QUOTE(Forgete @ 2010 08 08, 14:39)
ar jum teko naudotis arabijos sanitarija? mum teko, mano vaikui tik atskridus pakilo temperatura - pulinga angina. patekom i vietine klinika, salygos superines. retai lietuvoj kur rasi tokias salygas ir tokia prieziura kaip ten, nebent privaciam sektoriui. mes renkames egipta butent del sauso oro, nepakenciu turkijos dregmes. o del zarnyno tai ispustas reikalas is mano pazystamu, draugu rato ne vienas nebuvo suviduriaves. visi naudjojo vandeni is buteliuku, kvepavo vietini baisu ora, niekas nesispiritavo ir visiems viskas buvo gerai.
P.S. jeigu kam reikia klinikos hurgadoje kontaktu galiu duoti, dirba visa para, visa para gali skambinti gydytojui, atvaziuoja i viesbuti pasiima, parveza. super truper
P.S. jeigu kam reikia klinikos hurgadoje kontaktu galiu duoti, dirba visa para, visa para gali skambinti gydytojui, atvaziuoja i viesbuti pasiima, parveza. super truper
Del zarnyno: jeigu butu tikrai labai reti atvejai apie tai tiesiog niekas net neminetu.
Paziurekite temoje apie Turkija, na tokios problemos net nekeliamos.
SM paklause nuomoniu, viena is ju yra mano , as nevaziuociau su tokiu maziuku Egiptan, mieliau rinkciausi Turkija- ir skrydis trumpesnis, ir salygos tikrai geresnes.
Nesu turkomane beje... cia mano vyro megtamas kampas.