QUOTE(Alri @ 2010 08 15, 05:57)
Iš kur čia pas jus tas mandrumas dėl tų žvaigždžių?
Žmonės važiuoja pamatyt šalies, o ne prikimšt pilvus. Jūs tai turbūt norit pasigyrt, kad buvot šustram viešbutyj, bet labai įdomu ar daug keliaujat jei taip sureikšminat virtuvę ir komfortą. Šalį visi mato vienodai, nesvarbu kokiam viešbutyj gyvena
Niekas nieko nenori pasigirti esu buvusi ir 2 ir 3 ir 4 ir 5 zv viesbuciuose.
Ilsisi ir keliauja visi skirtingai-vieni pasirenka geresni viesbuti ir megaujasi jo paslaugomis niekur nekeldami kojos is viesbucio-tokiu atveju pamato tik viesbuti bet ne sali
Kiti pasirenka pigesni ir maziau zv turinti viesbuti ir keliauja.Visu poreikiai skirtingi ir ju menkinti nereiketu jei kazkas nori pasyviasi gulineti ir "kimtis" pilvus,megautis viesbuciu teikiamais malonumais ir nereikia stebetis tais,kuriems viesbutis nera toks svarbu,nes daug keliauja.Bet..nenuneigsime,kad viesbuciai tam ir skirstomi pagal zvaigzdutes,kad ju kokybe,teikiamos paslaugos irgi skiriasi.Jei viesbutis garsaus tinklo ar prabangesnis(nors kas ta prabanguma ivertina,matyt kiekvieno finansai ivetina ta prabanguma) tai ir maisto kokybe,gausumas tikrai skirsis nuo 3 zv viesbucio lygio.
Tad cia nera anot jusu nei "sustrumo"nei "mandrumo"tiesiog ivertinu viska objektyviai is savo asmenines patirties
Keliaujant su vaikais man itin svarbu viesbutis-kad butu saugus,geras maistas,jame butu daug pramogu,geras pliazas,puikus aptarnavimas,nes didziaja dali atostogu tenka praleisti butent viesbutyje,imant tik keleta ekskursiju.Jus sakote tai mandrumas,o man tiesiog komfortabiliskumas,nes atostogu turiu ne tiek jau ir daznai.Bet...jei pasirenkame intensyvia kelione,kur daug keliaujame ir be vaiku,tada naturalu,kad renkames pigesnius viesbucius,(cia apie Europa)nes Euripiniai ir Egipto 2-3 zvaigzdutes skiriasi ir labai smarkiai.