Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 14, 13:17)
kaina labai auksta kaip tokiam viesbuciui- viesbutis senas-1998 metu statymo,antroje linijoje uz tokia kaina neimciau niekada schmoll.gif

O mano manymu labai neblogas viešbutukas thumbup.gif Atnaujintas 2006metais. Iš 18atsiliepimų, tik dviem nepatiko, o visi kiti labai giria šį viešbutį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 08 14, 13:16)
O mano manymu labai neblogas viešbutukas thumbup.gif Atnaujintas 2006metais. Iš 18atsiliepimų, tik dviem nepatiko, o visi kiti labai giria šį viešbutį mirksiukas.gif

as vertinu objektyviai-kaip 3 zv viesbuciui ir gana senam,kaina per auksta 4u.gif
Lietuviu komentarai dar ne viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 rugpjūčio 2010 - 14:54
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 14, 15:22)
as vertinu objektyviai-kaip 3 zv viesbuciui ir gana senam,kaina per auksta 4u.gif

O kas viskas?
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 08 14, 14:01)
O kas viskas?

visuma 4u.gif
man kaina turi atitikti kokybe 4u.gif siuo atveju,man 3 zv viesbutis per brangus.,bet...neuzveskime beprasmiskos diskusijos..jei kazkaim tinka tokia kaina puiku 4u.gif man netiktu 4u.gif per auksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 rugpjūčio 2010 - 15:03
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 14, 16:02)
visuma 4u.gif
man kaina turi atitikti kokybe 4u.gif siuo atveju,man 3 zv viesbutis per brangus.,bet...neuzveskime beprasmiskos diskusijos..jei kazkaim tinka tokia kaina puiku 4u.gif man netiktu 4u.gif per auksta 4u.gif

Čia ne apie jus ir kalbam. mirksiukas.gif Kaina, kaip 3* AI- visai normali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 14, 14:17)
kaina labai auksta kaip tokiam viesbuciui- viesbutis senas-1998 metu statymo,antroje linijoje uz tokia kaina neimciau niekada schmoll.gif

nu nu, kad db tokios kainos, mieloji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 14, 16:22)

skaiciau rusiskus, tai irgi visokiu yra. tiem, kuriem nepatinka, tai reikia diskoteku, baru, o safaga - ne tokia tieisog tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 14, 17:02)
visuma 4u.gif

o mums per brangu uz 4* moketi 1800 ar daugiau tongue.gif ne guleti viesbutyje vaziuojam, svarbu, kad maistas normalus butu ir issimiegot bei nusipraust butu galima, o kitas laikas "ant ratu" arba pajury smile.gif
Papildyta:
dar keletas klausimu:
kur lt nusipirkt akvalanga normalia kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 08 14, 17:08)
o mums per brangu uz 4* moketi 1800 ar daugiau  tongue.gif ne guleti viesbutyje vaziuojam, svarbu, kad maistas normalus butu ir issimiegot bei nusipraust butu galima, o kitas laikas "ant ratu" arba pajury  smile.gif
Papildyta:
dar keletas klausimu:
kur lt nusipirkt akvalanga normalia kaina?  g.gif

Skaičiau, kad rytoj Teztour skelbia rudens - žiemos sezono pradžią, pasižiūrėsim, kokias kainas pasiūlys mirksiukas.gif
Kai mes ieškojom akvalangų, tai pigiausi buvo Senukuose, bet kokia ten kokybė - neaišku. O mes pirkome Akropolyje kažkokioj sporto prekių parduotuvėj irgi už nelabai aukštą kainą (bet tiksliai neatsimenu).
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 08 14, 15:08)
nu nu, kad db tokios kainos, mieloji  mirksiukas.gif
Papildyta:

skaiciau rusiskus, tai irgi visokiu yra. tiem, kuriem nepatinka, tai reikia diskoteku, baru, o safaga - ne tokia tieisog tongue.gif
Papildyta:

o mums per brangu uz 4* moketi 1800 ar daugiau  tongue.gif ne guleti viesbutyje vaziuojam, svarbu, kad maistas normalus butu ir issimiegot bei nusipraust butu galima, o kitas laikas "ant ratu" arba pajury  smile.gif

nei as jums mieloji ne ka tongue.gif biggrin.gif kadangi nuolat seku kainas(Turkijos,Egipto,Bulgarijos,Graikijos,Ispanijos,del bendro isprusimo,kad zinociau tendencija perkant kelione)tai pasakiau savo nuomone,o ja juk turime visi skirtinga 4u.gif
tiesiog uz tokia kaina nepirkciau 4u.gif Jei jums tinka kainos ir kokybes santykis nesiteisinkit ir tiesiog pirkite mirksiukas.gif
pridejus 200lt galima pasirinkti puiku 4 zv viesbuti.o palaukus ir pagaudzius ir pigiau galima rasti,kaip uz 3 zv toki viesbuti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 rugpjūčio 2010 - 19:38
QUOTE(ingina @ 2010 08 14, 17:08)
kur lt nusipirkt akvalanga normalia kaina?  g.gif

mes pacioj hurgadoj pirkom, toj pagrindinej gatvej mokejom gal 5$ o kokybe tikrai nebloga. Viesbuty uz toki pati 20 prase.
Atsakyti
Ka Jus ten valgot 3 zv viesbuti?nebent is LT desras vezates,nes jei 5 maistas nelabai tai 3 jauciu svorio metimo procedurom skirta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 15, 00:07)
Ka Jus ten valgot 3 zv viesbuti?nebent is LT desras vezates,nes jei 5 maistas nelabai tai 3 jauciu svorio metimo procedurom skirta  drinks_cheers.gif

o kodel jus galvojat kad maisto kokybe ir kiekybe priklauso nuo zv skaiciaus?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 14, 23:12)
o kodel jus galvojat kad maisto kokybe ir kiekybe priklauso nuo zv skaiciaus?

todel kad apkeliave dali pasaulio ir apie maista truputi ismanom(palygine su kitom salim) drinks_cheers.gif
Atsakyti