Gaila, kad nuoroda neatsidaro. Bet šiaip pažiūrėjau, tai vietų lėktuve yra tik nuo rugsėjo 1 d.
Ai pražiopsojau, teisingai yra 27 d. 4 vietos 8 ir 12 naktų, o 28 dieną 3 vietos 7, 11, 12, 14 naktų.
jo, cia tai kainos super! Net nera ka lygint su tuo kas buvo siuloma pries tris savaites
taip pat radau manau nebloga pasiulyma i Graikija, Kreta, 3* viesbutis, AI, = 960 Lt. Minusas tik tiek kad skrydis 5h ryte is Rygos
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2010 08 26, 22:36)
Man pasirinkus Hurgada leidžia skristi tik iš Vilniaus o pažiūrėjus latviškame teztour tinklalapyje nelabai radau kainų skirtumo, arba nemoku ieškoti
kad latviskam puslapyje duoda skrydzius i Egipta tik nuo spalio 16, todel ir tikriausiai kainos didokos (bent jau tikrai ne mazesnes nei lietuviskam puslapyje)
Šiaip ieškojau per teztour.lv. Ir bent jau mano ieskomam laikotarpiui yra bent 10 kainų skirtumų nuo latvišku (didžiausias 996 lt). Bet kiekvieną mėnesį skirtumai labai skirtingi. Lyginau lapkričio mėnesį, tai pigiausi visai kiti viešbučiai nei kova. Ieškoti pakankamai atsakingas darbas, neužtenka tik užmesti akį
Tikejausi, kad starai, ka nors padoresnio pasiulys, alia... Jofky, jei ne i egipta, tai kur tada
Vakar per lryto televizijos zinias, kaip tik kalbejo apie pabrangusias keliones esme ta, kad agenturos nori atpratinti lietuvaicius nuo paskutiniu minuciu kelioniu, kad jas pirktu zymiai anksciau, pvz kaip uzsienieciai - pries pusmeti Taip pat sake, kad kainu kokios buvo pries metus - nebebus
Šiaip ieškojau per teztour.lv. Ir bent jau mano ieskomam laikotarpiui yra bent 10 kainų skirtumų nuo latvišku (didžiausias 996 lt). Bet kiekvieną mėnesį skirtumai labai skirtingi. Lyginau lapkričio mėnesį, tai pigiausi visai kiti viešbučiai nei kova. Ieškoti pakankamai atsakingas darbas, neužtenka tik užmesti akį
Neradau ir as labai didelio kainu skirtumo Gal todel, kad neziuriu prabangiu viesbuciu, o tai kas mane domina, kainu skirtumas ~ 50 - 80 Lt. Tad dar vienas klausimelis, o latviai turi kuro ar dar kokius papildomus mokescius? Nes jei neturi, tai ir 50 Lt. (+70 Lt. kuro) keturiems asmenims sudaro suma, kuria verta pataupyti ar isleisti naudingiau