Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

O as kelione prie piramidziu labai varginanti? Kazkur girdejau, kad isvaziuoti reikia apie 2 nakties...
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 08 23, 16:43)
O as kelione prie piramidziu labai varginanti? Kazkur girdejau, kad isvaziuoti reikia apie 2 nakties...

Mūsų visai nešivargino, ėmė per TezTour'ą, išsimiegojom puikiai, nes buvo pustuštis autobuSAS thumbup.gif na, gal karštis kiek vargino, bet prie piramidžių laukė visur autobusas, jeigu labai jau karšta pasidarydavo, - strikt į jį ir kondicionuojies biggrin.gif na, bet mes buvom per pačius karščius.
O dėl išvažiavimo, tikrai taip, mes naktį kėlėmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 08 23, 17:43)

Mumis kiek pamenu 24,00 val surinko. Šiaip kiek suprantu laikas truputi skiriasi pagal firmas, priklausomai nuo joms skirto laiko muziejuje, prie piramidžiu, pietums. Logiška kad visi vienu metu netilptu, visa tai ten panašu į sureguliuota konvejerį biggrin.gif turistų daug o laukti tenka labai mažai thumbup.gif Bet kuri ilga autobusinė kelionė yra daugiau ar mažiau varginanti 4u.gif Sekančia dieną pagulėjus pajūryje jėgos greit atsistao biggrin.gif
Atsakyti
Patarimas - kad lengvesnė ir minkštesnė kelionė autobusu būtų, pasiimkit pagalvę(ar kokį kitą minkštą daiktą pakišt po sprandeliu) ir skarą užsiklot, nes nuo kondišono naktį būna šiek tiek vėsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2010 08 23, 17:28)
Patarimas -  kad lengvesnė ir minkštesnė kelionė autobusu būtų, pasiimkit pagalvę(ar kokį kitą minkštą daiktą pakišt po sprandeliu) ir skarą užsiklot, nes nuo kondišono naktį būna šiek tiek vėsu biggrin.gif

mes tai storiausius pledus susigraibėm iš kambario ir labai suėjo gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 08 23, 17:43)

Na mes su vyru tai labai pavargom. Kažkaip net tos piramidės neatrodė vertos to blush2.gif Tik, kad žinojom kad įvykdėm planą ax.gif
Atsakyti
i mano klausimukus gal kas atcakysite kur rasiAU?
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 23, 12:51)
sakykite ka manote apie www.keliones-lektuvu.lt ?as ten kaip ir pigiausia radau varianta man ten tez tour siulo ar dar laukti ar bebus star 1 keliones?arba bis travel?ar jau visi paskelbe savo ziemos sezonus?

Papildyta:
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 23, 18:57)

o kas čia per www.keliones-lektuvu.lt? Gal turit galvoje www.geros-keliones.lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 23 rugpjūčio 2010 - 18:22
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 23, 18:57)

Pakartokit klausimą, jei nesulaukėte atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 23, 09:51)
sakykite ka manote apie www.keliones-lektuvu.lt ?as ten kaip ir pigiausia radau varianta man ten tez tour siulo ar dar laukti ar bebus star 1 keliones?arba bis travel?ar jau visi paskelbe savo ziemos sezonus?
Papildyta:

as esu apsistojus ant amira ir pharao viebuciu nes man kaina kitaip neisgali sad.gif kamanote ar pirkt ar laukt?kitu variantu?
Papildyta:
beje ten nuo hurgados amiros hotelis toli kaip suprantu kazkur safaga :? ar ten bus ko veikti?ar geriau pacioje hurgadoe ieskot?

kartoju klausima smile.gif ir ne geros keliones o keliones lektuvu man siulo pigiausia varianta tik vaforumo dalvis safaris siulo taip tai kas apie ji zinot???
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2010 08 23, 17:28)
Patarimas -  kad lengvesnė ir minkštesnė kelionė autobusu būtų, pasiimkit pagalvę(ar kokį kitą minkštą daiktą pakišt po sprandeliu) ir skarą užsiklot, nes nuo kondišono naktį būna šiek tiek vėsu biggrin.gif

ir tiesiai is baro drinks_cheers.gif i autobusa,tai miegosis gerai kol nuves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 23, 22:33)
ir tiesiai is baro  drinks_cheers.gif  i autobusa,tai miegosis gerai kol nuves  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti