Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Alri @ 2010 08 15, 06:25)
Esu buvus ne kartą ir 3*, ir 4*, niekur nemačiau tarakonų g.gif Labai būtų įdomu išgirst kokiuose viešbučiuose pačios esat buvę lotuliukas.gif
Ar viešbutis geras supranti jame pabuvus g.gif  bigsmile.gif

tarakonu ir as nesu maciusi 3 ir 4 zv viesbuciuose.Bet deja visokiu viesbuciu buna unsure.gif buna,kad 5 zv viesbuciuose nesvarus indai,nesilaikoma higienos,blogai isplautos stiklines,maistas masiomas senas su svieziu,tvarkant kambarius neisplaunamos tinkamai grindys ar retai kada keiciami ranksluociais arba jie buna jau tieeeek susideveje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 15, 08:32)

Kritika megstu,kai ji yra teisinga ir objektyvi. 4u.gif o kai norima tiesiog parasyti atsakomaji izeidzianti posta tai jau ne kritika,bet saipymasis(kaip smelio dezeje tarp vaiku) 4u.gif

Tai, kad keliaujantys, man atrodo visi turi tokį bendrą išprusimą apie kainas ir viešbučius lotuliukas.gif blush2.gif Argi čia išprusimas? Tą ir norėjo pasakyt girene
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 08 15, 06:37)
nesutinku,cia jau viesbucius imam turbut pagal finansines galimybes
as visada renkuosi5*,ir labai daug keliauju

todel nereik sakyt,kas pilvu prikimst vaziuoja,kas keliaut,nei jus zinot,nei ka.apie save prasom kalbekite,o ne visuma kritikuokite

apie pilvu prikimsima pasitavau deja tai ne mano zodziai buvo- o kitos nares 4u.gif
Taip viesbucius renkames pagal finansines galimybes ir visumos apgalvojima.
Ir kritikavote jus o ne as 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 08 15, 06:15)
cia pakritikavau,is savojo bendrojo isprusimo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 08 15, 08:36)
Hurgada:
Albatros Jungle Aqua park

El Guna:
Panorama bungalow

ir ka?  blink.gif

Ir nieko g.gif Nieko ypatingo tuose viešbučiuose, o vienas dar ir antroj linijoj g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 08 15, 06:46)
Ir nieko g.gif Nieko ypatingo tuose viešbučiuose, o vienas dar ir antroj linijoj g.gif  lotuliukas.gif

ziurint kokia kaina moketa uz siuos viesbucius-man tai kaina turi atitikti kokybe.

Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 08 15, 06:18)
Seku ir as kainas jau 2 metus. Zinai ka pastebejau, praeitais metais, Egiptas rugsejo pradzioje buvo zymiai pigesnis, s.m. labai jau brungu, ar cia skrydziu skaiciu sumazino ar norinciu yra daug? O kur krize?  unsure.gif
Papildyta:

pastebejau,kad 3 zv viesbuciu kainos aukstesnes nei praeitu metu g.gif maziau pigiu pasiulymu.Pries menesi i 3-4 zv viesubcius kainos buvo isties geros.

Norejau imti Taba pavasariui,bet ten deja su mano sunumi reiktu imti 2 kambarius,o tai labai neprotingai sokteli kaina doh.gif tikslas Taba buvo-is ten i Jordanija ir Jeruzale rolleyes.gif su vaikais atstumai man ypac svarbu..bet dabar teks pasitenkinti paskutine minute arba kokiu spec ismestu pasiulymu ir regionas Sarmas,nes i Taba labai abejoju ar koks pasiulymas bus geras doh.gif nes ribotai skrydziu numatyta bent jau is Novaturo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 15 rugpjūčio 2010 - 08:05
QUOTE(Alri @ 2010 08 15, 08:46)
Ir nieko g.gif Nieko ypatingo tuose viešbučiuose, o vienas dar ir antroj linijoj g.gif  lotuliukas.gif

Na jooooooooo, nieko nekomentuosiu, matau esate tiesiog intrigante ir tiek.. su jumy diskusijos tuscios, gaila laiko.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 15, 08:42)
apie pilvu prikimsima pasitavau deja tai ne mano zodziai buvo- o kitos nares 4u.gif
Taip viesbucius renkames pagal finansines galimybes ir visumos apgalvojima.
Ir kritikavote jus o ne as 4u.gif

Papildyta:

mazumele tik,del isprusimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 15, 09:01)
ziurint kokia kaina moketa uz siuos viesbucius-man tai kaina turi atitikti kokybe.
Papildyta:

pastebejau,kad 3 zv viesbuciu kainos aukstesnes nei praeitu metu g.gif maziau pigiu pasiulymu.Pries menesi i 3-4 zv viesubcius kainos buvo isties geros.

Norejau imti Taba pavasariui,bet ten deja su mano sunumi reiktu imti 2 kambarius,o tai labai neprotingai sokteli kaina doh.gif tikslas Taba buvo-is ten i Jordanija ir Jeruzale rolleyes.gif su vaikais atstumai man ypac svarbu..bet dabar teks pasitenkinti paskutine minute arba kokiu spec ismestu pasiulymu ir regionas Sarmas,nes i Taba labai abejoju ar koks pasiulymas bus geras doh.gif nes ribotai skrydziu numatyta bent jau is Novaturo

drinks_cheers.gif

tai is Sarmo galima patekti i Jordanija ir Jeruzale. Tik Sarme viesbuciai brungus, o pigus daznai visai pigiena neverti pinigeliu. Ar nusiziurejote viesbuti Sarme?
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 08 15, 09:08)

dar viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 08 15, 07:08)

puiku,kad issiliejote,bet cia ne bendraamziu skyrelis ir ne Kertele sielai 4u.gif o tema apie Egipta,tad visus asmeniskumus,piktumus nustumkite i sali ir bendraukime i tema 4u.gif

Pasidalinkite kokiuose viesbuciuose jus buvote Egipte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 08 15, 07:11)
drinks_cheers.gif

tai is Sarmo galima patekti i Jordanija ir Jeruzale. Tik Sarme viesbuciai brungus, o pigus daznai visai pigiena neverti pinigeliu. Ar nusiziurejote viesbuti Sarme?

taip galima,bet kelione pailgeja..autobusu iki Tabos o is ten jau i kitas salis.Gal vaziavote mirksiukas.gif per kiek laiko atvykstama iki Tabos ax.gif
Ne konkreciai nenusiziurejau blush2.gif daug ju perziurejau,perskaiciau atsiliepimus,mano agente patare laukti paskutines minutes,tad nezinia kokie tie pasiulymai bus g.gif isties tai jeigu bus geras pasiulymas Hurgadoje tada imsim Hurgada planuotas ekskursijas teks atideti kitam kartui ir koreguotis kitas ekskursijas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 15 rugpjūčio 2010 - 08:19
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 15, 09:18)
puiku,kad issiliejote,bet cia ne bendraamziu skyrelis ir ne Kertele sielai  4u.gif o tema apie Egipta,tad visus asmeniskumus,piktumus nustumkite i sali ir bendraukime i tema 4u.gif

Pasidalinkite kokiuose viesbuciuose jus buvote Egipte mirksiukas.gif
Papildyta:

taip galima,bet kelione pailgeja..autobusu iki Tabos o is ten jau i kitas salis.Gal vaziavote mirksiukas.gif per kiek laiko atvykstama iki Tabos  ax.gif
Ne konkreciai nenusiziurejau  blush2.gif daug ju perziurejau,perskaiciau atsiliepimus,mano agente patare laukti paskutines minutes,tad nezinia kokie tie pasiulymai bus g.gif isties tai jeigu bus geras pasiulymas Hurgadoje tada imsim Hurgada planuotas ekskursijas teks atideti kitam kartui ir koreguotis kitas ekskursijas biggrin.gif

Butume vazave s.m. balandi, bet vulkanas ,,sumaise kortas", jau ir keliones bilietus turejome, bet teko Turkojon varyt, nes tai buvo paskutinis skrydis i Sarma, daugiau niekas neorganizavo.
Mes jau sotus Hurgada, dabar liko tik Sarmas del Jordanijos ir Jeruzales, taciau tai jau po metu, nes dabar taupome rudeni Tailandui wub.gif . Gal buvote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 15 rugpjūčio 2010 - 08:29
QUOTE(fuksė @ 2010 08 15, 07:26)
Butume vazave s.m. balandi, bet vulkanas ,,sumaise kortas", jau ir keliones bilietus turejome, bet teko Turkojon varyt, nes tai buvo paskutinis skrydis i Sarma, daugiau niekas neorganizavo.
Mes jau sotus Hurgada, dabar liko tik Sarmas del Jordanijos ir Jeruzales, taciau tai jau po metu, nes dabar taupome rudeni Tailandui  wub.gif . Gal buvote?

parasiau i az ,kad netersti temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 15, 00:07)
Ka Jus ten valgot 3 zv viesbuti?nebent is LT desras vezates,nes jei 5 maistas nelabai tai 3 jauciu svorio metimo procedurom skirta  drinks_cheers.gif

Ir 2* buna skaniau nei 4*, tik pasirinkimas žinoma mažesnis ir tortais nemaitina. Svoris gali kristi nuo savęs sureikšminimo, o ne nuo v/b maisto cool.gif
Atsakyti