[quote=Ligvita,2010 08 11, 21:05]
Ilgai laukta ir pagaliau...
as pasikartosiu,bet tikrai labai grazi suknute
matosi vos vos rozine spalvyte
kokio nr virbalais mezgi ja?
kokio nr virbalais mezgi ja?
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 11, 13:26)
Gavau is fotografes toki alinksma nuotraukyte tai si karta netradiciniu budu pritatau savo suknyte. Ja vilkejau savo vestuviu vakara
liuks foto ir suknytė
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 11, 20:05)
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 11, 20:05)
labai daili
tik galvoju,kodel ta juostele tokios spalvos,pasirodo prie bateliu derinta
ir pasuknele turbut specialiai siuta
kokie siuliukai ir kiek?
Viliute kaip visada turi sava stiliu jeu nereikia net skaityti kas ideda foto, pagal darbelius matosi
Olaiva, ir as ziuredama pagalvojau, prie ko cia ta juostele bet labai patogu nes prie bet kokiu bateli pasikeis tik dirziuka ir bus vel su kita suknia
Olaiva, ir as ziuredama pagalvojau, prie ko cia ta juostele bet labai patogu nes prie bet kokiu bateli pasikeis tik dirziuka ir bus vel su kita suknia
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 12, 11:22)
labai daili
kokie siuliukai ir kiek?
kokie siuliukai ir kiek?
TAip, tu visiskai teisi, juostele derinta prie bateliu ir tas akcentas nuolat bus keiciamas
Pasuknele siuta specialiai siai suknutei. Siulai Maxi, pamenu, kad pirkau 6 ir atrodo 1 liko... kazkaip toj vietoj man biski skleroze buna, nes baltu siulu nuolat namie pilna, tai jei iskart neuzsirasau - paskui jau nebeatrenku..
Papildyta:
QUOTE(benomama @ 2010 08 12, 12:04)
aha... aha...
kaip tik tokia mintis ir buvo suknute aptariant...
Ligvita, labai dailu ir kruopštu matosi kad suknės savininkė "protinga" ir negadino grožio su bet kokia "ai nebuvo kada pasirūpinti" pasuknele Geltonos juostelės aš nesidėčiau, bet čia jau mano problema, kad nesu tos spalvos mylėtoja
sunku patikėti, kad užteko 6 Maxių. Aš kažkada iš jų sijoną nėriau, tai ir tai kokius 4-5 suvariau, jei teisingai atsimenu Matyt suknelė skylėtesnė
viliuteee, ši suknelė nerealiai turėtų atrodyti po žydinčiais migdolais
sunku patikėti, kad užteko 6 Maxių. Aš kažkada iš jų sijoną nėriau, tai ir tai kokius 4-5 suvariau, jei teisingai atsimenu Matyt suknelė skylėtesnė
viliuteee, ši suknelė nerealiai turėtų atrodyti po žydinčiais migdolais
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 12, 08:15)
aciu man sis rastelis irgi labai labai kai tik pamaciau isimylejau
Tai gal galite tuo mylimu rašteliu pasidalinti. Tikrai atrodo
QUOTE(Puk @ 2010 08 12, 13:54)
Tai gal galite tuo mylimu rašteliu pasidalinti. Tikrai atrodo
jau kazkurioje temoj buvau tikslia nuorodele i metusi o dabar niekaip nerandu tiksios zinutes, bet sitoje temoje tikrai yra
nuoroda
o cia dar pora nuotraukeliu, kur rastelis geriau matosi
Keliose temose Zuviuko:) sukneles žiūrinėjau ir gėrėjaus. Pasaka fantastika ir pačiai labai tinka. Primink dar, kokie siūliukai abiejų. Ir sveikinimai vestuvių proga!