Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Alpinistė @ 2010 08 26, 13:37)
Kur apie tai būtų galima paskaityti?

taip pat galima ieskoti teztour.lt puslapyje, viska reikia daryti taip pat tik pasirinkti skrydi is Rygos smile.gif o ne is Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 08 26, 13:32)
Mes čia taip su viena supermama diskutavome ir nusprendėme, kad verta žiūrėti keliones ne tik iš Vilniaus, ber ir iš Rygos - ten kai kas yra pigiau smile.gif

Labai ačiū už idėją 4u.gif , mums iš Klaipėdos jokio skirtumo, kur randasi aerouostas - tas pats atstumas iki Vilniaus ir iki Rygos smile.gif
Atsakyti
Oho, www.judek.lt kad pateikė geras kainas
http://www.judek.lt/...ge|1|||||all|13
Kažkas sakė, kad neapsimoka laukti paskutinės minutės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 26 rugpjūčio 2010 - 16:57
Tia čia tezų pasiūlymas šiam savaitgaliui. Tokios pat kapeikinės kainos yra ir į Kretą...
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 08 26, 17:55)

Gaila, kad nuoroda neatsidaro. Bet šiaip pažiūrėjau, tai vietų lėktuve yra tik nuo rugsėjo 1 d.
Ai pražiopsojau, teisingai yra 27 d. 4 vietos 8 ir 12 naktų, o 28 dieną 3 vietos 7, 11, 12, 14 naktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 26 rugpjūčio 2010 - 17:46
Oi persiprašau, sumaišiau su Turkija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 08 26, 14:43)
taip pat galima ieskoti teztour.lt puslapyje, viska reikia daryti taip pat tik pasirinkti skrydi is Rygos smile.gif o ne is Vilniaus

Man pasirinkus Hurgada leidžia skristi tik iš Vilniaus g.gif o pažiūrėjus latviškame teztour tinklalapyje nelabai radau kainų skirtumo, arba nemoku ieškoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 08 26, 17:55)

jo, cia tai kainos super! Net nera ka lygint su tuo kas buvo siuloma pries tris savaites blink.gif
taip pat radau manau nebloga pasiulyma i Graikija, Kreta, 3* viesbutis, AI, = 960 Lt. Minusas tik tiek kad skrydis 5h ryte is Rygos

QUOTE(MAXIMALISTE @ 2010 08 26, 22:36)
Man pasirinkus Hurgada leidžia skristi tik iš Vilniaus g.gif  o pažiūrėjus latviškame teztour tinklalapyje nelabai radau kainų skirtumo, arba nemoku ieškoti doh.gif

kad latviskam puslapyje duoda skrydzius i Egipta tik nuo spalio 16, todel ir tikriausiai kainos didokos (bent jau tikrai ne mazesnes nei lietuviskam puslapyje)
Atsakyti
Starai jau paskelbė savo kainas, nieko gero, teks rinktis šią žiemą kitą maršrutą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2010 08 26, 22:36)
Man pasirinkus Hurgada leidžia skristi tik iš Vilniaus g.gif  o pažiūrėjus latviškame teztour tinklalapyje nelabai radau kainų skirtumo, arba nemoku ieškoti doh.gif

Šiaip ieškojau per teztour.lv. Ir bent jau mano ieskomam laikotarpiui yra bent 10 kainų skirtumų nuo latvišku (didžiausias 996 lt). Bet kiekvieną mėnesį skirtumai labai skirtingi. Lyginau lapkričio mėnesį, tai pigiausi visai kiti viešbučiai nei kova. Ieškoti pakankamai atsakingas darbas, neužtenka tik užmesti akį ax.gif
Atsakyti
Tikejausi, kad starai, ka nors padoresnio pasiulys, alia... verysad.gif
Jofky, jei ne i egipta, tai kur tada g.gif bigsmile.gif

Vakar per lryto televizijos zinias, kaip tik kalbejo apie pabrangusias keliones doh.gif esme ta, kad agenturos nori atpratinti lietuvaicius nuo paskutiniu minuciu kelioniu, kad jas pirktu zymiai anksciau, pvz kaip uzsienieciai - pries pusmeti doh.gif Taip pat sake, kad kainu kokios buvo pries metus - nebebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2010 08 27, 16:01)
Šiaip ieškojau per teztour.lv. Ir bent jau mano ieskomam laikotarpiui yra bent 10 kainų skirtumų nuo latvišku (didžiausias 996 lt). Bet kiekvieną mėnesį skirtumai labai skirtingi. Lyginau lapkričio mėnesį, tai pigiausi visai kiti viešbučiai nei kova. Ieškoti pakankamai atsakingas darbas, neužtenka tik užmesti akį ax.gif

Neradau ir as labai didelio kainu skirtumo verysad.gif Gal todel, kad neziuriu prabangiu viesbuciu, o tai kas mane domina, kainu skirtumas ~ 50 - 80 Lt. Tad dar vienas klausimelis, o latviai turi kuro ar dar kokius papildomus mokescius? Nes jei neturi, tai ir 50 Lt. (+70 Lt. kuro) keturiems asmenims sudaro suma, kuria verta pataupyti rolleyes.gif ar isleisti naudingiau smile.gif
Atsakyti