Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (5)

Mergaites jus esat sventosios, uz savo kantrybe, rupesti ir atsidavyma. As zinau ka sakau, nes pries 3 metus mes su mama irgi praejom beveik visus situs vargus slaugant mociute, aisku daugiau mano mama verysad.gif ,bet viskas buvo pries mano akys. Ir pradzia lygos, ir kova, ir pagerejimai ir pablogejimai ir leta pabaiga. Mama paseno ant akiu per tuos metus, gaila jos, vistiek jaucia sazines grauzati kad ne viska padare ka galejo, musu zodziu negirdi.
Tesiog lenkiu galva pries jus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2010 12 25, 23:33)
Mergaites jus esat sventosios, uz savo kantrybe, rupesti ir atsidavyma. As zinau ka sakau, nes pries 3 metus mes su mama irgi praejom beveik visus situs vargus slaugant mociute, aisku daugiau mano mama  verysad.gif ,bet viskas buvo pries mano akys. Ir pradzia lygos, ir kova, ir pagerejimai ir pablogejimai ir leta pabaiga. Mama paseno ant akiu per tuos metus, gaila jos, vistiek jaucia sazines grauzati kad ne viska padare ka galejo, musu zodziu negirdi.
Tesiog lenkiu galva pries jus  ax.gif

Aciu uz graziu zodzius. Tu esi labai jautri, gera, laiminga tavo tevu bei tavo seima wub.gif O, kad mamyte grauziasi, tai, zinoma, gaila. Gal laikas apgydys.

Svenciu proga linkiu vsiems ligoniukams ir mums, juos slaugancioms sveikatos.
Sviesiu metu!!!

user posted image
Atsakyti
Su sventemis, mielosios 4u.gif Kuo maziau skausmo ir rupesteliu, kuo daugiau sviesesniu dieneliu jums ir jusu artimiesiems wub.gif
Atsakyti
Su profesine švente, mielosios mirksiukas.gif :

Siracido knyga

Sir 3

2 Juk VIEŠPATS pagerbia tėvą per jo vaikus

ir patvirtina motinos teises į jos sūnus.

3 Kas gerbia savo tėvą, atsilygina už nuodėmes;

4 kas gerbia savo motiną, kraunasi lobį.

5 Kas gerbia savo tėvą, džiaugsis savo vaikais,

ir kai melsis, jis bus išklausytas.

6 Kas gerbia tėvą, ilgai gyvens;

paklūsta VIEŠPAČIUI, kas neša paguodą savo motinai.

12 Mano vaike, rūpinkis savo tėvu jo senatvėje,

neužduok jam širdies per visą gyvenimą.

13 Net jeigu jam ir protas susilpnėtų, būk jam kantrus;

nepaniekink jo būdamas pilnas jėgų.

14 Juk gerumas tėvui nebus užmirštas, –

jis tarnaus tau kaip atnaša už nuodėmę –

įleis išliekančią šaknį.

Ir su šv. Kalėdom:
user posted image
Atsakyti
Su naujaisiais metais mergaites!!! Kaip sventes praejo?Pasmus tai padetis trgiska esame uzsnigti,uzpustyti ir dabar sedim ir laukiam kol cia mus kasnors atkas.Tik meldziu dabar ,kad neprireiktu kokio gydytojo ar greitosios,nes davaziuot iki musu sansu ner.Vyras vakar anksti ryte isvaziavo i darba(dar nebuvo prisnige),ir negryzo ,apsistojo pas tevus.Sendien bandys pesciomis parbristi.Ir svarbiausiai neaisku kada kelius valys,nes musu seniunas labai tuom nesirupina.
Atsakyti
Su Naujais Metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
SU NAUJAIS!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(waja28 @ 2011 01 02, 10:14)
Su naujaisiais metais mergaites!!! Kaip sventes praejo?Pasmus tai padetis trgiska esame uzsnigti,uzpustyti ir dabar sedim ir laukiam kol cia mus kasnors atkas.Tik meldziu dabar ,kad neprireiktu kokio gydytojo ar greitosios,nes davaziuot iki musu sansu ner.Vyras vakar anksti ryte isvaziavo i darba(dar nebuvo prisnige),ir negryzo ,apsistojo pas tevus.Sendien bandys pesciomis parbristi.Ir svarbiausiai neaisku kada kelius valys,nes musu seniunas labai tuom nesirupina.

Na, kaip jus ten po sniegu? Tikiuosi jau keliai isvalyti.
Atsakyti
Su Naujais, moterys, ant kurių laikosi pasaulis! Linkiu, kad metai nebūtų sunkesni už praėjusius, o sudėtingos patirtys darytų mus išmintingesnėmis, kad netektų nešiot nepakeliamų naštų ir, kad sugebėtume džiaugtis mažais dalykais.
Atsakyti

Su Naujais.

QUOTE(Una Li @ 2010 12 26, 11:26)

13 Net jeigu jam ir protas susilpnėtų, būk jam kantrus;

Gražūs žodžiai. Bet kur tos kantrybės gaut? Žinokit nebegaliu jau. Kad ir šįryt 7 val ryte sėdi lovoj ir šaukia valgyt noriu, valgyt noriu. Vaikai miega, o jai vienodai. Suprantu, kad jai liga, kad jai taip rodo, bet ką daryt. Visiems skundžiasi, kad nieko neleidžiam. (Čia brolis ir seserys atliko pilietinę pareigą-skambino prieš šventes su ja pasikalbėt, o paskui man moralą laužė doh.gif). Gal man čia pošventinė depresija prasidėjo g.gif.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 01 03, 17:39)
(Čia brolis ir seserys atliko pilietinę pareigą-skambino prieš šventes su ja pasikalbėt, o paskui man moralą laužė  doh.gif). Gal man čia pošventinė depresija prasidėjo  g.gif.

Visiems moralistams turiu vieną pasiūlymą - pasiimkit savaitę atostogų ir pavaduokit mane, aš iš jūsų pasimokysiu, o ir šiaip norėčiau atsikvėpti. O depresija tau iš nuovargio console.gif , nes mums nėra švenčių nei išeiginių, bet juk ištversi...
Atsakyti

Bandau ištvert, gyvas į žemė nesulįsi. O dėl moralistų, tai čia ir taip aišku, kad jie tik pakalbėt ir pakritikuot sugeba. Nes ne vienas yra pasakęs, kad su mano mama nė dienos neišbūtų...
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2011 01 03, 01:14)
SU NAUJAIS!!!!!!!!!!!!!!
Na, kaip jus ten po sniegu? Tikiuosi jau keliai isvalyti.

Jo,jau esam atkasti.Tai gerai ,kad kazkur matyt buvo elektra dingusi,tai is elektros tinklu traktorius nuvale kelius,kad elektrikai davaziuoti galetu.Seniunija musu tai matyt dar tebesvencia naujuosius.
Atsakyti