QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2010 12 16, 16:48)
O tavoji, Juknele, springsta turbut nuo seiliu taip iseitu jei ramybes busenoje?
Pas mano mama labai daug karkalu susidaro, o jai nesigauna atsikrenksti ir isspjauti, tai pati apsivinioju servetele pirsta ir isvalau is gerkles kiek iseina, tada maziau koseja nuo springimo.
Tuoj sventes, norisi palinket, kad visiems mums jos butu ypatingos, su kokiais vargeliais bevargtume...
Pas mano mama labai daug karkalu susidaro, o jai nesigauna atsikrenksti ir isspjauti, tai pati apsivinioju servetele pirsta ir isvalau is gerkles kiek iseina, tada maziau koseja nuo springimo.
Tuoj sventes, norisi palinket, kad visiems mums jos butu ypatingos, su kokiais vargeliais bevargtume...
Gerai, kad sukelet poliklinika ant koju Tikriausiai buvai pirmoji to paprasiusi. Jei dar nueisi pas gydytoja, pasakyk, kad Raseiniu raj. yra toks Ariogalos miestelis. Ten gydytojai israso, o felceres vaiksto pas tokius ligoniukus. Gaila, kad as ten negyvenu.
Teisingai pastebejai, manoji springsta ir nuo seiliu, karkalu. Tik kaip tu juos isvalai? Nevimdo jos? Nekanda tau? Maniske, tai kazkaip nevalingai stipriai kanda. Daznai sauksta, dantu sepetuka sunku istraukti. Nezinau, kaip ja praziodinti
O kaip jusu zondas veikia? Lengviau mamytei?
Kai buvau pas psichiatre, tai ji man sako: "Ne, zondu nestatykit, kam ja kankint. Juk jau tuoj pabaiga". Tai as nebezinau, ka ir daryti. Kazkoks bejegiskumas, vietos sau namie nebeandu. Buiti visai apleidau. Vis begu prie mamos, glostau glostau, masazuoju, kalbinu. Vaikeliai demesio praso. Myluoju ir juos, bet jauciu, kad tda vagiu mamai skirta laika. Protu suvokiu, kad tai nesamone, bet emociskai jau kazkas man nebegerai.
Kad nors zinociau, kas laukia (visus imanomus variantus), kaip jai padeti.
Idomu, kaip issivysciusiose valstybese pagalba tokiems ligoniukams teikiama.