Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (5)

QUOTE(Awita @ 2010 11 29, 19:32)
Kaip jauties, Lauruška?  unsure.gif

Dėkui, Awita, jaučiuosi neblogai. Kol kas esu žiauriai pavargusi ir atbukusi po laidotuvių. Esu pasakojusi savo istoriją - nebuvom su tėvu artimi. Bet jis - mano tėvas, todėl vis tiek gaila, net labai... Labai blogai jaučiausi šeštadienį, graužiausi, kad gal ne viską padariau... Bet... vis tiek nieko nebepakeisi. Esu tikra, jam dabar tikrai geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2010 11 29, 21:43)
graužiausi, kad gal ne viską padariau...

console.gif nesigraužk, tikrai padarei daugiau nei galėjai 4u.gif
Gal būt natūralus jausmas tokiems sąžiningiems. Tačiau jei ne tu, tavo pasiaukojimas, kas būtų? Mano supratimu niekas daugiau ir negalėjo padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 11 29, 22:04)
console.gif nesigraužk, tikrai padarei daugiau nei galėjai  4u.gif
Gal būt natūralus jausmas tokiems sąžiningiems. Tačiau jei ne tu, tavo pasiaukojimas, kas būtų? Mano supratimu niekas daugiau ir negalėjo padaryt  4u.gif

drinks_cheers.gif
Tikrai, tu vienintele jam padejai. Kiti nei pirsto nepajudino, tik tave sugebejo skaudinti. Esi pati geriausia dukra. Linkiu kuo greiciau atgauti gyvenimo dziaugsma.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 11 29, 21:04)
console.gif nesigraužk, tikrai padarei daugiau nei galėjai  4u.gif
Gal būt natūralus jausmas tokiems sąžiningiems. Tačiau jei ne tu, tavo pasiaukojimas, kas būtų? Mano supratimu niekas daugiau ir negalėjo padaryt  4u.gif

QUOTE(Juknele @ 2010 11 29, 22:30)
drinks_cheers.gif
Tikrai, tu vienintele jam padejai. Kiti nei pirsto nepajudino, tik tave sugebejo skaudinti. Esi pati geriausia dukra. Linkiu kuo greiciau atgauti gyvenimo dziaugsma.

Ačiū, mielosios 4u.gif
Atsigausiu, pasiilgau GYVENIMO wub.gif
O jums visoms - stiprybės, stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Nu va, viskas, išleidau socialinio darbuotoją karsta.gif Lyg ir nieko neprisikabino, daug rašė, rašė g.gif Gruodžio 15 teismas smile.gif Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 11 30, 11:00)
Nu va, viskas, išleidau socialinio darbuotoją  karsta.gif Lyg ir nieko neprisikabino, daug rašė, rašė  g.gif Gruodžio 15 teismas  smile.gif Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai  smile.gif

Laiskysiu kumščius už tave friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 11 30, 11:00)
Nu va, viskas, išleidau socialinio darbuotoją  karsta.gif Lyg ir nieko neprisikabino, daug rašė, rašė  g.gif Gruodžio 15 teismas  smile.gif Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai  smile.gif

Tai jau tikrai. Bet kaip bjauru, kad tvarkingai prižiūrėdamos ligonį, turim jaudintis, kaip mūsų priežiūrą įvertins kažkokia socialinė darbuotoja, kuri gal vandens stiklinės niekam nėra padavusi doh.gif . Rodos viskas akivaizdu - yra sunkus ligonis ir jis prižiūrėtas, ką ten daugiau tikrint. Tuo labiau, kad valstybė ir tam apleistam ne kažką gali pasiūlyt...
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2010 11 30, 12:11)
Tai jau tikrai. Bet kaip bjauru, kad tvarkingai prižiūrėdamos ligonį, turim jaudintis, kaip mūsų priežiūrą įvertins kažkokia socialinė darbuotoja, kuri gal vandens stiklinės niekam nėra padavusi doh.gif . Rodos viskas akivaizdu - yra sunkus ligonis ir jis prižiūrėtas, ką ten daugiau tikrint. Tuo labiau, kad valstybė ir tam apleistam ne kažką gali pasiūlyt...

Ištiesų nemalonu, netgi labai blush2.gif Gal tie ligoniukai vien dėl to ir gyvi, kad savų prižiūrimi, dėl jų praktiškai ir gyvenam.
Labai keista buvo, kad reikėjo sutikimo iš mano vyro, iš tėčio, gal dar iš kitų pareikalaus g.gif Tipo gal kažkas prieštaraus, kad būčiau rūpintoja? Nelabai man suprantama cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauruška @ 2010 11 30, 12:02)
Laiskysiu kumščius už tave  friends.gif

Ačiu smile.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauruska, uzuojauta tau ir ramybes sieloje, visoms kitoms likimo sesems-kuo daugiau ramesniu dieneliu.
O as atejau pasibedavoti-mums nueme slauga ir transporto islaidas.doh.gif Ruosiau save blogiausiam, bet vistiek liudna verysad.gif Mamos pensija nesiekia 600 lt, nes visa gyvenima dirbo kolukyje, kuris ir issunke sveikata. Mamai dar nesakiau. Ar reikia tuos popierius is NDNT vezti i SODRA, ar jie duomenis perduoda patys?
Noriu jusu paklaust, ka konkreciai duoda rupyba? Ar verta tvarkytis? Kiek teko skaityt, del globos daug vargo, jauciu, nesiryzciau tokiems kryziaus keliams.
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2010 12 05, 21:56)

Noriu jusu paklaust, ka konkreciai duoda rupyba? Ar verta tvarkytis? Kiek teko skaityt, del globos daug vargo, jauciu, nesiryzciau tokiems kryziaus keliams.

Jei ligonis orientuotas, globos nesuteikia.

Aš rupybą tvarkausi vien dėl savęs,- dėl socialinių garantijų ir darbo stažo. Jau tiek metų sėdžiu namuose, tai man verta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 12 05, 22:54)
Jei ligonis orientuotas, globos nesuteikia.

Aš rupybą tvarkausi vien dėl savęs,- dėl socialinių garantijų ir darbo stažo. Jau tiek metų sėdžiu namuose, tai man verta  blush2.gif

Na, jei MM testas-3 balai(darytas Santariskese), tai orientuotas ar ne? O Bartelio indeksas-25 balai, tai atvaziave 2 zmones, pirma karta paziureje i ligoni 2 minutes, nustato, kad slauga nereikalinga. Vis neapsisprendziu-gal vis delto man rasyt skunda? Kaip jus patartumet, gal kas turit tokios patirties? 3 metus buvo reikalinga slauga, o dabar isgijo nuo Alzheimerio ligos pagal juos? doh.gif Niekur nerandu kriteriju, pagal kuriuos nustatomas slaugos poreikis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 06 gruodžio 2010 - 01:19
Sveikos 4u.gif
Na mes jau laukiam, 14 dieną gausim atsakymą dėl slaugos... Nemačiau ką užpildė psichiatrė, tačiau mes nei Bartelio nesurenkam 20, nei MMSE nėra 10 (kiek reikia slaugai gauti).... Tačiau nelabai tikiuosi... Kaži, ar galima užginčyti sprendimą?
Kabarksta, kriterijai surašyti čia...
Atsakyti