Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Jurina @ 2010 08 16, 15:41)
Pernai tikrai dar buvo exelinės lentelės, nes pati rinkausi kelionę o Jūsų nuorodoj ir apskritai Tezų psl net negalima pasirinkti Šarmo kad pamatyt kainas. Turbūt greit atsiras, bet exelinės lentelės kažkaip man buvo patogiau.

Galiu atsiųsti, bet man reikia email. Galima ten pasirinkti Šarmą. Nuimi kryžiukus nuo kitų kurortų ir lieka Šarmas
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 08 16, 15:11)
Galiu atsiųsti, bet man reikia email. Galima ten pasirinkti Šarmą. Nuimi kryžiukus nuo kitų kurortų ir lieka Šarmas

Udriau, gal gali man atsiusti, kad butu Sarmo regionas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 08 16, 15:11)

Ačiū pavyko ir ten smile.gif
dabar klausimas, ten kainos pateikiamos jau su išankstinio pirkimo nuolaida, jei ne klystu?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2010 08 16, 17:04)
Ačiū pavyko ir ten smile.gif
dabar klausimas, ten kainos pateikiamos jau su išankstinio pirkimo nuolaida, jei ne klystu?

Taip ten su viskuom, išskyrus vizas
Atsakyti
Laba diena,
Norejau paklausti gal kas buvo: Sunrise Garden Beatch Resort viesbutyje, kaip ten su maistu, atsiliepimus perskaiciau labai jau skirtingi, skrendam su vaikais 1,4 m. ir 8 metu, gal su panasaus amziaus vaikais kas yra buves? Ir siaip su mazais vaikais i Egipta ar skrendat? Dekoju uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 08 16, 14:42)
Bet kainos tai nenormaliai dideles blink.gif

Bet tikrai... Kažkokia nesąmonė g.gif , palyginau ir nustačiau, kad pernai mes ilsėjomės viešbutyje Šarme už 4400 Lt (2+1), o šiemet už tą patį viešbutį jau turėčiau mokėti 7465 Lt. Man netelpa galvoje, kaip gali taip keistis kainos...
Papildyta:
QUOTE(Delfinute @ 2010 08 16, 17:54)
Laba diena,
Norejau paklausti gal kas buvo: Sunrise Garden Beatch Resort viesbutyje, kaip ten su maistu, atsiliepimus perskaiciau labai jau skirtingi, skrendam su vaikais 1,4 m. ir 8 metu, gal su panasaus amziaus vaikais kas yra buves? Ir siaip su mazais vaikais i Egipta ar skrendat? Dekoju uz atsakymus.

Šiame viešbutyje nebuvau, bet su vaikaisį Egiptą tikrai skrendam , ir dar mažesniais negu Jūsų 4u.gif
Atsakyti
žinau, kad čia ne skelbimų tema blush2.gif bet visvien dedu, nes gabūt kažkas buvęs Egipte pirko, naudojo, galbūt patiko ir vėl norėtų..

Galiu perleisti šią vasarą Egipte, Kairo Oriental Perfumes kvepalų gamykloje pirktą parfumuotą aliejų, kvapas "1001 naktis", saldesnis vanilės, bet neįkyrus. Ilgai laikosi. Galima skiesti su spiritu ir pasidaryti kvepalus, galima lašinti į kūno kremus ir pan. Arba tiesiog perbraukti per pulso vietas. Tiesiog parsivežiau ir stovi, turbūt per daug myliu savo kvepalus. biggrin.gif

Buteliukas 30 ml, panaudota kokius dusyk, porą keletą lašelių. Pirkom kažkas apie 15$, tiksliai nepamenu, nes daug žmonių kooperavomės. Norėčiau kokių 30 Lt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 08 16, 18:33)
Bet tikrai... Kažkokia nesąmonė  g.gif

Na ir as issigandau pamacius blink.gif
Noriu splaio 23 dienai keliones, alia i kainas paziurejus plaukai pasisiause doh.gif
Lauksiu toliau, o jei ir toliau tokios kainos bus, jauciu teks i nama toliau investuoti ir liksim be atostogu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 16, 18:43)
žinau, kad čia ne skelbimų tema  blush2.gif  bet visvien dedu, nes gabūt kažkas buvęs Egipte pirko, naudojo, galbūt patiko ir vėl norėtų..

Galiu perleisti šią vasarą Egipte, Kairo Oriental Perfumes kvepalų gamykloje pirktą parfumuotą aliejų, kvapas "1001 naktis", saldesnis vanilės, bet neįkyrus. Ilgai laikosi. Galima skiesti su spiritu ir pasidaryti kvepalus, galima lašinti į kūno kremus ir pan. Arba tiesiog perbraukti per pulso vietas. Tiesiog parsivežiau ir stovi, turbūt per daug myliu savo kvepalus.  biggrin.gif

Buteliukas 30 ml, panaudota kokius dusyk, porą keletą lašelių. Pirkom kažkas apie 15$, tiksliai nepamenu, nes daug žmonių kooperavomės. Norėčiau kokių 30 Lt  smile.gif

user posted image

noriu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 08 16, 19:18)
Na ir as issigandau pamacius blink.gif
Noriu splaio 23 dienai keliones, alia i kainas paziurejus plaukai pasisiause doh.gif
Lauksiu toliau, o jei ir toliau tokios kainos bus, jauciu teks i nama toliau investuoti ir liksim be atostogu verysad.gif  doh.gif

O aš ieškau lapkričio pradžiai... Tikiuosi, kad dar bus ir paskutinės minutės pasiūlymai. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 08 16, 21:15)
O aš ieškau lapkričio pradžiai... Tikiuosi, kad dar bus ir paskutinės minutės pasiūlymai. blink.gif

na va, o saket per brangiai moku mirksiukas.gif
Atsakyti
Pernai kovo mėnesį skridome į Hurgadą - 5* 7n AI (Sunrise Holiday Resort). Mokėjome 1888 asmeniui.

Skaitinėjau internete, kad žmonės pabuvojo vasario mėnesį Al Diwan (3* 7n AI) už 1400 Lt asmeniui.

Dabar norime į Šarmą.
Taigi, skaitau Tezuose, kad šis 3* viešbutukas kainuoja 1800 Lt blink.gif
Tai kame akcija? Tipo mokėk brangiau? g.gif

Jei tokios kainos, teks atsisakyti kelionės angel_sadangel.gif
Atsakyti