Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 30, 13:38)
prasau patarti is siu treju hoteliu kuri rinktumetes jus? su hb 7 dienom as su vyru be vaiku ir norime daugiau matyt nei hotelyje but ka manote kuris?
nes vakarais nebusime eskursijose tai ka veikti vakarais ?i kluba eit ar kur? patarkite nes pirskiu kelione jau uzsibukinau beirut hoteli bet manau gal kita reikejo:?
AMIRA HOTEL
PHARAO HOTEL AL MASHRABIA HURGHADA
BEIRUT HOTEL HURGHADA
kadangi man daa svarbi kitu hoteliu nera pasirinkimo tik sie trys kuriuos ikandama kaina man smile.gif gelbekite

Nei vieno deja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 30, 17:25)
kazkaip nelabai kas gelbeja man:( va vienas beirut hotel siulo kitas pharo geriau vis kitaip kalba nebiznau net

Aš tai siūlyčiau imti tą, kuris pagal atsiliepimus jums priimtinesnis. Nebuvau niekada Egipte, pati rudenį suksiu galvą dėl viešbučio.
Bet aš kažkaip nelabai pergyvenu, jei neturėsiu didelės pasirinkimo galimybės. Dabar renku info, norisi gero kainos ir kokybės santykio, o kas bus, kai jau reikės išvažiuoti - negali žinoti. Atostogos dar neaišku kada, o ir piniginis klausimas labai svarbus, nes kelionė 4 asmenų šeimai, ne tokia ir pigi.
Pažiūrėjau jūsų nusižiūrėtus viešbučius. Iš aprašymų man pirmas atkristų turbūt Amira. Kažkas minėjo, kad Beirut neturi normalaus pliažo ir yra prieplauka. Sunku ką pasakyti. kai kurie poilsiautojai mato tokius dalykus kaip mazutą, kai kurie nemato, todėl komentaruose apie tai nebuvo užsiminta. Apie Pharao irgi normalūs atsiliepimai. Todėl gal reikia žiūrėti į tai, kuris turi daugiau pliusų jūsų poreikiams - pvz.: kaip arti miesto centras, ar yra koralinis rifas ir t.t.

Nežinau, aš čia rašau savo pasvarstymus, o kai pačiai reiks rinktis, irgi klausinėsiu, kuris viešbutis geresnis. ax.gif
Atsakyti
Paskaičiau dar atsiliepimus apie viešbučius. Supratau, kad reikia į pasą įdėti 10dol., tam, kad gauti geresnį kambarį. Dabar klausimas: koks turėtų būti tas geresnis kambarys? Su vaizdu į jūrą, baseiną ar į viešbučio teritoriją? Ir apskritai, koks skirtumas į kurią pusę langai? Juk iš kambario išeinama ryte, grįžtama persirengti, o po to - tik permiegoti.
Važiuosim 3 suaugę ir 1 vaikas. Tai, kaip suprantu, tokių kambarių skaičius viešbučiuosi yra nedaug, jų dislokacijos vietos nepakeisi. Tada, ar yra prasmė dėti į pasą tuos 10dol.?
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2010 08 29, 23:07)
Iki kada Egipte oras būna palankus maudytis jūroje?
Ar spalio gale dar šilta?  g.gif

Lapkriti prasideda vejai, ypac juntama tai Hurghadoje... Oras gali pasitaikyti ivairus, cia taisykliu nera, taciau karscio nelabai justi del dideliu veju, o islipus is vandens tai nelabai 4u.gif Man labiausia patinka ik lapkricio pradzios ten lankytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 08 31, 11:11)
Paskaičiau dar atsiliepimus apie viešbučius. Supratau, kad reikia į pasą įdėti 10dol., tam, kad gauti geresnį kambarį. Dabar klausimas: koks turėtų būti tas geresnis kambarys? Su vaizdu į jūrą, baseiną ar į viešbučio teritoriją? Ir apskritai, koks skirtumas į kurią pusę langai? Juk iš kambario išeinama ryte, grįžtama persirengti, o po to - tik permiegoti.
Važiuosim 3 suaugę ir 1 vaikas. Tai, kaip suprantu, tokių kambarių skaičius viešbučiuosi yra nedaug, jų dislokacijos vietos nepakeisi. Tada, ar yra prasmė dėti į pasą tuos 10dol.?

Aš tai nepatarčiau dėti pinigų į pasą tik atvykus į viešbutį ir dar neapžiūrėjus savo kambario. Kiek pamenu jau daug buvo rašyta šia tema. Iš savo patirties pasakysiu tik tiek, kad viename viešbutyje manęs iš karto registratūroj paprašė pinigų, atseit duos geresnį kambarį. Aš atsisakiau, nes man vaizdas pro langą neturi reikšmės, ir gavome labai gerą kambarį su vaizdu į sodą - tylu, ramu, su mažu vaiku pats tas. Manau, geriau, nei vaizdas į baseiną su atrakcionais, nes ten triukšmas nerealus buvo. Kitame viešbutyje niekas nieko neprašė, buvome užsisakę standartą, o gavome fantastišką Suite kambarį dviese su vaiku. Kadangi poilsiavome tik Šarme, negaliu pasakyti, kaip su tuo reikalu yra Hurgadoje. Bet visgi manau, kad duočiau pinigų tik tada, kai kambarys tikrai labai nepatiktų ir norėčiau pasikeisti į kitą.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 08 31, 12:35)
Aš tai nepatarčiau dėti pinigų į pasą tik atvykus į viešbutį ir dar neapžiūrėjus savo kambario. Kiek pamenu jau daug buvo rašyta šia tema. Iš savo patirties pasakysiu tik tiek, kad viename viešbutyje manęs iš karto registratūroj paprašė pinigų, atseit duos geresnį kambarį. Aš atsisakiau, nes man vaizdas pro langą neturi reikšmės, ir gavome labai gerą kambarį su vaizdu į sodą - tylu, ramu, su mažu vaiku pats tas. Manau, geriau, nei vaizdas į baseiną su atrakcionais, nes ten triukšmas nerealus buvo. Kitame viešbutyje niekas nieko neprašė, buvome užsisakę standartą, o gavome fantastišką Suite kambarį dviese su vaiku. Kadangi poilsiavome tik Šarme, negaliu pasakyti, kaip su tuo reikalu yra Hurgadoje. Bet visgi manau, kad duočiau pinigų tik tada, kai kambarys tikrai labai nepatiktų ir norėčiau pasikeisti į kitą.

Ačiū už patarimus.
Kadangi man nėra jokio skirtumo, kas matysis pro kambario langą, miegui nereikia absoliučios tylos ir kambarys bus tik miegojimui ir persirengimui skirtas, tad į pasą iš anksto dolerių nedėsiu.

Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 08 31, 11:11)

Seimyniniai kambariai visada brangesni mirksiukas.gif Mes taip pat keliaudavome 2 suauge ir du vaikai, o nuo praeitu metu - 3 suauge ir 1 vaikas ir visada imdavome 2 atskirus kambarius, nes taip pigiau smile.gif , o ir patogiau mirksiukas.gif kadangi esame seima, kambarius gaudavome salia. Niekada nesureiksmindavau vaizdo pro langa, nes nera mazu vaiku ir kambariuose nebudavome, o ir 20 -30 doleriu galima isleisti naudingiau nei ideti i pasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2010 08 31, 19:50)
Seimyniniai kambariai visada brangesni mirksiukas.gif  Mes taip pat keliaudavome 2 suauge ir du vaikai, o nuo praeitu metu  - 3 suauge ir 1 vaikas  ir visada imdavome 2 atskirus kambarius, nes taip pigiau smile.gif , o ir patogiau mirksiukas.gif  kadangi esame seima, kambarius gaudavome salia. Niekada nesureiksmindavau vaizdo pro langa, nes nera mazu vaiku ir kambariuose nebudavome, o ir 20 -30 doleriu galima isleisti naudingiau nei ideti i pasa smile.gif

Šiaip tai visada reikia skaičiuoti, nes kartais šeimyninis kambarys yra pigiau nei du kambariai. O dėl $ aš irgi manyčiau pirma pasižiūrėti reikia kambarį, o tik vėliau jau jei nepatiko mokėti...
Atsakyti
[quote=Udrius,2010 08 31, 19:05]
Šiaip tai visada reikia skaičiuoti, nes kartais šeimyninis kambarys yra pigiau nei du kambariai.

Net nedristu gincytis ,tu tikrai geriau zinai smile.gif , bet kiek man teko susidurti per penkis keliavimo metus su vaikais uzsieny, nei karto negavau seimyninio kambario uz mazesne kaina nei du atskiri. Dabar jau ir nenoreciau kitaip blush2.gif
Gal neaiskiai issireiskiau, Europoj seimyniniai pigesni, bet kiek teko poilsiiu kelioniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2010 08 31, 20:19)
Net nedristu gincytis ,tu tikrai geriau zinai smile.gif , bet kiek man teko susidurti per penkis keliavimo metus su vaikais uzsieny, nei karto negavau seimyninio kambario uz mazesne kaina nei du atskiri. Dabar jau ir nenoreciau kitaip blush2.gif
Gal neaiskiai issireiskiau, Europoj seimyniniai pigesni, bet kiek teko poilsiiu kelioniu  schmoll.gif

bet juk mes kalbame ne apie Europos viesbucius schmoll.gif
Atsakyti
girdejau kad egipte kazkokia labai purvina jura,kad kazkas ar isiliejo ar zydi.viena moteriske grizusi is egipto sake.gal kas buvo nesenei gal galit parasyti kaip is tikruju.nes ruosiames vaziuoti ir nezinau kaip del tos juros.
aciu
Atsakyti
QUOTE(edituk @ 2010 09 01, 10:22)
girdejau kad egipte kazkokia labai purvina jura,kad kazkas ar isiliejo ar zydi.viena moteriske grizusi is egipto sake.gal kas buvo nesenei gal galit parasyti kaip is tikruju.nes ruosiames vaziuoti ir nezinau kaip del tos juros.
aciu

vienareiksmiai atsakyti neimanoma 4u.gif jura Hurghadoje neprilygsta jurai Sharm el Sheikhe, taip pat mieste ji uztersta daugiau nei atokaiu nuo centro 4u.gif
Atsakyti