Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 9 tema

QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 08:33)
Pradekite nuo Turkijos, Egiptas  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

o kodel pradeti nuo Turkijos..kaip suprantu vasarejos2 mergaitei tik 6 menesiukai...tai jai jokio skirtumo ar Turkija ar Egiptas. Turkijos viesbuciai manau geresni,kad vaikams daugiau visko pritaikyta(atrakcionai,vandens kalniukai praktiskai kiekviename viesbutyje,mini klubai mano manymu labiau ispletoti Turkijoje ir t.t.),bet kadangi vaikas mazas,tai nematau jokio skirtumo g.gif tik Egipte reikia atidziau rinktis viesbuti,bet uztat manau jura tai didziausias privalumas uz visus atrakcionus vaikams
pvz
http://www.turpravda...ideo/34671.html
Beto jei maziukas vaikas ir daugiau naudosis vezimeliu,tai Egipto viesbuciai daug didesni savo teritorija nei Turkijos...tad pasivaiksciojimams ir vaiko migdymui gryname ore ir ramumoje bus pilna thumbup.gif lapkritis kaip suprantu puikus metas atostogauti ypac su vaikuciais.
Beje gal kas esate buve Hiltone Taboje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 08 rugpjūčio 2010 - 09:53
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 08, 10:49)
o kodel pradeti nuo Turkijos..kaip suprantu vasarejos2 mergaitei tik 6 menesiukai...tai jai jokio skirtumo ar Turkija ar Egiptas. Turkijos viesbuciai manau geresni,kad vaikams daugiau visko pritaikyta(atrakcionai,vandens kalniukai praktiskai kiekviename viesbutyje,mini klubai mano manymu labiau ispletoti Turkijoje ir t.t.),bet kadangi vaikas mazas,tai nematau jokio skirtumo g.gif tik Egipte reikia atidziau rinktis viesbuti,bet uztat manau jura tai didziausias privalumas uz visus atrakcionus vaikams
pvz
http://www.turpravda...ideo/34671.html
Beto jei maziukas vaikas ir daugiau naudosis vezimeliu,tai Egipto viesbuciai daug didesni savo teritorija nei Turkijos...tad pasivaiksciojimams ir vaiko migdymui gryname ore ir ramumoje bus pilna thumbup.gif lapkritis kaip suprantu puikus metas atostogauti ypac su vaikuciais.
Beje gal kas esate buve Hiltone Taboje ax.gif

Tuomet priminciau, kad Egipte ore skraidanciu bakteriju yra daugiau, nei Turkijoje, tokiam mazam vaikeliui doh.gif Sutikite, kad arabijos sanitarija vis dar nutolusi nuo civilizacijos. Kita vertus, esu jau ne kudikelis, bet Egipte apturejau su zarnynu problemku. Po to Turkijoje bendravome su bendrakeleiviais is LT, retas kuris nepaminejo zarnyno sutrikimus, istatant vaikus. Neturejo tie, kad ,,spiritavosi" gerai. biggrin.gif Ir ne maistas cia kaltas, o klimato ir bakteriju esanciu ore skirtumas.
Del teritorijos, Turkojoje tikrai yra viesbuciu su didele ir zalia teritorija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 08 rugpjūčio 2010 - 12:56
QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 11:54)
Tuomet priminciau, kad Egipte ore skraidanciu bakteriju yra daugiau, nei Turkijoje, tokiam mazam vaikeliui  doh.gif Sutikite, kad arabijos sanitarija vis dar nutolusi nuo civilizacijos. Kita vertus, esu jau ne kudikelis, bet Egipte apturejau su zarnynu problemku. Po to Turkijoje bendravome su bendrakeleiviais is LT, retas kuris nepaminejo zarnyno sutrikimus, istatant vaikus. Neturejo tie, kad ,,spiritavosi" gerai.  biggrin.gif Ir ne maistas cia kaltas, o klimato ir bakteriju esanciu ore skirtumas. 
Del teritorijos, Turkojoje tikrai yra viesbuciu su didele ir zalia teritorija.  mirksiukas.gif

na jau temoje kalbeta buvo nemazai,apie spiritavimasi,kad nuo to neapsisaugosi ir tas nepadeda 4u.gif
Tai tada jus man pasakykite,kodel kiti su maziukais vaikais keliauja i Egipta ir nepasigauna tu bakteriju g.gif labai daug kas priklauso nuo viesbucio 4u.gif naturalu,kad ten ne visi viesbuciai palaiko idealia svara,bet daug skaitykite atsiliepimu-kitur aiskiai paraso apie nesvarias lekstes,puodukus,trukuma irankiu net ir 5 zv viesbutyje.O kitur tokiu problemu nera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 08 rugpjūčio 2010 - 13:10
QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 13:54)
Tuomet priminciau, kad Egipte ore skraidanciu bakteriju yra daugiau, nei Turkijoje, tokiam mazam vaikeliui  doh.gif Sutikite, kad arabijos sanitarija vis dar nutolusi nuo civilizacijos. Kita vertus, esu jau ne kudikelis, bet Egipte apturejau su zarnynu problemku. Po to Turkijoje bendravome su bendrakeleiviais is LT, retas kuris nepaminejo zarnyno sutrikimus, istatant vaikus. Neturejo tie, kad ,,spiritavosi" gerai.  biggrin.gif Ir ne maistas cia kaltas, o klimato ir bakteriju esanciu ore skirtumas. 
Del teritorijos, Turkojoje tikrai yra viesbuciu su didele ir zalia teritorija.  mirksiukas.gif

ar jum teko naudotis arabijos sanitarija? mum teko, mano vaikui tik atskridus pakilo temperatura - pulinga angina. patekom i vietine klinika, salygos superines. retai lietuvoj kur rasi tokias salygas ir tokia prieziura kaip ten, nebent privaciam sektoriui. mes renkames egipta butent del sauso oro, nepakenciu turkijos dregmes. o del zarnyno tai ispustas reikalas is mano pazystamu, draugu rato ne vienas nebuvo suviduriaves. visi naudjojo vandeni is buteliuku, kvepavo vietini baisu ora, niekas nesispiritavo ir visiems viskas buvo gerai.

P.S. jeigu kam reikia klinikos hurgadoje kontaktu galiu duoti, dirba visa para, visa para gali skambinti gydytojui, atvaziuoja i viesbuti pasiima, parveza. super truper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 08 08, 12:39)
kvepavo vietini baisu ora

ir kaip jus istveret ta baisu bakteriju pilna ora biggrin.gif
parasykit man prasau kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 08, 14:50)
ir kaip jus istveret ta baisu bakteriju pilna ora biggrin.gif
parasykit man prasau kontaktus mirksiukas.gif

aha, as tokiam ore gyvenciau ir gyvenciau, eini sau prie 35 jokio prakaito. gali pora palaidiniu isimest ir uzteks, skalbsi jei issipurvins, bet ne del kuno kvapu.

Truecareclinic@yahoo.com

Villa 131 Mubarak 6
Villages Road
Hurgada

(+2) 065 9203424
(+2) 016 3386680 mobilus -galima skambinti visa para

mes is pradziu kazkaip gedinomes skambinti, nesmagu juk nakti. Bet veliau pabendrave su mjais paciais skambinom ir nakti. su paciu gydytoju kalbejom. jokiu problemu. Tarp kitko kai rode "pirmas kartas su zvaigzde" Katunskyte taip pat sitoj klinikoj lasinosi laseline. Si klinika priima su draudimais ir maistu pasirupina ir viskuo. Uz mane ir i vietine parde suvaiksciojo, ko pasakiau to nupirko, manes neisleido kad neapgautu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 08, 14:06)
na jau temoje kalbeta buvo nemazai,apie spiritavimasi,kad nuo to neapsisaugosi ir tas nepadeda 4u.gif
Tai tada jus man pasakykite,kodel kiti su maziukais vaikais keliauja i Egipta ir nepasigauna tu bakteriju g.gif labai daug kas priklauso nuo viesbucio 4u.gif naturalu,kad ten ne visi viesbuciai palaiko idealia svara,bet daug skaitykite atsiliepimu-kitur aiskiai paraso apie nesvarias lekstes,puodukus,trukuma irankiu net ir 5 zv viesbutyje.O kitur tokiu problemu nera 4u.gif

Mes pradėjome važinėti į Egiptą, kai vaikui nebuvo nė metukų, buvom jau 4 kartus, bet rimtų problemų tikrai neturėjom. Mažiau nei į 4 žvaigždutes nevažiavo, bet tikiu, kad ir žemesnės klasės viešbučiuose nėra rimtų problemų su sanitarija. Sutinku, kad svarbiausia žiūrėti ką geri ir ką valgai, ir problemų tikrai nebus.
Atsakyti
ai kas dar del vaistu, mes i ten vezemes didziausia maisa vaistu. pasirodo be reikalo, ten vaistiniu labai daug, o vaistai tie patys kaip pas mus tik zymiai pigiau. gavosi kad saviskius vaistus parsivezem, o dar ir vietoj prisipirkom kad ir to pacio vaikisko panadolio sirupo.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 08 08, 15:29)
Mes pradėjome važinėti į Egiptą, kai vaikui nebuvo nė metukų, buvom jau 4 kartus, bet rimtų problemų tikrai neturėjom. Mažiau nei į 4 žvaigždutes nevažiavo, bet tikiu, kad ir žemesnės klasės viešbučiuose nėra rimtų problemų su sanitarija. Sutinku, kad svarbiausia žiūrėti ką geri ir ką valgai, ir problemų tikrai nebus.

Kai važiuoju be vaikų tai perkuosi į 2* v/b. Man pilnai užtenka. Turiu jau tokį įprotį svečiuose šalyse, visad prieš valgį plaunu ir dezinfekuoju rankas, vaisius plaunu ir butinai nulupu, nors tai kriaušė ar obuolys, nieko nevalgau su žėve, o vanduo tik iš buteliuku. Pakolkas viskas ok tikiuosi ir toliau seksis 4u.gif Namuose žinoma taip neišsidirbinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 08 08, 13:52)
Kai važiuoju be vaikų tai perkuosi į 2* v/b. Man pilnai užtenka. Turiu jau tokį įprotį svečiuose šalyse, visad prieš valgį plaunu ir dezinfekuoju rankas, vaisius plaunu ir butinai nulupu, nors tai kriaušė ar obuolys, nieko nevalgau su žėve, o vanduo tik iš buteliuku. Pakolkas viskas ok tikiuosi ir toliau seksis  4u.gif  Namuose žinoma taip neišsidirbinėju  biggrin.gif

o su kuom dezinfekuojat rankas?gal kakzoki skysti parekomenduotumete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 08, 15:57)
o su kuom dezinfekuojat rankas?gal kakzoki skysti parekomenduotumete mirksiukas.gif

Kiek teko girdėti, vaistinėse yra pirkti toks purškalas, kur gydytojai naudoja. Pavadinimo nežinau.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 08, 15:57)

O tai jau skonio reikalas 4u.gif Vaisinėse pasirinkimas platus, tiek purškiamų (v/b patogu naudot) tiek vienkartinių servetėlių spiritinių (ekskursijoje patogu naudot) 4u.gif
Atsakyti