Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(JustDi @ 2010 08 28, 13:17)
Nesamone, yra cia visko jei ne vienoj agenturoj, tai kitoj. Mes pirkom i Egipta panoramoje, bendradarbe tik ka gryzo is Turkijos - gyveno 5* viesbuty, neklausiau kokioj agenturoj pirko. Tik mokek pinigelius ir gausi ka nori - kiek nori *, kruizai, safariai, etc. Sekmes 4u.gif

na man irgi taip labai keistai pasirode...gal galetumete konkreciau pasakyti per kur perkate-agenturose ar internetu (cia apie Airija,apie is jos esamus poilsines ir pazintines paketus).
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 28, 09:06)
matau,kad gyvenate Airijoje..gal galiu Jusu paklausti mirksiukas.gif
Draugai gyvena Airijoje ir teigia,kad i Turkija,Egipta ir t.t. siulo tik  max 3 zv viesbucius/apartamentus,kad nera pasiuloje 4=5 zv viesbuciu..negi isties taip yra g.gif

tikrai netiesa yra visokiu hoteliu nuo 2 iki 5 zvaigzduciu kaip ir visur apgaulinga inormacija jum suteike smile.gif
Papildyta:
[quote=jolita.martyna,2010 08 28, 12:26]
na man irgi taip labai keistai pasirode...gal galetumete konkreciau pasakyti per kur perkate-agenturose ar internetu (cia apie Airija,apie is jos esamus poilsines ir pazintines paketus).
[/quote
prasau
http://www.cheapflig...urghada/Dublin/
http://www.edreams.c...ublin-hurghada/
http://www.farecompa...HRG/market.html
man labausiai sitas patinka
http://www.lastminute.ie/
Atsakyti
Taip iseina ,kad i Egipta rugseji begali nuvaziuoti tik 7 ar 14 dienu,nebeliko tarpiniu variantu-9 ar 10 dienu. Ar as jau nebematau ir nebemoku ieskoti? Atsauktas vienas savaitinis reisas?
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 08 28, 21:14)
Taip iseina ,kad i Egipta  rugseji begali nuvaziuoti tik 7 ar 14 dienu,nebeliko tarpiniu variantu-9 ar 10 dienu. Ar as jau nebematau ir nebemoku ieskoti? Atsauktas vienas savaitinis reisas?

Yra išvykimų kokiu tik nori laikotarpiu, tačiau tada reikia žiūrėti Novaturą - kainos bus palankesnės...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 08 28, 20:34)
Yra išvykimų kokiu tik nori laikotarpiu, tačiau tada reikia žiūrėti Novaturą - kainos bus palankesnės...

Bet kai surenku paieskoje 9 ar 10 dienu,neduoda,ismeta tik Kreta ir Turkija.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 28, 13:26)

mes asmeniskai visas keliones perkame kelioniu agenturoje Panorama, esam pastovus klientai, gaunam nuolaidu. Ten labai paprasta - nueini - pasakai ko nori - poilsines keliones, kruizo, tik bilietu, etc., ir jie suranda tau tinkama varianta. Paprasta kaip 2x2 4u.gif Toj pacioj panoramoj galima naudotis el. psl. http://www.panoramaholidays.ie/

Turbut tas pats ir kitose agenturose.
Atsakyti
Iki kada Egipte oras būna palankus maudytis jūroje?
Ar spalio gale dar šilta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2010 08 30, 00:07)
Iki kada Egipte oras būna palankus maudytis jūroje?
Ar spalio gale dar šilta?  g.gif

Buvau lapkričio paskutinėmis, gruodžio pirmomis dienomis, tai vanduo buvo + 28 mirksiukas.gif
Atsakyti
prasau patarti is siu treju hoteliu kuri rinktumetes jus? su hb 7 dienom as su vyru be vaiku ir norime daugiau matyt nei hotelyje but ka manote kuris?
nes vakarais nebusime eskursijose tai ka veikti vakarais ?i kluba eit ar kur? patarkite nes pirskiu kelione jau uzsibukinau beirut hoteli bet manau gal kita reikejo:?
AMIRA HOTEL
PHARAO HOTEL AL MASHRABIA HURGHADA
BEIRUT HOTEL HURGHADA
kadangi man daa svarbi kitu hoteliu nera pasirinkimo tik sie trys kuriuos ikandama kaina man smile.gif gelbekite
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 30, 13:38)
prasau patarti is siu treju hoteliu kuri rinktumetes jus? su hb 7 dienom as su vyru be vaiku ir norime daugiau matyt nei hotelyje but ka manote kuris?
nes vakarais nebusime eskursijose tai ka veikti vakarais ?i kluba eit ar kur? patarkite nes pirskiu kelione jau uzsibukinau beirut hoteli bet manau gal kita reikejo:?
AMIRA HOTEL
PHARAO HOTEL AL MASHRABIA HURGHADA
BEIRUT HOTEL HURGHADA
kadangi man daa svarbi kitu hoteliu nera pasirinkimo tik sie trys kuriuos ikandama kaina man smile.gif gelbekite

Man tai Amira hotel iš karto atkristų, nes Safagoje vakarais gal nelabai bus ką veikti, ir ekskursijos gal nepatogios iš Safagos. Šiaip tai nežinau kuom pagelbėti, nes nei viename viešbutyje neesu buvusi. Bet rinkčiausi iš likusių dviejų. Gal kas yra buvęs juose, tai parašys ir gal padės šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
kazkaip nelabai kas gelbeja man:( va vienas beirut hotel siulo kitas pharo geriau vis kitaip kalba nebiznau net
Atsakyti
tiktai ne "beiruta" ,jis neturi NORMALAUS pliazo , tik nedidele ilankele su akmenuotu dugnu. ir dar prie viso to ten stovi ir isplaukia laivai ( ar egiptietiskai pavadintume jachtomis) i dienos turus, tai mazuto uztektinai.
jus parasete " Pharao...." noreciau paklausti gal tai "Sonesta pharao....." , nes gal is skirtingu saliu viesbuciu pavadinimus kitaip paraso.na tuomet su beirutu nelyginti, nes tai 4,5*viesbutis ( su 80% rusu),bet tokiame viesbutyje tai tikrai bus kas veikti .
Atsakyti