Niuma , labai skanu , mmmmmmm gal visgi įmesk raštelį
ir dar, šitas sakinukas "Tiesa, tik šitą suknelę nerdama sužinojau, kaip teisingai prinert stulpelį, kad būtų vienas virš kito ir kad nenuvažiuotų raštas į šona" reiškia, kad būtent platinimui taip darei ?
fishke, ne tik platinimui- kiekvieną stulpelį taip nėriau. Nes jei kabint tik už pynutės- visi kampai nučiuožtų į vieną pusę. Tokio kaip raštuko- nelabai ir turiu, nes kiekvienos juostos kiauraraščius dėliojau pati iš akies. Po kiekvieno platinimo gaunasi skirtingas stulpelių skaičius, tai kampuose mezgimas iš 1 į tris arba iš 3 į vieną akį gaydavosi skirtingas tose juostose, kur kiauros eilės.
Na tokius nebent galiu įdėt:
Na tokius nebent galiu įdėt:
Niuma - labai gražu
dėkui, merginos Po skalbimo ir man ji patinka, nes prieš- truputėlį abejojau siūliukas- Begonija.
lektuveli, čia iš laaabai plonų siūlų megzta, nes panašiu raštu mezgus esu tokį megztinuką;TEMA osinkoj, rasi ir raštelius . Nors gal taviškė daugiau kiauraraštinė
lektuveli, čia iš laaabai plonų siūlų megzta, nes panašiu raštu mezgus esu tokį megztinuką;TEMA osinkoj, rasi ir raštelius . Nors gal taviškė daugiau kiauraraštinė
niuma,nu tiesiog fantastiškai dailus darbas,labai kruopštus.O kokie siūliukai?Ir vąšelio nr?
YarnArt Begonia, 7 vnt rudų ir 6 vnt šviesių, liko po kelis metrus Vąšelis Nr. 2 (bet ne Tulipo, pastebėjau, kad Tulip gamybos - didesni vąšeliai).
Niuma nui labai grazu , as ir pati galvoju kazka tokiu rasteliu sau nusinerti, bet vis neprisiruosiu, tiksliau reikia viena darbeli baigti, paskui kito imtis
Niuma gražu Man labai patinka toks spalvų derinys
Jungiuosi prie pagyrų ir aš - Niuma, suknutė Liuks