Nauja tema, nauji darbai.
Senojitema
enigma3, Labai grazi suknele
(senoje temoje paskutiniam puslapyje)
enigma3, laaabai laaaabai daili suknute o spalvyte tai atrodytu kaip tamsiai melyna ...nu tikrai labai puosni, net labai...ir seksuali, kaip kazkas jau rodos minejo.
Oi kaip aciu.
Dabar nersiu sita grozi. Gal per kokius du metus ir nunarpliosiu, kaip ir ta juodaja su trim eilem geliu.
Labai labai noreciau pasigirti savaja juoda suknele su trim eilem geliu, kakla labai graziai pasidariau, nu taip kaip nusiziurejau per kazkoki filma...labai patenkinta esu ja, ale kad neturiu kaip... dukryte i Anglija isvaziavo dviem menesiams su visu fotiku...o taip maga pasirodyt...
QUOTE(bielra @ 2010 07 16, 20:37)
Va čia išskleistas sijonas, kuriame gerai matosi platinimai..
Labai smalsu būtų pamatyt tavąją suknelę, kiek pamenu 3 eiles tų gėlių darei..?
Ir dar štai čia matosi platinimas..
Labai smalsu būtų pamatyt tavąją suknelę, kiek pamenu 3 eiles tų gėlių darei..?
Ir dar štai čia matosi platinimas..
Oi kaip aciu.
Dabar nersiu sita grozi. Gal per kokius du metus ir nunarpliosiu, kaip ir ta juodaja su trim eilem geliu.
Labai labai noreciau pasigirti savaja juoda suknele su trim eilem geliu, kakla labai graziai pasidariau, nu taip kaip nusiziurejau per kazkoki filma...labai patenkinta esu ja, ale kad neturiu kaip... dukryte i Anglija isvaziavo dviem menesiams su visu fotiku...o taip maga pasirodyt...
Na pasirodysiu nors ir nelabai į vasariškų suknių temą.
Ilgokai megzta , bet prieš kaitrią saulytę greit išdžiuvusi
bet demonstruot buvo tikra kančia, kai lauke 35 laipsniai
Ilgokai megzta , bet prieš kaitrią saulytę greit išdžiuvusi
bet demonstruot buvo tikra kančia, kai lauke 35 laipsniai
Mamyte uogyte, Kristinakristina ačiū už gerą žodį mano pirmam blynui
Lusasita, labai daili suknute, kruopščiai nunarpliota, tikrai gražiai atrodysit atvėsus orams.
Lusasita, labai daili suknute, kruopščiai nunarpliota, tikrai gražiai atrodysit atvėsus orams.
Enigma, o schemų nėra?
QUOTE(Capricorn @ 2010 07 20, 12:28)
Enigma, o schemų nėra?
schemos va čia
tačiau man rūpi pats nėrimo principas-nuo ko pradėt, viršaus ar apčios ir pan.
sveikutes auksarankes, perziurejau kelias temelias nu visu darbeliai fantastiski tiesiog nuostabios suknios. As noriu dukrai nunert rugsejo pirmajai suknyte is baltu siuliuku su kokiu spalvotu kaspinu po krutinele. Jai 10m. ka merginos galit pasiulyt grazaus, gal kuri usmates dailia suknyte i gala trupuciuka platejancia, kad galetu kitames ir vasara panesiot. Pasiuciau pasukne sventen, o taip galetu ir be jos but, jei nelabai kiauras rastelis
QUOTE(Lusasita @ 2010 07 19, 22:39)
Daili suknute, ziemai bus pats tas
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2010 07 20, 13:08)
Na sis, kaip ir visi kiti darbeliai, NUOSTABUS!!!
aciu Jums, suknyte keliaus i Norvegija
Viliuteee suknele tiesiog
gal turi kur paziurejus ir nuorodele gali man mestelt, kaip ir prasiau, dukrai kokia lengva baltu siuliuku suknyte ant 10m. ji pas mane tokia madiste, kad labai vaikiska nebutu. Gal turit kur ruseliu psl. nuziureja, kokiu suknyciu mergaitem nieko as nerandu
apsilankiau jusu darbeliu fotkese, tiesiog puiku, kaip gaila kad maniske jau didele, tos suknios mergaitem krikstynu ir t.t.
gal turi kur paziurejus ir nuorodele gali man mestelt, kaip ir prasiau, dukrai kokia lengva baltu siuliuku suknyte ant 10m. ji pas mane tokia madiste, kad labai vaikiska nebutu. Gal turit kur ruseliu psl. nuziureja, kokiu suknyciu mergaitem nieko as nerandu
apsilankiau jusu darbeliu fotkese, tiesiog puiku, kaip gaila kad maniske jau didele, tos suknios mergaitem krikstynu ir t.t.