Mano vasarinės suknelės
O šita Bielros įkvėpta
Atsiprašau už nekokybišką foto, fotikas matyt baigia nugyvent savo amželį
Kaip grazu ir vasariska
Vandene, gražios suknelės. Gal galima gauti tos pirmos raštelį?
Vandene, puikios suknelės.. , bet nertos man vistiek yra ir bus gražesnės už megztas..
Jusu teismui
siai sukniai truksa uzbaigimo nesugalvoju kaip uzbaigti...
Kas nerete toki rasta??? reikia pagalbos.
( si foto pasiskolinta is Osinka puslapio)
neriu ir as, tik man pagal rasta labai kliosas gaunasi, antra brinda pradejau nerti nuo 5 eiles ( nuo galo) taip nesinori ardyti
schema, gal kam prireiks, joje parodyta kur dadurti sekanti nerima
siai sukniai truksa uzbaigimo nesugalvoju kaip uzbaigti...
( si foto pasiskolinta is Osinka puslapio)
neriu ir as, tik man pagal rasta labai kliosas gaunasi, antra brinda pradejau nerti nuo 5 eiles ( nuo galo) taip nesinori ardyti
schema, gal kam prireiks, joje parodyta kur dadurti sekanti nerima
QUOTE(benomama @ 2010 08 08, 23:47)
niuma mezgėsi sau, kreipkis į ją
Ačiū, mergaitės, už pagyras mano suknelėms
Bielra, man irgi gražiau nertos suknelės, bet nėrime aš tik pradedanti, tai čia buvo pirmoji nerta suknelė Kitai vasarai reiks bandyt dar kokią nusinert
Vilma Liu, pirmos suknelės raštas šis
Bielra, man irgi gražiau nertos suknelės, bet nėrime aš tik pradedanti, tai čia buvo pirmoji nerta suknelė Kitai vasarai reiks bandyt dar kokią nusinert
Vilma Liu, pirmos suknelės raštas šis
QUOTE(Ane4ka @ 2009 01 20, 12:42)
Sveikos,
benomama, pagal schemas, pagal originalą taip ir turi būti - kas 3 motyvus prisideda 1 naujas, todėl jei 1 eilė yra iš 15 motyvų, ta antroji jau iš 20, trečioji iš 26-27 maždaug ir t.t.
Bet aš irgi nenorėjau kliošinės, taigi toje vietoje jungdama pirmą eilę nėriau iš 3 pynučių, antrą eilę jau iš 4, tai jos man gaudavosi ne šachamtais, bet tiesiog kas 4 akis ir prijungdavau. Bet kadangi jos pasislepia po nėriniu- nesukau galvos Ir dar- nemėgstu didelių skylių nėriniuose, tai visas 'tuščias eiles išmečiau, kad motyvo ta didžioji skylė slėptųsi
benomama, pagal schemas, pagal originalą taip ir turi būti - kas 3 motyvus prisideda 1 naujas, todėl jei 1 eilė yra iš 15 motyvų, ta antroji jau iš 20, trečioji iš 26-27 maždaug ir t.t.
Bet aš irgi nenorėjau kliošinės, taigi toje vietoje jungdama pirmą eilę nėriau iš 3 pynučių, antrą eilę jau iš 4, tai jos man gaudavosi ne šachamtais, bet tiesiog kas 4 akis ir prijungdavau. Bet kadangi jos pasislepia po nėriniu- nesukau galvos Ir dar- nemėgstu didelių skylių nėriniuose, tai visas 'tuščias eiles išmečiau, kad motyvo ta didžioji skylė slėptųsi
Aciu Niuma, labai graziai atrodo (as sau sia spalvyte ir pasirinkau, tik jau kliosine bus , o dabar neriu dukrai tai norejau, kad tiesiau butu ) Dar pameginsiu veseli pakeisti i storesni.
Tai , kad as ir nemegstu skystu rastu, todel nuneriau ir sustojau, nezinau ka toliau daryt , ir kalbinu panas
Bet kaip ant zmogaus tai to klioso labai ir nesimato, taip graziai krenta tos brindos mmmmmmmmmmmm
Tai taip iseina rasto visai keisti nereikia, tik pirmose eilese mazinki akiu skaiciu(nes pagal schemute 4kilpeles ir 1su uzmetimus, o pati nerei 3 kilpeles ir tada 1 su uzmetimu )
P.S. paskaiciavau tai man dasidejo antroje juostoje 6 motyvai, pirmas 18, antas jau 24
Tai , kad as ir nemegstu skystu rastu, todel nuneriau ir sustojau, nezinau ka toliau daryt , ir kalbinu panas
Bet kaip ant zmogaus tai to klioso labai ir nesimato, taip graziai krenta tos brindos mmmmmmmmmmmm
Tai taip iseina rasto visai keisti nereikia, tik pirmose eilese mazinki akiu skaiciu(nes pagal schemute 4kilpeles ir 1su uzmetimus, o pati nerei 3 kilpeles ir tada 1 su uzmetimu )
P.S. paskaiciavau tai man dasidejo antroje juostoje 6 motyvai, pirmas 18, antas jau 24
QUOTE(niuma @ 2010 08 09, 07:49)
nereali suknute kaip prancuzai sako CHIK
QUOTE(benomama @ 2010 08 09, 09:53)
Tikrai taip Per pynučių skaičių pasiaurėjimą dariau.
Pas mane kiekvienoj juostoj maždaug po 3 motyvus prisidėjo. Pradėjau nuo 15 motyvų, šeštoj eilėj buvo 27 berods. Į apačią dar mažiau platinau, tada antroj eilėj, kur 4 pynutės akys ir stulpelis jungiau kai kur ne po 4 akių, bet po 5.
Mamyte uogyte, dėkui