Nežinau kokios kainos, nes kaip sakiau mums gidė labai nerekomendavo to daryti, nors mes labai tikėjomės patys nuvažiuot daug kur. Nerekomendavo todėl, kad visų jie tikrąją ta žodžio prasme nemoka vairuoti

Beveik 90% yra teises nusipirkę, todėl važiuoja kaip moka. Mes važiuodami į ekskursijas matėme keletą avarijų. Ir šiaip užsienio kalbas moka tik viešbučiuose dirbantys žmonės bei tie kurie pardavinėja ant gatvės visokius daiktus. Mums išaiškino, kad jeigu kas nors atsitiktų tai niekaip nesusišnekėtumėm. Nebent kas nors iš Jūsų moka ispanų kalbą

nes jie kalba ispaniškai. Dar vienas dalykas dėl ko mes nenuomavom automobilio, tai labai painūs keliai, ženklai ne visur yra

Šiaip prieš važiuodama aš internete buvau radusi nuomos kainas tai prisimenu tik tiek kad tikrai jos nėra didelės, tai jeigu neišsigąsite visų tų minusų keliavimo automobiliu tai pabandykite nuomotis. Šiai tai pagalvojus, nežinau ar mačiau aš ten kur nors automobilių nuomos punktą
Dominikoj tai tikrai tikrai USD populiarus o ne EUR. USD priima visur ir parduotuvėj ir gatvėj, vienžo bet kas ir bet kur - tik duok

Nebent kažkas per pusę metų pasikeitė labai radikaliai, bet nemanau

. Nu galit dar paklaust kelionių agentūroj, bet kai mes buvom tai dolcas ėjo kaip per sviestą

Šiaip nusiteikit kad babkių prašys bet kas ir bet kur

bet duot nebūtina

Už viešbučio teritorijos parduotuvėse irgi visi labai įkyrūs - kviečia, lenda, siūlo, reikia kantrybės. Svarbiausia nepamirškit derėtis

nes kitaip permokėsit 100 kartų. Dėl pinigų tai siūlyčiau vežantis turėt ir keletą dešimčių visai smulkiom kupiūrom - po 5 ar net 1 - prireiks arbatpinigiams ir šiaip gerai kai turi smulkių kelionėj - maža ką. Šiaip viešbutyje mes arbatpinigius davėm tik keletą kartų - vieną kartą durininkui, kuris atvykus nuvežė mus su lagaminais į kambarius ir užnešė bagažą, kitą kartą palikom kambarinei ir trečią kartą - labai juoksies turbūt - aš daviau 5 USD berniukui kuris šluodavo šiukšles nuo grindų restorane - man jo buvo labai gaila, jisai toks liūdnas visada vaikščiojo, nuleidęs galvą

Gal ir tau jisai įstrigs atmintyje, nes tų šlavikų ten yra ir daugiau, bet tas vienas toks jau liūdnas toks liūdnas, kad man jo labai pagailo

Šiaip tai nemanau, kad ten reikia dar kažkam duoti tuos arbatpinigius, nes niekas per daug ir nesitiki jų.
Kepurės galvai reiktų, manau būtinai, nes saulė kai duoda į pakaušį tai nukrist galima

Būtum Vilniuj - paskolinčiau

turiu tokią vieną neblogą kepurę
Vakarieniaut tai eina įvairiai žinok, su sijonukais, su kelnėmis, su suknelėmis (normaliom, ne kokiom vakarinėm). Žodžiu, rengies ką turi, puoštis ypatingai nebūtina

Galima eiti su džinsais jeigu jie nelabai stori ir nebus per šilta

Šiaip moterims jokių reikalavimų nėra. Restoranas kuriame vyksta pagrindiniai maitinimai yra vienintelė viešbučio vieta kurioje yra kondicionierius, neskaitant kambarių, todėl restorane gali būti šiek tiek vėsiau, bet tikrai nėra šalta, mums tikrai nereikėjo nei megztuko nei kažko šiltesnio, nes kai visą dieną prabūni labai šiltai tai net gera būna įeiti į vėsesnę patalpą
O kam paliksite savo čiaučių?

Kas jį prižiūrės kol tavęs nebus?