Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Renaya @ 2010 08 31, 18:50)
Seimyniniai kambariai visada brangesni mirksiukas.gif  Mes taip pat keliaudavome 2 suauge ir du vaikai, o nuo praeitu metu  - 3 suauge ir 1 vaikas  ir visada imdavome 2 atskirus kambarius, nes taip pigiau smile.gif , o ir patogiau mirksiukas.gif  kadangi esame seima, kambarius gaudavome salia. Niekada nesureiksmindavau vaizdo pro langa, nes nera mazu vaiku ir kambariuose nebudavome, o ir 20 -30 doleriu galima isleisti naudingiau nei ideti i pasa smile.gif

Aš bandžiau skaičiuoti, bet man kaip tik šeimyniniai kambariai išeina pigiau.
Pvz.: 2010-12-02 Kelialapis visiems
Bella vista 3* šeimyninis - 6008Lt, o 2 atskiri - 6270Lt;
Sea Gull 4* šeimyninis - 6259Lt, o 2 atskiri - 6656Lt;
Sindbad aqua 4* šeimyninis - 6451Lt, o 2 atskiri - 6800Lt.

Skirtumas yra, bet pigiau vis tik šeimyninis. Žinoma, už tokias kainas nesinorėtų važiuoti. Teks laukti paskutinės minutės.
Vaizdo pro langą ir aš nesureikšminu, todėl tikrai pasitaupysiu pinigus.
Atsakyti
Laba diena

Gal esate kas Naujus metus sutikę Egipte? Kaip oras būna tuo metu? Ar išvis verta? Brandinam tokią mintį šias šventes praleist kur nors svetur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 09 01, 16:23)
Laba diena

Gal esate kas Naujus metus sutikę Egipte?  Kaip oras būna tuo metu? Ar išvis verta? Brandinam tokią mintį šias šventes praleist kur nors svetur  smile.gif

As irgi siemet svarstau vaziuoti ten per Naujuosius arba iskart po ju. nOrs sako tuo metu pats salciausias oras ir vejas buna stiprus g.gif Na bet mano noras nugali ir orai neatrodo tokie baisus biggrin.gif
Atsakyti
tiesiog girdejau kad kazkas atplaukie is juros,kazkokie purvai.pati esu buvusi egipte nekarta,zinau kad jura priklauso nuo vietos ir papludimio.man tiesiog pasakie kad jura uztersta vos ne kazkokiu mazutu ar kazkuo panasaus.gal kas tik grizo is egipto ir gali tai paneigti?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2010 09 01, 21:21)
As irgi siemet svarstau vaziuoti ten per Naujuosius arba iskart po ju. nOrs sako tuo metu pats salciausias oras ir vejas buna stiprus  g.gif Na bet mano noras nugali ir orai neatrodo tokie baisus  biggrin.gif

O įdomu kokia temperatūra? g.gif
Žinau tik tiek, kad Naujųjų metų vakarienė apie 200-300 litų papildomai kainuoja asmeniui.... ir sausio 6-oji Egipte yra šventė, kurios metu rengiama taip pat mokama vakarienė, nepriklausomai tu jos nori ar ne smile.gif
Kol kas tik tokios mano žinios apie Naujuosius metus Egipte smile.gif
Atsakyti
taigi, grizom, pailseje ir tuo paciu pavarge wink.gif

apie AMIRA HOTEL:
Vieta nelabai, nes aplink vien statybos, siuksles, toloka iki miestelio centro, turgaus. taciau netoli iki juros, papludimio, kuriame yra koralas smile.gif apziurejom keliskart, daug visokiu zuvyciu, netgi labai dideliu smile.gif aptarnavimas- viskas ok, draugiskas personalas, kambari is karto dave gera, su isejimu i baseina, leido nemokamai pasinaudoti internetu ir t.t. Kambariai normalus, prabangos cia tikrai nerasite wink.gif bet kas mazai busite viesbutyje, tai liuks. Pramogu taip pat jokiu viesbuti, tik viena vakara soko pilvo soki, bet mums nepatiko... Maistas tikrai skanus ir jo daug, pasirinkimas normalus, kiekviena diena buvo kazko naujo (is mesos). bulviu irgi kasdien, ryziu, makaronu, darzoviu visokiu. nors savaites pabaigoje jau nusibodo - pasiilgom lietuvisko maisto, kiaulienos smile.gif su svara, tai nzn, tarakonu matem, taip kambari valo kasdien, dezinfekuoja, neturiu ko prikibt smile.gif tik tarakonu yra wink.gif biggrin.gif
rekomenduoju tik tiems, kurie planuoja daug keliauti, arba nuolat sedes prie juros, o ne viesbutyje tikesis pramogu smile.gif

visas keliones (Paradise sala su pavirsiniu nardymu, Super Safaris, Luksoras, El Gouna) emem is vietinio Ahmed, viskas kur kas pigiau, pvz. Luksoras 20 dol pigiau vienam, safaris 15 dol vienam ir pan. viskuo likom patenkinti, kontaktus imesiu, nes jo kortele liko namie. dar kas labai gerai, kad jis is Safagos mus paeme, nuo viesbucio i visas ekskursijas, ir budavo sutartu laiku, jei veluodavo sms parasydavo thumbup.gif tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 09 02, 10:52)
taigi, grizom, pailseje ir tuo paciu pavarge wink.gif

apie AMIRA HOTEL:

visas keliones (Paradise sala su pavirsiniu nardymu, Super Safaris, Luksoras, El Gouna) emem is vietinio Ahmed, viskas kur kas pigiau, pvz. Luksoras 20 dol pigiau vienam, safaris 15 dol vienam ir pan. viskuo likom patenkinti, kontaktus imesiu, nes jo kortele liko namie. dar kas labai gerai, kad jis is Safagos mus paeme, nuo viesbucio i visas ekskursijas, ir budavo sutartu laiku, jei veluodavo sms parasydavo  thumbup.gif tikrai rekomenduoju  smile.gif

Labai ačiū už išsamų aprašymą. Tikrai labai pravers.
Ir kontaktai vietinės agentūros būtų ne pro šalį.
Jei ne paslaptis, kiek mokėjote už kelionę? Ar atitiko kaina kokybę?
Atsakyti
SVEIKOS GAL KAS Y EGIPTA LAPKRICIO28 SKRENDA Y VIEZBUTY JAZ MIRABEL BECH RESORT. SARM.rolleyes.gif 10DIENU
Papildyta:
Gal kas buvo tai patarimu duokit aciu> be kaina patrauklia padare2111 10d su visais mokesciais.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 09 02, 12:26)

kokybe atitiko kaina, nes gavome ta pati, ka ir tie, kurie pirko is agenturos. Ahmed yra tik tarpininkas, jis tik suorganizuoja kelione, o ne pats ja vykdo - taip kaip ir tez tour ar kt kelioniu agenturos. na, pvz., Luksoras tez tour kainavo 80, o is Ahmed pirkom po 60 dol vienam. Super Safaris - 60 ir 45 dol., Paradise sala - 50 ir 30 dol. jo el. pastas ahmedamenotour@yahoo.com, o tel. nr. 002 010 655 94 21. kalba ir rusiskai, ir angliskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 09 02, 11:26)

galiu parekomenduoti hurgadojeAQVA FAN GAN GERAS VIEZBUTIS IR KAINA NORMALI BENT PERNAI BUVO . KAS BUVO TAM PATIKO JAI BRANGESNIO TAI SEA GUL GERAS VIEZBUTIS PATI BUVAU PATIKO LABAI DIDELIS
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 09 02, 11:59)
kokybe atitiko kaina, nes gavome ta pati, ka ir tie, kurie pirko is agenturos. Ahmed yra tik tarpininkas, jis tik suorganizuoja kelione, o ne pats ja vykdo - taip kaip ir tez tour ar kt kelioniu agenturos. na, pvz., Luksoras tez tour kainavo 80, o is Ahmed pirkom po 60 dol vienam. Super Safaris - 60 ir 45 dol., Paradise sala - 50 ir 30 dol. jo el. pastas ahmedamenotour@yahoo.com, o tel. nr. 002  010 655 94 21. kalba ir rusiskai, ir angliskai  thumbup.gif

Ačiū už kontaktus.
Gal ne taip mane supratai dėl kainų. Klausiau kiek kainavo kelialapis į Amirą.
Jeigu nenori, nerašyk ax.gif

QUOTE(smiltute28 @ 2010 09 02, 12:41)
galiu parekomenduoti hurgadojeAQVA FAN GAN GERAS VIEZBUTIS IR KAINA NORMALI BENT PERNAI BUVO . KAS BUVO TAM PATIKO JAI BRANGESNIO TAI SEA GUL GERAS VIEZBUTIS PATI BUVAU PATIKO LABAI DIDELIS

Ačiū už info. Pažiūrėsiu. Sea Gull pagal aprašymus tikrai labai neblogą įspūdį paliko. Didelės prabangos man nereikia, tik vaikai kažkaip labai vandens kalniukų nori. Reiks derintis vieniems prie kitų, ir prie kainų.
Atsakyti
NA va kaip ir sakiau - Tezai išmetė pirmiems žiemos sezono mėnesiams spec. pasiūlymą kelionėms į Šarmą smile.gif
Atsakyti