 @ 2010 08 15, 09:44)
senokai nebuvau čia užsukus, o dabar tooookių grožių pamačiau. o Zuviuko:) suknia be galo graži, subtili, nepakartojama
noriu pasirodyti kuklią kasdienę suknutę. nieko ypatingo, bet man ji labai miela
noriu pasirodyti kuklią kasdienę suknutę. nieko ypatingo, bet man ji labai miela
Labai gražu, miela...kas čia per raštas, gal trumpai galėtum pakomentuoti?
Ačiū visom už pagyrimus
QUOTE(Džinė79 @ 2010 08 15, 09:44)
senokai nebuvau čia užsukus, o dabar tooookių grožių pamačiau. o Zuviuko:) suknia be galo graži, subtili, nepakartojama
graži suknutė spalvytės gražios tik nesuprantu ties pažastim kažkokias bangeles meta, ar čia tik nuotraukoj taip?
Mano mano niekas neiko nepasisavino
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 16, 11:53)
Abi suknelės pasakiškos, o baltoji...dieviška, gal turi patarimą, kaip papraščiau ir lengviau sujungti tas dalis??? Jei ne tie siuvimai detalių jau būčiau bandžius ką nors nusinerti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 16, 11:53)
Žuviuk, tu fantastiška moteris kaip ir tavo darbai. Ne kitaip
QUOTE(Capricorn @ 2010 08 16, 12:31)
Žuviuk, tu fantastiška moteris kaip ir tavo darbai. Ne kitaip
vau kaip aciu sedziu darbe visa isleipus nuo karscio ir svajoju apie nauja suknele ir dvejoju ar tinkama varianta ir joigyvendinima renkuosi o cia toks paskatinimas aciu
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 16, 13:04)
vau kaip aciu sedziu darbe visa isleipus nuo karscio ir svajoju apie nauja suknele ir dvejoju ar tinkama varianta ir joigyvendinima renkuosi o cia toks paskatinimas aciu
Net neabejok...tavo pasirinkimai man atrodo idealūs ir be galo kruopštūs
QUOTE(laumar @ 2010 08 16, 12:10)
Abi suknelės pasakiškos, o baltoji...dieviška, gal turi patarimą, kaip papraščiau ir lengviau sujungti tas dalis??? Jei ne tie siuvimai detalių jau būčiau bandžius ką nors nusinerti
as juos suneriu nerdama paskutini dalies rata ir viskas buna