Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNIOS 30temelė

QUOTE(niuma @ 2010 07 29, 18:26)
Tiesa, tik šitą suknelę nerdama sužinojau, kaip teisingai prinert stulpelį, kad būtų vienas virš kito ir kad nenuvažiuotų raštas į šona, kaip būtų nutikę, jei kabinčiau tik už pynutės. Reikia užkabint ir stulpelio vieną siūlą:


Va, va. Jau kitoj temoj kilo klausimas, nes matėsi kažkokia kitokia technika. Dabar aišku. Kuo daugiau žiūriu, tuo labiau man ji patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2010 07 29, 11:38)
Labas rytas. Vėl daugybė puikių naujų suknelių. Ir aš parodysiu savo šiąnakt pabaigtą. Figūra toli gražu ne tokia, kokios norėčiau, bet suknelė tokia, kokios norėjau  smile.gif

user posted imageuser posted image

Puiku. Ir tau tinka. Mano figūra irgi manęs netenkina, o nerti-megzti tai norisi lotuliukas.gif Taigi, tavo darbas paskatins ir mane. Tik jau gal kitam sezonui. Dabar tokia viršutine dalimi tuniką neriu (jei siūlų tunikai užteks). Tik man tas trikampis nuo papų sujungimo į apačią kažkaip negražiai pasikabina. Reiks vakare paardytui ir bandyti siaurinti per vidurį.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 07 29, 23:53)
aciuks.gif dėkui, merginos smile.gif Po skalbimo ir man ji patinka, nes prieš- truputėlį abejojau biggrin.gif siūliukas- Begonija.

lektuveli, čia iš laaabai plonų siūlų megzta, nes panašiu raštu mezgus esu tokį megztinuką;TEMA osinkoj, rasi ir raštelius . Nors gal taviškė daugiau kiauraraštinė  g.gif

Dekuj smile.gif 4u.gif
bet is tikruju reikia kazko labiau kiauraraštinio
Atsakyti
Sveikos sukneliautojos 4u.gif
Nu groziu grozius darot mergytes ! Niuma, Naiste777 Jusu paskutiniosios suknutes labai grazios 4u.gif . Ypac suzavejo kaffe latte wub.gif . Ir spalytes, ir modelis suknes ir rastas. O dar taip lygiai stulpeliai suguldyti, atrodo kad su kokiom staklem. Super !!!
As irgi baigiau vasarine sukne, tik kad vasara baigesi verysad.gif . Siuliukai yarn art sophist. Mano manymu sitie siuliukai nelabai tikes pasirinkimas unsure.gif , ir dar reik pasukne butinai susirast doh.gif . O stai ir mano sukienka ax.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 30 liepos 2010 - 13:33
Jurgitasta- gražu. O pasuknelę tai jaus teks siūti prie mezginio
Atsakyti
Jurgitasta-->pasakiška suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Jurgitasta, vasara dar nesibaigė ir su tokia nuostabia suknele dar turėsi kur pasipuošti thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif dėkui merginos visoms už įvertinimus. Įkvėpėja mano suknelei buvo šita (bet aš viską savaip pasigaminu smile.gif ):

user posted image

jurgitasta, daili suknutė thumbup.gif Ir panešiot dar spėsi tikrai šią vasarą.
O ko abejoji dėl siūliuko pasirinkimo? Iš nuotraukos jis dailiai atrodo. (savo bordo tokio rašto sluoksniuotai rinkausi YarnArt Lily siūlus).
Atsakyti
Jurgitasta, puiki suknelė. Nugara labai įspūdingai atrodo. Ir siūlai, bent jau iš foto kiek matosi, visai vykę. Bus tos vasaros dar tikrai, spėsi panešiot.
O sakykit, kur jūs perkat YarnArt siūlus. Aš savo kaimo parduotuvėj tik Summer randu.
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras blush2.gif visoms po baloncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kas del siuliuku, tai jie istiesu labai labai faini, minkstuciai, smagu su jais nert. Bet pats siuliukas truputeli purus ( nezinau kaip kitaip apibudint ), ir neisryskina rasto. Bet vis tiek labai dziaugiuosi sita suknele ( man ji labai labai grazi ) ax.gif .
Niuma gal Jus turit sitos dryzuotukes schema ? Jau tooookia ji man faina blush2.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iskilo, jei as balta sukneles apdaila padaryciau juoda, ar nesugadinciau visko? g.gif
Atsakyti
Niu man kažkaip nea schmoll.gif Dar ir dažyti gali...
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 07 30, 19:37)
Niu man kažkaip nea  schmoll.gif Dar ir dažyti gali...

as pirma isbandyciau ar nedazo, o gal turi ideja kaip butu galima padaryti, nes neriu suknele vestuvem ir nenoriu buti kaip jaunoji, juk ji turi buti visa balta blush2.gif
Atsakyti