Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(spindulele @ 2010 08 17, 16:52)
sveikos, mes  ateinancia savaite skrisim i Egipta, I MAKADY BAY, viesbutis STELLA MAKADI 5*. gal kam teko ten atostogauti? kokias pramogas verta pasiimti esant nestukei? 4u.gif

pramogos nėštukei priklauso nuo, kokio "dydžio" nėštumas, kaip savijauta ir panašiai. 4u.gif jei viskas tvarkoje, ir manote, kad ištversite ilgesnę kelionę autobusu - tai pirmyn. thumbup.gif dėl nardymo - Jūsų valia rinktis. Bet kokiu atveju, linkiu gero poilsio ir ramaus vaikelio laukimo 4u.gif ir smagių kelionės įspūdžių vacation1.gif
Atsakyti
Novaturo kainos kosmines doh.gif
tez tour puse velnio bet man butent reikai lapkricio 9 diena tai tera keleta pasiulymu uz man priimtina kaina doh.gif
gal star 1 skelbs greitai nezinot?
kazkokia firma yra alfaturas girdejot apie ja?
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 17, 18:45)
gal star 1 skelbs greitai nezinot?
kazkokia firma yra alfaturas girdejot apie ja?

Alfaturas prekiauja kelionėmis iš lenkų... Starai žadėjo skelbi artimiausiu laiku, dar lieka Sofa travel, bet aš dėl jų didelių vilčių neturiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 17 rugpjūčio 2010 - 16:59
QUOTE(Udrius @ 2010 08 17, 14:53)
Alfaturas prekiauja kelionėmis iš lenkų... Starai žadėjo skelbi artimiausiu laiku, dar lieka Sofa travel, bet aš dėl jų didelių vilčių neturiu..

bet skrenda is vilniaus i hurgada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 08 17, 17:33)
pramogos nėštukei priklauso nuo, kokio "dydžio" nėštumas, kaip savijauta ir panašiai.  4u.gif  jei viskas tvarkoje, ir manote, kad ištversite ilgesnę kelionę autobusu - tai pirmyn.  thumbup.gif  dėl nardymo - Jūsų valia rinktis. Bet kokiu atveju, linkiu gero poilsio ir ramaus vaikelio  laukimo  4u.gif ir smagių kelionės įspūdžių  vacation1.gif

mums oragnizatore siule nardyma ir keturacius, tai del nardymo as abejoju, turbut kad, ne, o kaip su keturaciais? ten irgi gal pavojinga nestukems? dekui jums uz grazius palinkejimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 08 17, 19:00)
bet skrenda is vilniaus i hurgada  blush2.gif

Iš Vilniaus skrenda tik Teztour, Novaturas(kartais kaip Eco travel), Sofa travel ir Star1 (kartais kaip Bis travel).

Tai ką Alfaturas pardavinėja iš Vilniaus yra aukščiau pateiktų organizatorių kelionės...
Atsakyti
QUOTE(spindulele @ 2010 08 17, 18:07)
mums oragnizatore siule nardyma ir keturacius, tai del nardymo as abejoju, turbut kad, ne, o kaip su keturaciais? ten irgi gal pavojinga nestukems? dekui jums uz grazius palinkejimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kad su keturačiais per dykumą taip viską išpurto, kad net ne neštukė gali pradėt gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulele @ 2010 08 17, 18:07)
mums oragnizatore siule nardyma ir keturacius, tai del nardymo as abejoju, turbut kad, ne, o kaip su keturaciais? ten irgi gal pavojinga nestukems? dekui jums uz grazius palinkejimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nardyma pavirsini gali imt,juk nedrausta nescioms maudytis
o keturraciu tikrai nepatariu,paciai sikna skaudejo
Atsakyti
aisku tema praeita,skaiciau sena tema ir radau biggrin.gif
QUOTE(girene @ 2010 04 29, 14:35)
buvau pries menesi calimeroj,kas domina klausk
buvau 5*,calimera4*,bet daug labiau patiko

Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 08 15, 06:37)
nesutinku,cia jau viesbucius imam turbut pagal finansines galimybes
as visada renkuosi5*,ir labai daug keliauju

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 rugpjūčio 2010 - 18:29
nu ir ka cia reiskia,calimera zurnale 4,o siaip ji 5
Atsakyti
o koks cia pasiplaukiojimas buna laivu su stikliniu dugnu? ar kazka maisau? 4u.gif
ir kaip atvykus i viesbuti sneketi? kokia kalba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulele @ 2010 08 17, 23:42)
o koks cia pasiplaukiojimas buna laivu su stikliniu dugnu? ar kazka maisau? 4u.gif
ir kaip atvykus i viesbuti sneketi? kokia kalba? 4u.gif

Tai nedidelis laivukas, kur jo dugne stiklas per kurį žiūrim į koralus ir įvairias žuvytes. Būtinai pasiimkit šią ekskursiją. Ji nebrangi, užtrunka trumpai, bet tikrai gražu pažiūrėt.
Galima susišnekėt ir rusiškai ir angliškai bigsmile.gif
Atsakyti