Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 25, 15:34)
pas mane yra tokia viena beda as lapkricio 1 diena grytu i lietuva 6 diena dukros krikstynos tai kelione tegaliu imi 9 diena lapkricio ir tik 7 dienom nes 18 skrendam atgal i airija va kame beda todel it prasau daug kieno pagalbos kas susidure su biletu pirimu ar dabar pirkti ar kaulti mes norime daugiau pamatyti nei hotelyje buti tai gal tinka ir prastesnis hotelis>? o gal vislaukti star1 siulomu kainu ? vienas zmogus patare lauki iki rugjucio 30 nes 31 diena baiksis nuolaidos isankstiniu pirkimu ir sake bus kitu pasiulymu ? tai taip ir svaidaus sad.gif

novaturo isakkstines nuolaidos baigsis tik rugsejo 15 kiek zinau
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 08 25, 12:58)
novaturo isakkstines nuolaidos baigsis tik rugsejo 15 kiek zinau

as pie tez tour novaturas ten paciuozes su tokiom kainom sakyciau
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 08 25, 14:12)
Laukiu ir aš.
Taip tikiuosi įtilpti į ne daugiau kaip 1600Lt suaugusiam žmogui, kad kainos ir kokybės santykis atitiktų lūkesčius. Vaikui tikiuosi pigiau. Nežinau, gal ir veltui tikiuosi. Šiuo metu galiu įpirkti tik 3* viešbutį už tokią kainą: La perla sham, Falcon inn viva, Al diwan resort, Amira, Zahabia, Jewels sahara ir kt. Pasiskaičiau atsiliepimus apie tuos viešbučius, tai ne kažin kas.
Pasižiūrėjau Novaturo viešbučius: Minamark beach, Arena inn, Aqua fun, Sharm holiday, Sharm cliff. Čia vėl įvairūs atsiliepimai.
Aš kažkaip įsivaizdavau, kad už 1600Lt, jau galiu pilnai tikėtis 4* viešbučio. pasirodo klydau.

Mes pernai buvom 5*AI už 1888Lt, Hurgadoj. Na šiemet už 1600 norim į Šarmą (4* arba 3*+ AI). Viltis dar gyva drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 08 25, 18:01)
Mes pernai buvom 5*AI už 1888Lt, Hurgadoj.  Na šiemet už 1600 norim į Šarmą (4* arba 3*+ AI). Viltis dar gyva  drinks_cheers.gif

Kuriuo laiku vaziavot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2010 08 25, 18:26)
Kuriuo laiku vaziavot?  ax.gif

2009 m. kovo 7-14 d. Sun Rise holidays. Į kainą įėjo viza (50x2).
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 08 25, 19:39)
2009 m. kovo 7-14 d.  Sun Rise holidays.  Į kainą įėjo viza (50x2).

oho kaip brangiai mokejote... mes uz 1350 kartu su viza, geguzes pradzioje. bet jau mano akimis tai tiek neverta moketi, kiek jus mokejote uz ta viesbuti.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2010 08 25, 23:00)
oho kaip brangiai mokejote... mes uz 1350 kartu su viza, geguzes pradzioje. bet jau mano akimis tai tiek neverta moketi, kiek jus mokejote uz ta viesbuti.

Tame pačiame viešbuty buvote? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, nori mano šeima išbandyti Egipto saulę. Gal kas galite parekomenduoti neblogą viešbutį, pradedant 3-5* , kad baseinų neblogų būtų , vaikui veiklos, ir netoli aerouosto ir Al. ax.gif
Prašyčiau į AŽ
Atsakyti
Mes čia taip su viena supermama diskutavome ir nusprendėme, kad verta žiūrėti keliones ne tik iš Vilniaus, ber ir iš Rygos - ten kai kas yra pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 08 26, 13:32)
Mes čia taip su viena supermama diskutavome ir nusprendėme, kad verta žiūrėti keliones ne tik iš Vilniaus, ber ir iš Rygos - ten kai kas yra pigiau smile.gif

Kur apie tai būtų galima paskaityti?
Atsakyti
Isivesk teztour.lv, tave dominancius laikus, *, maitinima, ir ismes kainas. Kainos tikrai skiriasi nuo lietuvisku, nepatingek palygint . Tarkim mano pasirinktam laikotarpiui REHANA ROYAL BEACH SPA skiriasi nuo lietuviu ant 996 lt pigiau. O ir yra patraukliu viesbuciu kur lietuviai nesiulo. Taigi ruoskim kruopsciai "namu darbus", ir manau atostogas palankias savo naudai imanoma suorganizuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2010 08 26, 14:07)
Isivesk teztour.lv, tave dominancius laikus, *, maitinima, ir ismes kainas. Kainos tikrai skiriasi nuo lietuvisku, nepatingek palygint . Tarkim mano pasirinktam laikotarpiui REHANA ROYAL BEACH  SPA skiriasi nuo lietuviu ant 996 lt pigiau. O ir yra patraukliu viesbuciu kur lietuviai nesiulo. Taigi ruoskim kruopsciai "namu darbus", ir manau atostogas palankias savo naudai imanoma suorganizuot 4u.gif

Ačiū už info. Pabandysiu pagaudyt.
Atsakyti