Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Zylute1 @ 2010 08 22, 20:04)
na, mes kai skridome, tai i mano prasyma pasodinti keturis keliautojus kartu, paziurejo keistokai... pasake, kad vietos jau yra skirtos. keisti negalima.  blink.gif

Nieko keisto, jei šeima skrydžio metu nori sėdėti kartu. Reikia iš karto prieš paduodant pasus ir bagažą sakyt pageidavimą dėl vietų, nes kai nesakai ir tik poto pasižiūri į paskirtas vietas tai jau būna tikrai per vėlai.
Atsakyti
pamirsau paklausti savo keliones organizatores ar atskride ir apsigyvene viesbutyje pirma diena gausim valgyt ar ne? kaip man iskrito is galvos sitas dalykas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulele @ 2010 08 22, 22:18)
pamirsau paklausti savo keliones organizatores ar atskride ir apsigyvene viesbutyje pirma diena gausim valgyt ar ne? kaip man iskrito is galvos sitas dalykas.. doh.gif

Gausit jeigu dar nebus pasibaigęs maitinimo laikas 4u.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 22, 16:19)
Važiavom per toptravel (bet buva būtent pas juos per Facebook'ą laimėjusi fotokonkursą, tad gavom prizą kelionei - 200 Lt). O šeip dauguma agentūrų siūlė tada tą pasiūlymą, o vat grįžę nustebom, kaina į jį buvo labai šoktelėjusi, vienam žmogui apie 2000  swoon.gif
šeip, nors važiavom į Egiptą pirmą kartą, labai džiaugiuosi, kad pasirinkom būtent El Gouna regioną. Buvom ir Kaire, ir Hurgadoj, tai iš ties labai sutvarkyta, gražu El Gounoj  wub.gif  Na, ne veltui egiptietiška Venecija  smile.gif

O Dievulėliau, užėjau įdomumo dėlei į teztour'o puslapį, rugsėjo 6 d. į šį viešbutį žmogui 2123 Lt swoon.gif swoon.gif teztour jie gal išprotėjo tikrai su tokiom kainom  g.gif  unsure.gif

As maciau tas kainas,uztat jusu ir klausiau kur pirkote kelione. Nezinau,tokia krize salyje,visi dejuoja del nedarbo, ,bet kainos ,kad ir rugseji yra pakankamai aukstos. Medziosime toliau,nesinori listi i bet kokia skyle,tuo labiau,kad esame jau buve,nesinori susigadinti ispudziu apie Egipta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 22, 17:19)
Važiavom per toptravel (bet buva būtent pas juos per Facebook'ą laimėjusi fotokonkursą, tad gavom prizą kelionei - 200 Lt).

O Dievulėliau, užėjau įdomumo dėlei į teztour'o puslapį, rugsėjo 6 d. į šį viešbutį žmogui 2123 Lt swoon.gif swoon.gif teztour jie gal išprotėjo tikrai su tokiom kainom  g.gif  unsure.gif

Šiaip tia per Toptravel nevažiavai.... Važiavai arba su Novaturu arba su Tezturu arba su Star1...
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2010 08 22, 21:11)
Nieko keisto, jei šeima skrydžio metu nori sėdėti kartu. Reikia iš karto prieš paduodant pasus ir bagažą sakyt pageidavimą dėl vietų, nes kai nesakai ir tik poto pasižiūri į paskirtas vietas tai jau būna tikrai per vėlai.

Tame ir reikalas, kad klausiau prieš paduodama pasus ir bagažą. mirksiukas.gif
Tiek to, matyt ne nuotaikoje darbuotoja buvo ax.gif
Atsakyti
sakykite ka manote apie www.keliones-lektuvu.lt ?as ten kaip ir pigiausia radau varianta man ten tez tour siulo ar dar laukti ar bebus star 1 keliones?arba bis travel?ar jau visi paskelbe savo ziemos sezonus?
Papildyta:
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 23, 09:47)
sakykite ka manote apie www.keliones-lektuvu.lt ?as ten kaip ir pigiausia radau varianta man ten tez tour siulo ar dar laukti ar bebus star 1 keliones?arba bis travel?ar jau visi paskelbe savo ziemos sezonus?

as esu apsistojus ant amira ir pharao viebuciu nes man kaina kitaip neisgali sad.gif kamanote ar pirkt ar laukt?kitu variantu?
Papildyta:
beje ten nuo hurgados amiros hotelis toli kaip suprantu kazkur safaga :? ar ten bus ko veikti?ar geriau pacioje hurgadoe ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 08 23, 06:52)
Šiaip tia per Toptravel nevažiavai.... Važiavai arba su Novaturu arba su Tezturu arba su Star1...

Manęs klausė konkrečiai, per kokią agentūrą. aš ir atsakiau, kad per TopTravel. O kelionių organizatorius - TezTour.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 21, 11:48)

Dekui uz atsakyma. eisiu oasinagrineti informacija ax.gif iskilo dar vienas klausimas. O per tas rimtesnes ekskursijas, kaip i Kaira, duoda valgyt ar reikia savo veztis?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 08 23, 16:37)
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 21, 11:48)

Dekui uz atsakyma. eisiu oasinagrineti informacija ax.gif iskilo dar vienas klausimas. O per tas rimtesnes ekskursijas, kaip i Kaira, duoda valgyt ar reikia savo veztis?

Pusryčiams gaunat iš savo v/b pusryčių paketą, kurį sudorosit pirmoje prieš Kayra poilsiui sustoje kavinukėje tuo pačiu aplankysit laimės kambarį (WC). Pietūs įskaičiuota į ekskursijos kaina, o naktypiečių po sočių pietų jau nebesinori. Dar priklausomai nuo agentūros duoda vandens, vaišina kvepalų parduotuvėje kava ir arbata 4u.gif Badas negresia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 08 23, 15:41)

Pusryčiams gaunat iš savo v/b pusryčių paketą, kurį sudorosit pirmoje prieš Kayra poilsiui sustoje kavinukėje tuo pačiu aplankysit laimės kambarį (WC). Pietūs įskaičiuota į ekskursijos kaina, o naktypiečių po sočių pietų jau nebesinori. Dar priklausomai nuo agentūros duoda vandens, vaišina kvepalų parduotuvėje kava ir arbata  4u.gif Badas negresia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O mes dar ir vakarienei spejom grizt i viesbuti biggrin.gif pries pat 22.00 val
Atsakyti