Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

dar noriu paklausti del aprangos, juk ten islamas ar galima ten su miniakais, sortais ir pan.? ar jau ten niekas nebekreipia demesio? smile.gif
Atsakyti
triton empire randasi ne ant juros kranto ( i pliaza teks eiti per gatve ir i seserini viesbuti T.empire beach).bet jei norite pakeliauti tai viesbutis tinka.nesirinkite maziau 3*.nenoriu vardinti viesbuciu pavadanimu kurie randasi Downtown ad-Dahar, nes mane esa "prafiltrave",todel daugiau jokiu komentaru ir nuotrauku nesiunciu.sis viesbutis irgi randasi dahar rajone, jame daugiausia lenkai , cekai, mazai rusu ir vakaru europos.bet cia verda tikras gyvenima, jei pasivaiksciuosi po rajona.kitoje gatves puseje yra diskoteka(nenoriu meluoti pavadinimo) ir turgus prie vietos (drabuziu).cia kainos zemesnes negu el Sekalla.hurgados nepavadinsi miestu,nes tai mazdau apie 30 km prie juros besitesentis viesbuciu statinis.na nerasysiu daugiau ,nes tuo atsiras KALBININKU,kurie prisikabins prie rasliavos.
Atsakyti
ar su sortais ar su miniaku ar su ilgom kelnem , su vyru ar su tuntu vaiku, jei eisi pro parduotuves, jie sedi laukia- vistiek "kabinesis".ar prie taves ar prie vyro: " uzeikit, paziurekit,...***, *** ble....Hurgada kurortinis rajonas tad islamas ten nelabai ir matosi. jus vyksite dar nepasibaigus Ramadan,bet tai ne Arabija.mes jau sekmadieni busim imerkia kojas i raudon.jura lotuliukas.gif , bet i lagamina as visada isidedu tunika su ilgom rankovem ir ilgas kelnias ( viskas is lino tikrai ir prie 40 neperkaistu), na zinoma ir grazu salikeli plaukam paslepti.paklausi kodel?-parduotuveje ir turguje galiu laisvai vaikscioti, ne vienas neprisiartina, jie atakuoja tik turistus.as lygiai toks pats turistas, bet juos sulaiko apranga verysad.gif
Atsakyti
juk priklauso kokioje salyje, kretoj AI aisku apsimoka, o egipte pusantro litro sprite 2lt, pusantro litro vandens 75ct, alus gatvej po 3 lt, mes buvom AI, baras 23h uzsidaro, ir ka, vistiek reikia eit pirkti i miesta atsigert biggrin.gif o alkoholiniu gerimu per ribota laika nuo atvykimo galima nusipirkti duty free vietoj. Siandien grizom, buvom Hurgadoj, viesbutyje Regina resort, labai geroj vietoj paciam centre, sodai grazus, bet pats viesbutis tai baisu.. maudantis duse ant manes uzkrito plastikine duso sienele ir skilo i kelias dalis, susizeidziau koja, ir tai tik vienas is atsitikimu, aptarnavimas irgi nekoks, na zodziu atsotogos man buvo geros, nepaisant prasto viesbucio smile.gif tiems, kas kas antra diena vaziuoja i eksursijas manau AI neapsimoka, as asmeniskai ir pusryciu niekad nesikeldavau, tiesiog nera noro per tokius karscius smile.gif

zodziu, kita karta labai pagalvosiu del AI, zinoma priklausomai nuo kainu skirtumo.
Papildyta:
mes pravaziavom triton empire kai vaziavom i Kaira, labai labai apsidziaugiau, kad mums pirma karta jo nepatvirtino, geras kelio galas iki centro nuo ten biggrin.gif apie 7 km, taigi kas karta vaziuot mikriuku ar taxi, o vairuoja jie ten kaip isproteje..pilna geru viesbuciu ir sakaloj.
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2010 07 27, 13:16)
cia kainu ir neblogu yra, tik tiek kad rugpjuti i egipta vykt ir imt ekskursijas tik istvermingi gali, juk karstis beprotiskas, nesinores net is autobuso islipt blush2.gif

http://www.novaturas...egiptas/hurgada

drinks_cheers.gif rugpjuti Turkijoje sunku istverti,o cia Egiptas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Shirshanija @ 2010 07 27, 16:32)
juk priklauso kokioje salyje, kretoj AI aisku apsimoka, o egipte pusantro litro sprite 2lt, pusantro litro vandens 75ct, alus gatvej po 3 lt, mes buvom AI, baras 23h uzsidaro, ir ka, vistiek reikia eit pirkti i miesta atsigert  biggrin.gif  o alkoholiniu gerimu per ribota laika nuo atvykimo galima nusipirkti duty free vietoj.

o man del patogumo,ko lakstyti ir pirkaliotis parduotuveje,kai gali eiti ir pasiimti..kad ir baras uzsidaro 23 val,(lygiai taip pat uzsidaro ir Kretoje dauguma viesbuciu 23 val,ten kur mes atostogavome 24 val uzsidare barai)bet gali pasiimti,kad uztektu velesniam laikui,jei nori vakaroti tongue.gif manau cia patogumo delei ir siaip atostogos... thumbup.gif ypac su vakais.
Ir siaip musu seimai tik apsimokejo AI,nesvarbu kokioje salyje mes atostogavome 4u.gif
O Egipte kai toks kainu skirtumas,tai nepritaupysi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 liepos 2010 - 20:58
QUOTE(ingina @ 2010 07 27, 17:44)
dar noriu paklausti del aprangos, juk ten islamas ar galima ten su miniakais, sortais ir pan.? ar jau ten niekas nebekreipia demesio?  smile.gif

cia aisku priklauso nuo kiekvieno asmens, bet asmeniskai as ir miesta eidavau su ilgu sijonu ar kelnem ir uzdaresnem palaidinukem ar maikutem paprastom, kaip bebutu tai islamiska salis ir reigia gerbti ju religija ir paprocius, veliau patys stebimes, kodel daugelis blogai atsiliepia apie turistus, nes mes patys provokuojame savo neagarbiu elgesiu.
Nemazai merginu, tiek rusaiciu tiek lietuvaiciu, laksto trumpais sijonais plikom siknom ir isverstais papais ( atsiprasau uz issireiskimus) tai veliau i europietes ir ziuri kaip lengvai prieinamas.. blush2.gif geda man uz tokia.
asmeniskai as su ilgom suknelem,sijonais ir neisaukiancia isvaizda, net eidama su vyru susilaukdavau vietiniu demesio ir pagarbos, ne su vienu prekeiviu ar viesbucio personalo sulaukem maloniu atsiliepimu apie tai kaip as rengiuosi viesumoje, kad tokiu mazai ir panasiai.
tad siulau siek tiek prilaikyti kitos salies tradiciju ir etiketo smile.gif
ypac ziauriai atrodo kaip vakarienes metu uzeina, slepetuoti, traninguoti ar su sortais asmenys... doh.gif man uz tokius geda
Atsakyti
Mes pirmadieni grizom is Egipto. Didelio ispudzio man sis krastas nepaliko. Siukslynas, bardakas, griuvesiai. Ten dabar karsta, bet Lietuvoj tas 34 laipsniu karstis atitinka Egipto karsti. Mes emem al, tai tikrai nesigailejom. Man taip patogiau, kada nori atsigeri ir nereik sukti galvos del pietu ar gerimu. Nezinau kaip kituose viesbuciuose, bet personalas pas mus buvo paslaugus, jokiu susipratimu neturejome.
Keliones i Liuksora ir Kaira nesiulau imti is gatves prekeiviu. ten pries pora metu yra isleistas istatymas, kad tik agenturos turincios licenzijas t.y. tos kurios moka mokescius gali vezti turistus. mes su vietiniais vaziavom i Liuksora, tai teko ir dykuma pasivaikscioti. Taip apeinami yra policijos postai, nes prie ju reikia jiems mokesti uz turista. Jie taupydami pinigus pagainioja turistus dykuma. Buvo vaziavusiu i Kaira su vietiniais, tai 3 kartus islaipino ir per dykuma vede. taigi atsargiai su ju tolimom ekskursijom.
Kas liecia apranga. Tiesa pasakius as rengiausi, kaip man patinka ir kaip man tokiu oru patogu. Ejau ir su sortais ir su trumpom suknelem. As atvaziavau ten ilsetis ir nesukau sau galvos del aprangos.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2010 07 27, 20:51)
tad siulau siek tiek prilaikyti kitos salies tradiciju ir etiketo smile.gif
ypac ziauriai atrodo kaip vakarienes metu uzeina, slepetuoti, traninguoti ar su sortais asmenys... doh.gif  man uz tokius geda

na atitinkamuose 5 zv viesbuciuose tokio apsirengimo netoleruoja 4u.gif tokiu paprasciausiai neileidzia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evases @ 2010 07 27, 21:27)

Hurgaoje ilsejotes?
as ilgas ekskursijas esu linkusi pirkti i savu,man taip patikimiau atrodo,ypac vykstant su vaikais g.gif
Atsakyti
jolita.martyna, kiekvienam savo, man iki baro nueit gerimu buvo toks pats atstumas kaip ir iki parduotuves, o dar jie su tom savo stiklinem mazom.. doh.gif eini ir eini, eini ir eini, o dar eile didziausia, 10min pralauki, kol gauni, isgeri, vel reikia, o daug stikliniu iskart neduoda... nu zodziu, ir nuo zmoniu ir nuo viesbucio priklauso, as irgi visur tik AI vaziuoju, bet sikart butent Egipte pastebejau, kad kai tokia kvaila tvarka, tai be rysio, Turkijoj nueini prisipili kiek patinka ir ramu, o cia tai eiles, tai stikliniu neber. Ir vaziuojam mes be vaiku, ir miegot toli grazu ne 23h einam, taigi tiek gerimu neprisistatysi, sakau nedave tiesiog lotuliukas.gif lotuliukas.gif

del aprangos tai as irgi rengiausi kaip norejau, aisku kaip cia kazkas minejo su nuogais papais ir uzpakaliu nevaiksciojau, bet veziausi tik vasarines sukneles, toks oras, kad vos istveri, o dar su ilgais sijonais vaiksciot doh.gif

Papildyta:
geriausia, kai rusai su maudymosi trumpikem eina pietaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Hurgaoje ilsejotes?
as ilgas ekskursijas esu linkusi pirkti i savu,man taip patikimiau atrodo,ypac vykstant su vaikais g.gif
[/quote]

Hurgadoje. O mes su vaikais pasiememe ta eksursija, tai dasikalem kaip turi but. Gaila buvo ne tik vaiku, bet ir saves. Bet ispudziai atpirko viska. Pamoka visam laikui.
Atsakyti
musu draugai vaziavo i luksora, tai veze dzipais nerealiu greiciu per dykuma doh.gif mums su kairu irgi nelabai pasiseke, kelis kartus turejom persesti, pradzioj vaziavome su vietiniais tarpmiestiniu autobusu, vaziujant atgal kai jau atrode viskas bus gerai, sugedo autobusas, uzkaito variklis ir vaziavom 20km/h.
Atsakyti
QUOTE(Shirshanija @ 2010 07 27, 23:39)
jolita.martyna, kiekvienam savo, man iki baro nueit gerimu buvo toks pats atstumas kaip ir iki parduotuves, o dar jie su tom savo stiklinem mazom..  doh.gif  eini ir eini, eini ir eini, o dar eile didziausia, 10min pralauki, kol gauni, isgeri, vel reikia, o daug stikliniu iskart neduoda...

drinks_cheers.gif Gal nevisur taip, bet musu viesbutyje buvo tas pats doh.gif (Royal Palace) Ir labai ilgai tektu eilese prastovet, kad pragert ta skirtuma tarp AI ir HB biggrin.gif Priespieciai irgi kazkoks nesusipratimas buvo Atstovi kilometrine eile ir gauni saujale bulvyciu fri doh.gif Pavakariu net nebandem gaut, uztekdavo ir priespieciu cool.gif
Atsakyti