Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Alri @ 2010 08 18, 17:44)
Jūs ne apie tą laivą kalbate mirksiukas.gif  "Sindbadas" yra laivas, kuris panyra į vandenį ir žiūrima pro iliuminatorius, O laivas stikliniu dugnu ir yra atviras laivukas, kuriame yra stiklinis dugnas. Plaukiant šeriamos žuvys, matomi paskendę laivai, gražūs koralai ir tikrai gražios žuvytės. Plaukiojau ir Šarme ir Hurgadoj. Laabai patiko  thumbup.gif  ir kainuoja nebrangiai

tikrai taip, aš susimaišiau, Sinbadas yra povandeninis, tačiau mūsų draugai iš viešbučio buvo tame paviršiniame su stikliniu dugnu ir jiems vat nieko įspūdingo nepaliko g.gif Gal tiesiog į kažkokias neypatingas vietas nuplukdė g.gif smile.gif Žodžiu, jie gailėjosi, kad neplaukė su mumis nardyti.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 18, 23:42)
tikrai taip, aš susimaišiau, Sinbadas yra povandeninis, tačiau mūsų draugai iš viešbučio buvo tame paviršiniame su stikliniu dugnu ir jiems vat nieko įspūdingo nepaliko  g.gif Gal tiesiog į kažkokias neypatingas vietas nuplukdė  g.gif  smile.gif  Žodžiu, jie gailėjosi, kad neplaukė su mumis nardyti.

Jei jiems nepatiko, tai, vadinasi, žmonės jau nebemato grožio mirksiukas.gif O tuo labiau jei pirmą kartą visa tai matai- tikrai gražu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 08 19, 08:10)
Jei jiems nepatiko, tai, vadinasi, žmonės jau nebemato grožio mirksiukas.gif O tuo labiau jei pirmą kartą visa tai matai- tikrai gražu thumbup.gif  bigsmile.gif

mes vyksime pirma karta, butinai imsime sita laivuka.
merginos, o man patare , kad negertume vandens is krano viesbutyje, tai ir dantis valyt tik pirktiniu vandeniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulele @ 2010 08 19, 08:47)
merginos, o man patare , kad negertume vandens is krano viesbutyje, tai ir dantis valyt tik pirktiniu vandeniu? 4u.gif

As dantis valiau tuo is ciaupo.
Atsakyti
QUOTE(spindulele @ 2010 08 19, 08:47)

Svarbiausia nenuryti vandens is ciaupo...
Atsakyti
Nu esu labai pasipiktinus del kainu i egipta blink.gif cool.gif
Gal tada reik ziurinetis i turkija, alia nebus er salta spalio galui g.gif nes kainos tai visai priimtinos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 08 19, 09:33)
Nu esu labai pasipiktinus del kainu i egipta blink.gif  cool.gif
Gal tada reik ziurinetis i turkija, alia nebus er salta spalio galui g.gif nes kainos tai visai priimtinos bigsmile.gif

Kainos priimtinos, nes Turkijoje bus sezono pabaiga, bet manau, kad spalio pabaigoje tai jau bus vesoka, su Egiptu nera ko lyginti...
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 08 19, 09:33)
Nu esu labai pasipiktinus del kainu i egipta blink.gif  cool.gif

Na į Turkiją bent man jau spalį per šaltą. Kadangi į Egiptą planuojų be vaikų tai man visvien koks bus v/b, bele būtų lova, dušas ir HB biggrin.gif Manau mano poreikiams
pigių pasiulymų bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 08 19, 10:01)
Na į Turkiją bent man jau spalį per šaltą. Kadangi į Egiptą planuojų be vaikų  tai man visvien koks bus v/b, bele būtų lova, dušas ir HB  biggrin.gif Manau mano poreikiams
pigių pasiulymų bus  4u.gif

O kur patartumete ieskoti tu pigiu pasiulymu? ax.gif ir kada pradeti ieskoti? Siemet man irgi tiktu zemesnes klases viesbutis smile.gif
kainos geros i Egipta tik gruodzio pradzioje, bet noreciau koki lapkricio men. viduryje ten nuvykti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 19 rugpjūčio 2010 - 09:11
QUOTE(jola333 @ 2010 08 19, 10:08)
O kur patartumete ieskoti tu pigiu pasiulymu? ax.gif  ir kada pradeti ieskoti? Siemet man irgi tiktu zemesnes klases viesbutis  smile.gif
kainos geros i Egipta tik gruodzio pradzioje, bet noreciau koki lapkricio men. viduryje ten nuvykti...

Man net data neturi reikšmės, o ieškau papraščiausiai stebėdama kainas judek ir geros-keliones arba draugė iš agentūros jeigu ką turi pasiūlo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 08 19, 10:21)
Man net data neturi reikšmės, o ieškau papraščiausiai stebėdama kainas judek ir geros-keliones arba draugė iš agentūros jeigu ką turi pasiūlo  4u.gif

Aciu 4u.gif Paskutiniu metu ten ir ieskau kelioniu. smile.gif
Atsakyti
dar klausimelis gal nelabai i tema blush2.gif ar rankiniame bagaze galima tureti maisto prpduktu, pvz., obouliu ar bananu? ax.gif zinoma, lektuve nevalgysim smile.gif
Atsakyti