Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 23, 23:15)
kartoju klausima smile.gif ir ne geros keliones o keliones lektuvu man siulo pigiausia varianta tik vaforumo dalvis safaris siulo taip tai kas apie ji zinot???

Bet kokiu atveju mano kaina vis viena geriausia - to net net safaris negali pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
Laba...
metaus kaip epuses lapelis..egiptas brangu, turkija per salta, lieku prie brangiau laugh.gif

Dabar atradau, kad novaturas siulo kazkokia akcija, nu bet man nedabega, ar apsimoka jau pirkti, ar dar laukti g.gif http://www.novaturas...p...&transport=
Keliones data numatyta spalio 23
rolleyes.gif

Siaip ziurinejau minamark arba bella vista, nes kitur jau labai per brangu doh.gif
Ir zinau, kad simtas kartu jau buvo tai aptarta, alia gal visgi neverta imti AI, nes is visos keliones zadam imti 4 ekskursijas, vaziuojam dviese, be vaiku, tai gal nebus baisi problema, jei pietu negausim, o nueisim kur nors i miesta papietauti, ar labai jau sirdi skauda, kai matai kitus poilsiautojus beuzkandziautojus, o tu nieko negauni g.gif
Nu primaliau as cia, bet gal suprasit lotuliukas.gif

Udriau, gal tamsta, galite paagentauti mums bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 08 24, 09:05)
Laba...
metaus kaip epuses lapelis..egiptas brangu, turkija per salta, lieku prie brangiau laugh.gif

Dabar atradau, kad novaturas siulo kazkokia akcija, nu bet man nedabega, ar apsimoka jau pirkti, ar dar laukti g.gif http://www.novaturas...p...&transport=
rolleyes.gif

Siaip ziurinejau minamark arba bella vista, nes kitur jau labai per brangu doh.gif
Ir zinau, kad simtas kartu jau buvo tai aptarta, alia gal visgi neverta imti AI, nes is visos keliones zadam imti 4 ekskursijas, vaziuojam dviese, be vaiku, tai gal nebus baisi problema, jei pietu negausim, o nueisim kur nors i miesta papietauti, ar labai jau sirdi skauda, kai matai kitus poilsiautojus beuzkandziautojus, o tu nieko negauni g.gif

Udriau, gal tamsta, galite paagentauti mums bigsmile.gif  rolleyes.gif

ziurint kuriam laikui vaziuojate? kiek laisvu dienu lieka nuo ekskursiju smile.gif beto, AI - tai netik pietus smile.gif bet ir gerimai pietu bei vakarienes metu, uzkandziai ir t.t. tai jei noresit vakarais pavakaroti su alaus bokalu ar kuo stipresniu tai be AI viesbutyje gan smarkiai kerta per kisene. Siaip dar jusu vietoj pasiziureciau kainu skirtumus tarp HB ir AI, kartais tas skirtumas buna vos pora imtu litu, tai del tiek tikrai manau, bverta imti AI, net jei ir daug keliausit, na o jei skirtumas didelis tada jau gal ir neverta jei viesbutyje zadat mazai laiko praleisti
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 08 24, 09:05)
Laba...

rolleyes.gif

Udriau, gal tamsta, galite paagentauti mums bigsmile.gif  rolleyes.gif

HB thumbup.gif dar niekad širdis neskaudėjo žiūrint į ryjančius pagal AI programą schmoll.gif Kaip tik atsiras pilve vietos ką nors mieste paragaut, jeigu liks laiko nuo ekskursijų, be to ten ant kiekvieno kampo po krautuvelę maisto produktų yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 08 24, 09:22)
net jei ir daug keliausit, na o jei skirtumas didelis tada jau gal ir neverta jei viesbutyje zadat mazai laiko praleisti

7 dienom mirksiukas.gif

QUOTE(Jofky @ 2010 08 24, 09:27)
HB  thumbup.gif  dar niekad širdis neskaudėjo žiūrint į ryjančius pagal AI programą  schmoll.gif  Kaip tik atsiras pilve vietos ką nors mieste paragaut, jeigu liks laiko nuo ekskursijų, be to ten ant kiekvieno kampo po krautuvelę maisto produktų yra  4u.gif

Siaip man labiau prie sirdies AI, na bet cia man kaip tikrai lietuvaitei, geriau turet, nei neturet... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 08 24, 09:40)
7 dienom mirksiukas.gif
Siaip man labiau prie sirdies AI, na bet cia man kaip tikrai lietuvaitei, geriau turet, nei neturet... doh.gif  lotuliukas.gif

o kokias ekskursijas zadat imti? jei keliaujat 7 naktim tai gaunasi 6 pilnos dienos, tai jei nuo ekskursiju liks tik pora laisvu dienu tai gal tada ir neverta AI, nors as visada tik uz AI smile.gif
Atsakyti
Luksoras, nardymas, keturraciai ir dar kazka lyg ziurejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 08 24, 10:06)
Luksoras, nardymas, keturraciai ir dar kazka lyg ziurejau g.gif

keturaciai tai kaip suprantu tik puse dienos, nardymas irgi ne visai dienai, na dienai visai, bet vakarienei jau griztat, jei pasisedeti noresit vakarais tada imkit AI, dar kaip ir sakiau pasiziurekit kainu skirtumus ir iskrt viskas aiksu bus
Atsakyti
Gal kas ėmėte ekskursiją į Įzraelį per vietinius? ax.gif
Atsakyti
gal kas zinot naujienu ,kad dar paskelbe kainas ziemos jau?
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 24, 15:30)
gal kas zinot naujienu  ,kad dar paskelbe kainas ziemos jau?

kolkas, kiek zinau, tai tik Novaturas ir Tez Tour, bet kainos kosminės .......
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 08 24, 13:08)
kolkas, kiek zinau, tai tik Novaturas ir Tez Tour, bet kainos kosminės .......

o ka siulote laukti dar?
Atsakyti