QUOTE(jurgitasta @ 2010 07 30, 18:51)
Aciu mergaites uz pagyras visoms po baloncika
Kas del siuliuku, tai jie istiesu labai labai faini, minkstuciai, smagu su jais nert. Bet pats siuliukas truputeli purus ( nezinau kaip kitaip apibudint ), ir neisryskina rasto. Bet vis tiek labai dziaugiuosi sita suknele ( man ji labai labai grazi ) .
Niuma gal Jus turit sitos dryzuotukes schema ? Jau tooookia ji man faina
Kas del siuliuku, tai jie istiesu labai labai faini, minkstuciai, smagu su jais nert. Bet pats siuliukas truputeli purus ( nezinau kaip kitaip apibudint ), ir neisryskina rasto. Bet vis tiek labai dziaugiuosi sita suknele ( man ji labai labai grazi ) .
Niuma gal Jus turit sitos dryzuotukes schema ? Jau tooookia ji man faina
suknele tiesiog ir figuryte labai graziai atrodo as gi tokia pradejau dukrai nert (9m). Tai jau prisidirbau turejau tokiu italisku siuliuku 100gr. rite 70%medvilnes ir 30%viskozes. Nu mezgu is dvieju, nes labai plonytis siuliukas, biski zvilgesio turi. Su mazium niekaip neprisiruosiau nuvaziuot daugiau nusipirkt tai, nunarpliojau dvi kvarbatkas ir vakar nuvaziavau siulu. Siulu ner mat paskutiniai ispardavinas. Nupirkau tokia zydra spalvyte, kaip melyna elektrine, nu ka ardziau apatine dali ir dabar zadu daryt taip.
Virsus - zydras
1. - balta
2.- zydra
3. - balta
Ir gal koki trumpa svarkiuka nunerti, jei kartais vesiau butu. Kaip manot ar visa man ja zydra daryt. Man balta puosniau, bet dabar deje Prasau atsakyti auksarankes, laukiu