Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(Forgete @ 2010 08 08, 14:39)
ar jum teko naudotis arabijos sanitarija? mum teko, mano vaikui tik atskridus pakilo temperatura - pulinga angina. patekom i vietine klinika, salygos superines. retai lietuvoj kur rasi tokias salygas ir tokia prieziura kaip ten, nebent privaciam sektoriui. mes renkames egipta butent del sauso oro, nepakenciu turkijos dregmes. o del zarnyno tai ispustas reikalas is mano pazystamu, draugu rato ne vienas nebuvo suviduriaves. visi naudjojo vandeni is buteliuku, kvepavo vietini baisu ora, niekas nesispiritavo ir visiems viskas buvo gerai.

P.S. jeigu kam reikia klinikos hurgadoje kontaktu galiu duoti, dirba visa para, visa para gali skambinti gydytojui, atvaziuoja i viesbuti pasiima, parveza. super truper  thumbup.gif

Del zarnyno: jeigu butu tikrai labai reti atvejai apie tai tiesiog niekas net neminetu.
Paziurekite temoje apie Turkija, na tokios problemos net nekeliamos.
SM paklause nuomoniu, viena is ju yra mano , as nevaziuociau su tokiu maziuku Egiptan, mieliau rinkciausi Turkija- ir skrydis trumpesnis, ir salygos tikrai geresnes.
Nesu turkomane beje... cia mano vyro megtamas kampas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 08 rugpjūčio 2010 - 19:50
Mano mergaite Egipte apsirgo - tonziliu uzdegimas. Tai registraturoj paprasem, iskviete gydytoja. Isziurejo, isklause, suleido vaistu, po to paliko dar papildomai 3 rusis gerti. kadangi buvom apsidraude, tai tik lapa uzpildem ir nieko nemokejom. Agentura su jais patys atsiskaito. Aptarnavimas superinis, nieko neprikisi. Teko pabuvoti 4+ viesbutyje Turkijoje. Musu akyse mergaite skendo ir jei ne patys ruseliai, kurie armijoje visko buvo ismoke, tai tos mergaites jau nebutu. Patys atkrate ja, nes pasirodo gydytojo tame viesbutyje nebuvo, nors buvo skelbta internete kad yra. Kadangi teko taip susidurti, tai Egiptas man arciau sirdies.
Kas del ligu susijusiu su zarnynu, tai vandeni reik gerti is buteliuku, o ne is krano, kaip daugelis megsta pataupyti ir valgyti su saiku, nes mes neprate prie ju maisto.
Atsakyti

QUOTE(Frezija13 @ 2010 08 06, 18:59)
Galiu patarti tiek:

Apie Sea Gull beach : http://www.novaturas...code=EGHSEAGULL  atsiliepimų daug, pažįstami buvo-labai patiko, pati dabar norėjau ,bet neliko vietų, todėl pasiūlė  SINDBAD Beach resot, kuris yra tame paciem tinkle su  Sindibad AQUA HOTEL -pastarasis naujesnis, aplinka pakankamai gera, per gatvę galite nueiti prie jūros, nemokamai naudotis vandens parku, Beach resor  teritorija, bet labai daug kambarių išeina langais į gatves, todėl nesijaus asmeniškumo, balkonėlyje  pusplikis nepasėdėsi  tongue.gif
Calimeros pats agenturos  darbuotojas nerekomendavo..Restoranuose labai blogai kondicionieriai, kol pavalgai -suprakaituoji kaip treniruoklių salėje.
Jeigu yra galimybė rinktis, tai verčiau Sharme  viešbutuką, kitokia kultūra, aukštesnis lygis nei Hurgadoje. smile.gif

Ačiū už info. Perskaičiau turistų atsiliepimus. Kol kas ir apsistojau ties Sea Gull ir Sindbad aqua. Dar neapsisprendžiau, kurį kurortą rinktis. Nebuvau nei vienam, todėl nėra didelio skirtumo. Manyčiau, reikia pabuvoti abiejuose. tad šiemet žiūrėsiu, kokias kainas pasiūlys rudenį.

QUOTE(Udrius @ 2010 08 06, 19:17)
Bet Šarme viešbučiai lievi... Kartais ar ne pusė ne prie jūros ? Aš tai irgi būčiau  už Sea Gull . Ir beje, pasitikrink kainas - tas žodelis "nuo..." yra agentūrų melas- kai pradeda skaičiuoti konkrečiai tada tas nuo padidėja vos ne du kartus

Pasižiūrėjau kainas. Čia jau būtų su AI, apgyvendinimas kambaryje 3 suaugę ir 1 vaikas. Dar vizos po 50Lt. Ieškojau per geros-keliones.lt
Nežinau kiek tai patikima, bet, jeigu užsakinėčiau, tai lyg ir sutaupyčiau apie 60Lt.

QUOTE(Jofky @ 2010 08 06, 22:02)
Aš dar tikrai nepirkčiau  schmoll.gif

Aš irgi pagalvojau, kad palauksiu rudens. Vis tik 11 metų vaikui kaina gerokai ddelė išeina.
Atsakyti
noreciau isgirsti atsiliepimu apie poilsi safagoje (Amira hotel 3*). kaip geriau - hurgada ar safaga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingina: 10 rugpjūčio 2010 - 15:01
Pasiskaiciau cia nuomoniu apie star1-ir pradejau pergyventi esu rezervavusi kelione 10.05 i Hurgada, net nebezinau ka ir daryti, issiunciau uzklausima firmai, kaip manote ar yra dar vilciu per juos isskristi, ar geriau atsiimti pinigus ir ieskoti alternatyvu? g.gif
Atsakyti
gal kam teko atostogauti safagoje - ekskursijas ten orgazniuoja tokias pat kaip is hurgados?
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 08 11, 13:07)
gal kam teko atostogauti safagoje - ekskursijas ten orgazniuoja tokias pat kaip is hurgados?

Manau tokios pacios,tik Liuksoras bus siek tiek arciau, o Kairas toliau negu is Hurgados.Visokie nardymai ir pasivazinejimai po dykuma organizuojami is visu kurortu.
Atsakyti
patvirtino rezervacija thumbup.gif keliausim 23 d. i egipta, safaga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 08 09, 07:51)
Ačiū už info. Perskaičiau turistų atsiliepimus. Kol kas ir apsistojau ties Sea Gull ir Sindbad aqua. Dar neapsisprendžiau, kurį kurortą rinktis. Nebuvau nei vienam, todėl nėra didelio skirtumo. Manyčiau, reikia pabuvoti abiejuose. tad šiemet žiūrėsiu, kokias kainas pasiūlys rudenį.
Pasižiūrėjau kainas. Čia jau būtų su AI, apgyvendinimas kambaryje 3 suaugę ir  1 vaikas. Dar vizos po 50Lt. Ieškojau per geros-keliones.lt
Nežinau kiek tai patikima, bet, jeigu užsakinėčiau, tai lyg ir sutaupyčiau apie 60Lt.
Aš irgi pagalvojau, kad palauksiu rudens. Vis tik 11 metų vaikui kaina gerokai ddelė išeina.

Rekomenduociau Sinbada, buvome Sea Gull - visai nepatiko... nebent norite buti centre. Bet ten uztenka karta atvykti ir pasivaikscioti. Visi viesbuciai ne centre turi didesnes teritorijas, svaresne jura 4u.gif jei daug laiko praleisite viesbutyje, tai i Sea Gull nerekomenduoju, as ten atsidurus nusipirkau kruiza Nilu 4 dienoms gatveje pacia pirma diena biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Adade,2010 08 11, 19:21]
Rekomenduociau Sinbada, buvome Sea Gull - visai nepatiko...

O aš Sindibado nerekomenduočiau. Gal Sindibad Aqua ir padoriau įrengtas, tvarkingesnis, vaikams šalia vandens pramogų parkas, bet šios grandinės viešbučiai tikrai neatitinka tokios žvėriškos kainos ,kurios už ją prašo. Tikrai daugiau kaip 1400lt,. zmogui nevertas.
Visuose restoranuose baisiai prasta kondicionavimo sistema unsure.gif , vietų prie stalo tenka palaukti, prašyti, kad tau padengtų. Nuolatinis mažų šaukštelių trūkumas pradeda nervinti.
Restorane prie pagrindinio baseino kėdės nežinia kada valytos, baisu į ką nors įsisėsti schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 08 11, 18:21)
Rekomenduociau Sinbada, buvome Sea Gull - visai nepatiko... nebent norite buti centre. Bet ten uztenka karta atvykti ir pasivaikscioti. Visi viesbuciai ne centre turi didesnes teritorijas, svaresne jura  4u.gif jei daug laiko praleisite viesbutyje, tai i Sea Gull nerekomenduoju, as ten atsidurus nusipirkau kruiza Nilu 4 dienoms gatveje pacia pirma diena  biggrin.gif

QUOTE(Frezija13 @ 2010 08 11, 19:38)
O aš Sindibado nerekomenduočiau. Gal Sindibad Aqua ir padoriau įrengtas, tvarkingesnis, vaikams šalia vandens pramogų parkas, bet šios grandinės viešbučiai tikrai neatitinka tokios žvėriškos kainos ,kurios už ją prašo. Tikrai daugiau kaip 1400lt,. zmogui nevertas.
Visuose restoranuose baisiai prasta kondicionavimo sistema  unsure.gif , vietų prie stalo tenka palaukti, prašyti, kad tau padengtų. Nuolatinis mažų šaukštelių trūkumas  pradeda nervinti.
Restorane prie pagrindinio baseino kėdės nežinia kada valytos, baisu į ką nors įsisėsti  schmoll.gif

Nebežinau visai kaip čia apsisprendus. Viešbutyje nesiruošiam praleisti daug laiko. Norim pakeliauti, daugiau pamatyti. Ir visiems turi būti gerai. Mūsų 17-metis nori pramogų (diskotekų ir t.t.), o 11-metis nori baseino su vandens kalneliais. Visi kartu norim panardyti. Nebežinau kurį rinktis. Kiek skaičiau, tai nei Sea Gull, nei Sindbad Aqua neturi koralų rifo. Tai jau būtų kaip minusas.
Gali būti, kad atkris abu, gal rasiu kitą, optimalesnį variantą. Iki gruodžio pradžios dar toli. Gal ir kainos taip nesikandžios.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 08 12, 07:46)
Nebežinau visai kaip čia apsisprendus. Viešbutyje nesiruošiam praleisti daug laiko. Norim pakeliauti, daugiau pamatyti. Ir visiems turi būti gerai. Mūsų 17-metis nori pramogų (diskotekų ir t.t.), o 11-metis nori baseino su vandens kalneliais. Visi kartu norim panardyti. Nebežinau kurį rinktis. Kiek skaičiau, tai nei Sea Gull, nei Sindbad Aqua neturi koralų rifo. Tai jau būtų kaip minusas.
Gali būti, kad atkris abu, gal rasiu kitą, optimalesnį variantą. Iki gruodžio pradžios dar toli. Gal ir kainos taip nesikandžios.

As Sinbade nebuvus, bet buvus Sea Gull... en tik rusam, kurie atvaziuoja tusintis ar apsipirkti gerai. Net automatai susimoketi komunalinius mokescius stovi lobby...
o apie valgykla tai net nekalbu, o kur dar kambarys, kur rukalai tiesiog isigere visur schmoll.gif aplamai siulau imti viesbuti uz miesto, jie padoresni Hurghadoje 4u.gif
o jei busite daug viesbutyje tada ir Makadyje smile.gif
Papildyta:
tiesa del koralu. Graziausi kuriuos mateme Hurghadoje buvo salia Coral beach viesbucio, kuris yra salia Hilton long beach 4u.gif mes is Hiltono ten eidavome snorkelint 4u.gif
Atsakyti