Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNIOS 30temelė

[quote=Ligvita,2010 08 11, 21:05]
Ilgai laukta ir pagaliau...

as pasikartosiu,bet tikrai labai grazi suknute mirksiukas.gif
Atsakyti

nauja
nors is tiesu nieko naujo-tik dar viena
rozine-kremine mocherinuke
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
matosi vos vos rozine spalvyte thumbup.gif
kokio nr virbalais mezgi ja? ax.gif
Atsakyti
4 nr,bet as bet kokiais virbalais ipratusi gana laisvai megzti
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 11, 13:26)
Gavau is fotografes toki alinksma nuotraukyte smile.gif tai si karta netradiciniu budu pritatau savo suknyte. Ja vilkejau savo vestuviu vakara  ax.gif

user posted image

wub.gif liuks foto ir suknytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 11, 20:05)
user posted image

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 11, 20:05)
user posted image

labai daili wub.gif
tik galvoju,kodel ta juostele tokios spalvos,pasirodo prie bateliu derinta cool.gif
ir pasuknele turbut specialiai siuta bigsmile.gif

kokie siuliukai ir kiek? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 12 rugpjūčio 2010 - 10:25
Viliute kaip visada turi sava stiliu 4u.gif jeu nereikia net skaityti kas ideda foto, pagal darbelius matosi thumbup.gif

Olaiva, ir as ziuredama pagalvojau, prie ko cia ta juostele g.gif bet labai patogu nes prie bet kokiu bateli pasikeis tik dirziuka ir bus vel su kita suknia 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 12, 11:22)
labai daili wub.gif
tik galvoju,kodel ta juostele tokios spalvos,pasirodo prie bateliu derinta cool.gif
ir pasuknele turbut specialiai siuta bigsmile.gif

kokie siuliukai ir kiek? ax.gif

TAip, tu visiskai teisi, juostele derinta prie bateliu smile.gif ir tas akcentas nuolat bus keiciamas smile.gif
Pasuknele siuta specialiai siai suknutei. Siulai Maxi, pamenu, kad pirkau 6 ir atrodo 1 liko... g.gif kazkaip toj vietoj man biski skleroze buna, nes baltu siulu nuolat namie pilna, tai jei iskart neuzsirasau - paskui jau nebeatrenku..
Papildyta:
QUOTE(benomama @ 2010 08 12, 12:04)

Olaiva, ir as ziuredama pagalvojau, prie ko cia ta juostele g.gif bet labai patogu nes prie bet kokiu bateli pasikeis tik dirziuka ir bus vel su kita suknia  4u.gif  thumbup.gif

aha... aha...
kaip tik tokia mintis ir buvo suknute aptariant...
Atsakyti
Ligvita, labai dailu ir kruopštu wub.gif matosi kad suknės savininkė "protinga" ir negadino grožio su bet kokia "ai nebuvo kada pasirūpinti" pasuknele cool.gif Geltonos juostelės aš nesidėčiau, bet čia jau mano problema, kad nesu tos spalvos mylėtoja tongue.gif
sunku patikėti, kad užteko 6 Maxių. Aš kažkada iš jų sijoną nėriau, tai ir tai kokius 4-5 suvariau, jei teisingai atsimenu doh.gif Matyt suknelė skylėtesnė smile.gif

viliuteee, ši suknelė nerealiai turėtų atrodyti po žydinčiais migdolais wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 12, 08:15)
aciu  4u.gif man sis rastelis irgi labai labai wub.gif kai tik pamaciau isimylejau  lotuliukas.gif

Tai gal galite tuo mylimu rašteliu pasidalinti. Tikrai thumbup.gif atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 12, 13:54)
Tai gal galite tuo mylimu rašteliu pasidalinti. Tikrai  thumbup.gif atrodo wub.gif

jau kazkurioje temoj buvau tikslia nuorodele i metusi ax.gif o dabar niekaip nerandu tiksios zinutes, bet sitoje temoje tikrai yra blush2.gif
nuoroda

o cia dar pora nuotraukeliu, kur rastelis geriau matosi ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 12 rugpjūčio 2010 - 13:41
Keliose temose Zuviuko:) sukneles žiūrinėjau ir gėrėjaus. Pasaka fantastika ir pačiai labai tinka. Primink dar, kokie siūliukai abiejų. Ir sveikinimai vestuvių proga!
Atsakyti