QUOTE(Juknele @ 2010 11 22, 03:12)
Ir manoji labai pradejo springti. Springsta net ramybes busenoj, negerdama, nevalgydama
Man viena gydytoja tvirtino, kad pagal istatyma, kad tokiems ligoniukams seimos gydytoja turi skirti ateinancia slaugytoja (bijau sumeluot) gal karta per savaite. Ji turi pastatyt laseline (jei daktare priraso). Laseline, berods, irgi turi buti kompensuojama. Reikia reikalaut, kas priklauso.
Gaila mamos
Stiprybes tau
Aciu labai! O buvo taip - sukilo visa poliklinika (cia klaip), nes ner to buve, kad slaugytoja turetu laiko vaiskciot pas ligoni laseliniu statyt... (mat pastacius ji turi ir sedet, kol sulases, o kaip kiti jos darbeliai, jei taip prades sedet pas ligoniu namuose...)Taip pagal istatyma priklauso, bet realiai ivykdyti jos nzn kaip... Sake, paklausk, kokioj cia LT poliklinikoj kas vaiksto... Na, as aisku tik tenorejau pasiklaust, ar priklauso ir jei priklauso, tai kaip imanoma tai sutvarkyt... Issikviete mane pati vyr.semos gyd., nu ir sutarem kad ateis tipo slaugytoju komisija pas mama ant rytojaus ziuret, ar yra dar pamanomos tos venos pas ja ir pan. Pora dienu slaugytoja pavaiksciojo ir palasino tas laselines, o as super greitai bandziau susitarti su gastroendokrinologais (ar kaip ten), kad ivest mamai toki kaip zonda per pilva tiesiai i skrandi skysciu suleidimui... Vienas dalykas, kad venos tokiu ligoniu ilgai neatlaiko laseliniu, o kitas - kad LT medikams net nesudarytos salygos vykdyt istatymu tokiems ligoniams... Tai kad, mes jau namie su tuo zondu
Gaila, kad anksciau nei vienoj ligoninej mums jo nerekomendavo, butume tuo paciu susitvarke... Ai, bardakas visur... Bet gerai, kad nors taip susitvarkem... Tai dabar nors ta beda atkrito
O tavoji, Juknele, springsta turbut nuo seiliu taip iseitu jei ramybes busenoje?
Pas mano mama labai daug karkalu susidaro, o jai nesigauna atsikrenksti ir isspjauti, tai pati apsivinioju servetele pirsta ir isvalau is gerkles kiek iseina, tada maziau koseja nuo springimo.Tuoj sventes, norisi palinket, kad visiems mums jos butu ypatingos, su kokiais vargeliais bevargtume...