hereja, nu šaunuoliukai Jūs

Taigi Jums liko tik 9 dienos

Dieve kaip faina
Atsakymai:
1. Fenas veikė. Bet aš juo beveik nesinaudojau, nes ten taip karšta, kad išdžiūna plaukai patys per 5 minutes. Man būdavo gaila juos kankint su fenu
2. Geras klausimas

Žinau tik viena, kad nustatytos normos neviršijom

Mes ėmėm vieną labai didžiulį lagaminą ir į priekį jisai buvo toks pustuštis nes kiek ten užima tie vasariniai drabužiniai

Buvom įsimetę keletą tokių tašių per petį ir kuprines į kurias sudėjom grįžtant visokius dūžtančius daiktus kurie beje nemažai ir svėrė - kokie 5 buteliai romo, suvenyrai, aš paveikslą sugebėjau nusipirkt

ir t.t. Šitas tašes ėmėm į lėktuvą todėl nemažai svorio nešėmės su savim. Sakykim apytiksliai į priekį mūsų tas lagaminas svėrė apie 23 kg o atgal grįžtant apie 40kg.
3. Tikrai visiškai nereikia šiltų rūbų

patikėk aš esu iš tų šalančių, bet ten Karibai, ten tikrai ir naktys žiaurios šiltos. Nereikia skėčio, viešbučio kiekvienam kambaryje yra dideli gražūs skėčiai, jeigu prireiktų. Į šalį negalima įsivežti jokio maisto, mums net lėktuve kelis kartus perspėjo kad niekas nesineštų iš lėktuvo jokių maisto likučių.
Rankšluoščiai kambaryje yra, ant gultų prie baseino ar paplūdimyje galima išsinuomoti, bet kadangi mes vežėmės po vieną didelį rankšluostį, tai nešėmės savo rankšluoščius pasitiesti ant gultų. Per dvi savaites nemažai susitaupo nei nuomotis kiekvieną dieną po du rankšluoščius

Tai čia jau Jums nuspręsti ar vežtis savo ar ten nuomotis.
Kažko išskirtinio ką reiktų vežtis tai nežinau ką parašyt, nes neprireikė nieko daugiau nei buvom įsidėję. Jūs gi esat jau važiavę į Tenerifę, tai Jums ne pirma kelionė, vis tiek žinai maždaug ko prireikia kelionėje. Kaip jau minėjau anksčiau vyrui būtinai reikės ilgų kelnių vakarienės metu.
4. Mūsų poreikiai irgi vidutiniai. Kaip sakiau mes ėmėm tris keliones - ne pačias brangiausias, visa kita leidom suvenyrams ir buvo likę šiek tiek pinigų - išleidom Amsterdamo orouoste

Galbūt mes būtumėm vežęsi šiek tiek daugiau pinigų, bet po vestuvių vėjai švilpavo kišenėse

Jeigu turit galimybę vežkitės šiek tiek daugiau - gal norėsite panardyti arba pasiimti brangesnę kelionę su lėktuvu. Kelionių kainas maždaug surašiau tai pasiskaičiuokit maždaug kiek kelionių norėsite imti. Aš ne kokia patarėja klausimu kiek vežtis pinigų, nes visą laiką vežuosi max kiek leidžia tos dienos galimybės

Vežkitės daugiau jeigu galit, jeigu liks - parsivešit, nes kaip sakiau galimybės išsiimti iš bankomato nebus. Mes vežėmės grynus pinigus, nes ten civilizacija gerokai atsilikusi, tai korteles galite pamiršti

Tik aišku visų nesinešiokite, laikykite keliose vietose. Mes svarbius dokumentus ir babkes laikėme užrakintame lagamine.
5. Mes pirkom romo, daug, kaip sakiau kokius 5,6 butelius. Dalį pasilikom sau, dalį parvežėm kaip lauktuves. Aš pirkau žvakių ananaso žievėj arba cinamono lazdelėse

Dar pirkom jų vietinės gamybos kavos,vanilės ir kokosų aliejaus, rėmelį nuotraukai iš banano žievės, cigarų, aš nusipirkau paveikslą

Kadangi mums labai patiko kokteiliai Pina Colada ir dar vienas taip pat daromas iš Kokosų sirupo - Coco Loco, tai susipirkom reikalingus gėrimus ir grįžę draugams darėm vakarėlį - visi gavo tokių kokteilių

Kokosų sirupo vežėmės 4 litrų bankę

vien jinai gerokai svėrė
Baltai pavydžiu Jums