QUOTE(MERENGE @ 2006 06 22, 13:59)
ne is pigesniu del to, kad viesbutis naujausias
mane domina dar labai ekskursines keliones, ar tikrai jos visos nuo 100 bagsu, gal pas vietinius galima pigiau isigyti?

mane domina dar labai ekskursines keliones, ar tikrai jos visos nuo 100 bagsu, gal pas vietinius galima pigiau isigyti?
na keliokiu po 100 baksu tai nemaciau

Na va, atrodo su nuotraukom pavyko, tai galiu pradėti normalų pasakojimą 
Išties pigiausio varianto neiškojom, išsirinkom gana tarpinį - yra ir daug daug brangesnių
Vienas iš pasirinkimo kriterijų buvo 5* "viskas įskaičiuota". Aišku, renkantis tikrai "užkabino", kad viešbutis naujas - gyvenime dar nebuvo tekę būti ką tik duris atvėrusiuose rūmuose - būtent rūmuose vieną viešbučio nuotrauką jau matote...
Dar labai patiko, kad patekę į šį viešbutį, mes galėjome nemokamai naudotis ir kitų 5 RIU viešbučių tinklo (jie labai gražiai išsidėstę vienas šalia kito) paslaugomis, gerimais ir pan. Šiuo privalumu tikrai pastoviai piktnaudžiavome.
Štai kaip atrodo mūsų viešbutis iš fasadinės pusės
http://public.fotki....=grfbsfdbsgrbsg

Išties pigiausio varianto neiškojom, išsirinkom gana tarpinį - yra ir daug daug brangesnių

Štai kaip atrodo mūsų viešbutis iš fasadinės pusės
http://public.fotki....=grfbsfdbsgrbsg
QUOTE(svelniai @ 2006 06 22, 20:49)
Svelniai,
Planus vykti i Mauriciju stipriai pakoregavo mano zingeidumas ir bandymas kiek galima daugiau issiaiskinti apie kelione...Praktiskai jau buvome ir viesbuti issirinke ir su agentura sudereje, bet "trip advisor" tinklalapyje radau diskusija apie Mauricijuje siaucianti chikungunya (ar pan.) virusa, kuri platina uodai ir nuo kurio skiepu nera...(o dar prisiminus Tavo rekomendacijas vykti sezono metu) sprendimas buvo priimtas drastiskai - i Mauriciju vyksime kada nors kita karta...
Taigi, Dominika. Kadangi man su nuotraukom labai sunkiai sekasi - viena karta duoda ideti, po to nebeduoda - nusprendziau nesikankinti ir labai atsiprasau skaitanciu, pakankinti tuos, kuriems idomu. Nuotraukas su trumpuciais komentarais kvieciu paziureti stai cia:
http://public.fotki....x2006/dominika/
QUOTE(MERENGE @ 2006 06 22, 11:18)
ka galima dominikoj pamatyti ir kiek pinigu reiketu pasiimti su savim jei noretume ekskursiju ir suvenyru isigyti
tikiuosi ne per daug cia uzvarciau klausimais

tikiuosi ne per daug cia uzvarciau klausimais

Dominikoje tikrai nera labai ka ziureti. Apie ekskursiju kainas labai tiksliai ir issamiai,net su komentarais apie kiekviena atrakcija, parase Karmen sios temos 5psl. Apibendrinanti citata: "Kelionių kainos gana nemažos: žemės kelionės nuo 37 iki 104 USD, kelionės lėktuvu nuo 200 iki 250 USD." Čia kaina vienam žmogui". Beje, kainos pas TUI iki siol nepasikeite

Labai norejome nuvykti i netoli kurorto Puerto plata esanti miesteli Cabarete. Cabarete, kaip sako mano vyras, tu vietoviu buriavimo (cia tu kur su burlentemis laksto) meka, kuria buriuotojui tiesiog privalu aplankyti ir prasinesti bangomis su vejeliu

Taigi, kiek pasiimti pinigeliu - labai subjektyvu. Mes isleidome salyginai nedaug, o va Karmen neuzteko 1000$. Suvenyru kainos ivairios, tik neapsigaukite, jos parasytos ju doleriais, o ne USD. Nepermokekite... 1 US$ priklausomai nuo parduotuves yra apie 28 - 35 ju doleriu. Siulau iskart paklausti pardavejo, koks jusu parduotuveje dolerio kursas, kad paskui paziurejes i lubas kainos nenustatytu. Ir, zinoma, visur deretis tiesiog BUTINA.
Senokai bebuvau užsukusi į šitą temą, po herejos kelionės kažkaip buvo štilis. Šiaip labai faina, kad atsiranda vis naujų pasakojimų
Žmonės skirtingi, kitas vietas aplanko, kitokių įspūdžių patiria. Labai faina skaityti o ypač žiūrėti nuotraukas
Pirmiausia tai negaliu susilaikyt nepasakius, kad tavo labai graži nuotrauka
O dėl smėlio tai kažkaip aš net nepastebėjau kad jis kitoks
man atrodė kad jis visur vienodas - labai labai smulkus ir švelnus
pas vietinius tikrai nerekomenduočiau, Dominika tikrai ne ta šalis, patikėk, kur galima būtų užsisakinėti pas vietinius. Kaip jau kažkas minėjo, labai didelė tikimybė, kad sumokėsi pinigus o pasiimti niekas neatvažiuos.
Ar aš taip rašiau?
Užteko mums to 1000$
aš turėjau omenyje kad jei norėsi skristi į keliones lėktuvu ar malunsparniu, kurios ten kainuoja vienam žmogui po kelis šimtus baksų tai tada gali ir neužtekti 
O dėl kainų tai galiu pasakyt mes tai parduotuvėse nematėm iš viso kainų jokių, ant suvenyrų buvo priklijuoti kažkokie lapeliai su kringeliais nei skaičiais nei raidėm, jie į juos pažiūrėdavo ir pasakydavo kainą, bet normaliems žmonėms ten tikrai nebuvo galima suprast kas ten parašyta
mes bandėm įžiūrėt ir įskaityt bet mes tikrai ten nieko nematėm panašaus į skaičius
Einu dabar žiūrėt tavo nuotraukyčių

QUOTE(apolonas @ 2006 06 13, 11:51)
Nuotraukose pastebejau, jog smelis pakrantese ne vienodas. Daug kur baltas, bet keliose vietose geltonas. Jis visur kvarcinis, ar vietomis yra ir koralito? Viesbuciai nardyma siulo?
Papasakokit, kas oro uosto duty free gero.
Papasakokit, kas oro uosto duty free gero.
Pirmiausia tai negaliu susilaikyt nepasakius, kad tavo labai graži nuotrauka

QUOTE(MERENGE @ 2006 06 22, 14:59)
ne is pigesniu del to, kad viesbutis naujausias

pas vietinius tikrai nerekomenduočiau, Dominika tikrai ne ta šalis, patikėk, kur galima būtų užsisakinėti pas vietinius. Kaip jau kažkas minėjo, labai didelė tikimybė, kad sumokėsi pinigus o pasiimti niekas neatvažiuos.
QUOTE(six @ 2006 06 22, 23:55)
Taigi, kiek pasiimti pinigeliu - labai subjektyvu. Mes isleidome salyginai nedaug, o va Karmen neuzteko 1000$. Suvenyru kainos ivairios, tik neapsigaukite, jos parasytos ju doleriais, o ne USD. Nepermokekite... 1 US$ priklausomai nuo parduotuves yra apie 28 - 35 ju doleriu. Siulau iskart paklausti pardavejo, koks jusu parduotuveje dolerio kursas, kad paskui paziurejes i lubas kainos nenustatytu. Ir, zinoma, visur deretis tiesiog BUTINA.

O dėl kainų tai galiu pasakyt mes tai parduotuvėse nematėm iš viso kainų jokių, ant suvenyrų buvo priklijuoti kažkokie lapeliai su kringeliais nei skaičiais nei raidėm, jie į juos pažiūrėdavo ir pasakydavo kainą, bet normaliems žmonėms ten tikrai nebuvo galima suprast kas ten parašyta

Einu dabar žiūrėt tavo nuotraukyčių

Sveikutes,
Labai dziaugiuosi, kad nuotraukos patiko. Man dar paciai ispudziai neisblese ir taip norisi grizti atgal...
Jei kam reikes kokiu patarimu, visada prasom kreiptis
Dar keletas pastebejimu - ten labai karsta, na beveik kaip pas mus siom dienom
virs 30'C, o dar pridejus beveik kokia 90, o gal net ir visa 100 procentu dregmes vaizdelis gaunasi kaip pirty... + saule labai vaiski, todel primygtinai rekomenduoju veztis labai gerus akinius nuo saules, galvos apdangalus ir krema nuo saules su kuo stipresniu apsauginiu filtru. As buvau pasiemus su faktorium 25, tai po keliu dienu jau begau i parduotuvele pirktis su f. 50. O viena mergina is Puerto Rico, su kuria ten susipazinom, isvis stebejosi kodel mes baltaodziai nenaudojame kremo su f 75.
Vandenyno temperatura irgi ne ka mazesne - 28-29'C. Bet tikrai atgaivina, o ir iki beprotybes zydras vanduo daro savo - maudynes norisi testi iki begalybes.
Musu diena atrode mazdaug taip - pusryciai, ramiai griztam i kambari, tada persirengiam ir einam i papludimi, ten sokiu pamokeles (na cia as labiau propagavau
), tada lendam i vandeni siaip ar su visokiais ten vandens sportais. Megstamiausi - buriavimas, plaukiojimas su buriniu laivuku, plaukiojimas katamaranu. Dar ten buvo galima nardyti, snorkelinti, plaukioti su kajakais, vandens dviraciais ir t.t. Dar man labai patiko guleti po palme skaitant knyga ir gurksnoti kokia pina colada. Beje, ten alkoholis ir siaip visokie gerimai "liejasi laisvai"... Labai juokemes, kai juodis (cia mes taip vadinome negrus, kad nebutume apsaukti rasistais) po papludymi nesiojantis gerimus priejo prie manes ir paklause, ko ponia noretu isgerti - atsakiau, nieko, aciu. Tada vargsas nutaise labai issigandusi veida ir pradejo lauzyta anglu kalba dejuoti - IT's NO GOOD, It's no GOOOOOD. Taigi vel teko gaivintis... Beje, musu kambary buvo viena puiki vietele - baras. Ir ne siaip koks mini baras, kaip paprastai buna viesbuciuose. Visas saldytuvas buvo prigrustas gaiviuju gerimu, tokiu kaip vanduo, pepsi, minridos, 7up, soda, alus ir pan. O virsuje kabejo spinta su 4 diiiideliais buteliais:2 skirtingom rusim romo, dzinu ir degtine. Kas dvi dienas ateidavo vaikinukas ir papidydavo atsargas, kad tik ko mieli poilsiautojai netycia nepritruktu. Ir apskritai aptarnaujantis personalas labai stengiasi, puosia viesbuti ir kambarius, o animatoriai plusa visa diena. Jei buni prie baseino - gali visa diena sokti, mankstintis, sportuoti, dalyvauti visokiose party, pvz. kokosu party ar juros gerybiu party.. Vakare tie patys vaikinai ir merginos dar linksmina poilsiautojus savo vakarine programa.
Taigi, tesiant apie musu diena - po vandens proceduru einavom pietauti, o kartais taip uzsibudavom papludimy, kad net ir pietus praleisdavom, tada zingsniuodavom i kambari praustis ir ruostis vakarui. Ir butinai arba pries vakariene, arba po, eidavom pasivaiscioti pajuriu - labai jau grazu, o ir karstis budavo atleges. Vakare vakariene arba viename is teminiu restoranu (mano megstamiausias buvo gurmanu, o va japonu nuvyle), arba bendrajame, kurio nuotraukas galejote matyti mano nuotrauku puslapyje. Tada eidavom, oi ne kur ten eidavom- krypuodavom (na negalejom sau leisti neprisikirsti, kai tiek visokiu skanestu aplinkui) iki vakariniu kokteiliuku vietos, kur klausydavomes gyvai atliekamos muzikos, ziuredavom vakarine programa ar zaisdavom stalo zaidimus.
Tai va tiek tu ispudziu siam kartui
Labai dziaugiuosi, kad nuotraukos patiko. Man dar paciai ispudziai neisblese ir taip norisi grizti atgal...
Jei kam reikes kokiu patarimu, visada prasom kreiptis

Dar keletas pastebejimu - ten labai karsta, na beveik kaip pas mus siom dienom

Vandenyno temperatura irgi ne ka mazesne - 28-29'C. Bet tikrai atgaivina, o ir iki beprotybes zydras vanduo daro savo - maudynes norisi testi iki begalybes.
Musu diena atrode mazdaug taip - pusryciai, ramiai griztam i kambari, tada persirengiam ir einam i papludimi, ten sokiu pamokeles (na cia as labiau propagavau

Taigi, tesiant apie musu diena - po vandens proceduru einavom pietauti, o kartais taip uzsibudavom papludimy, kad net ir pietus praleisdavom, tada zingsniuodavom i kambari praustis ir ruostis vakarui. Ir butinai arba pries vakariene, arba po, eidavom pasivaiscioti pajuriu - labai jau grazu, o ir karstis budavo atleges. Vakare vakariene arba viename is teminiu restoranu (mano megstamiausias buvo gurmanu, o va japonu nuvyle), arba bendrajame, kurio nuotraukas galejote matyti mano nuotrauku puslapyje. Tada eidavom, oi ne kur ten eidavom- krypuodavom (na negalejom sau leisti neprisikirsti, kai tiek visokiu skanestu aplinkui) iki vakariniu kokteiliuku vietos, kur klausydavomes gyvai atliekamos muzikos, ziuredavom vakarine programa ar zaisdavom stalo zaidimus.
Tai va tiek tu ispudziu siam kartui

QUOTE(anciux @ 2006 07 28, 13:50)
Tai vis del to, mergytes, kada buna tas didysis sezonas, kada geriausia vaziuot? Nes as jau nebenusedziu kaip noriu i Dominyka. Kovo menesi bus draugo gimtadienis, noriu padovanot ir jam, ir sau kelione. Kaip manot, kokie orai kovo menesi. Nes ziuriu cia vieni vaziavo sausi, kiti liepa, kiti zada rugseji. Ar ten buna sezonas istisus metus? 

taip ten sezonas istisus metus

labas,kazkaip netycia cia uzsukau
beveik ka tik grizome is Dominikos,buvome Bavaro,mateme tuos pacius vaizdus kaip ir six nuotraukose
keliavome mes su suneliu,todel teko atsisakyti visu ekskursiju,sakem atidedam kitam kartui
pinigus isleidome suvenyrams ir vyras padovanojo papuosalu-su tik Dominikoje randamu zydru akmeniu Larimar
musu kelios foto parase
darbuotojai labai draugiski,tik man atrodo,jei nemoki jokios uzsienio kalbos,turetu buti sunkiau
tiek....

darbuotojai labai draugiski,tik man atrodo,jei nemoki jokios uzsienio kalbos,turetu buti sunkiau

QUOTE(Karmen @ 2006 08 05, 22:47)
vaivita labai gražios nuotraukos
gaila kad tik trys
dar tris savavališkai radau kitam tavo fotoalbume
Bavaro tai čia Punta Cana
Parašyk daugiau: kokiam viešbutyje gyvenot, kokie šiaip įspūdžiai, kaip tavo sūnelis pernešė laiko ir oro bei aplinkos pasikeitimą?
Ir būtų fain jeigu įdėtum daugiau nuotraukyčių 

Bavaro tai čia Punta Cana

Parašyk daugiau: kokiam viešbutyje gyvenot, kokie šiaip įspūdžiai, kaip tavo sūnelis pernešė laiko ir oro bei aplinkos pasikeitimą?

yep,punta cana

keista,kad rodo 3 nuotraukas,turetu rodyt 6

kita karta noreciau skristi i barbados ar kokia st.lucia

QUOTE(vaivita @ 2006 08 10, 20:59)
Viesbutyje jie ir vidumi, ir isore grazus

Vaivita, man nuotraukos irgi labai patiko