QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 19:37)
Is fotki.com neleidzia nuotrauku i SM deti
Reikia kitos "talpyklos" ieskotis ir is jos krauti nuorodas cia, iterptas i IMG
Leidžia

va ka tik kambario nuotraukas iš ten ir sukėliau.
Tik reikia atsidaryti nuotrauką paspaudžiant po nuotrauka nuorodą Get Original Uploaded Photo tada atsidaro ta nuotrauka atskiram lange ir tada nuoroda yra normali kuria sis forumas priima

Teko nemažai pavargt kol atradau kaip ta padaryt
QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 19:39)
Ten kiekvieną dieną vaikšto fotografai ir galima fotkintis su kuo tik nori: papūgom, beždžionėm, pusnuogėm mergom, vyrais, gėlių vainikais ir t.t. 1 nuotrauka kainuoja 6 USD.
Nuotraukų perrašymas iš fotiko į kompaktą 11 USD
QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 19:35)
Karmen, dekui uz info
O dabar sakyk - kaip ten su rozetemis reikalai? Kiep zinau - ten ne 220W, bet 110W itampa ir reikalingi adaptoriai, o rozetes is 3 kistuku

Bet mane siandien agenturoj kazkaip moke ta viena skylute su kazkuom uzkisti ir kisti fotiko pakroveja i likusias dvi

Nesupratau nieko
Ar pirkot ta adapteri kazkoki?
Beje - as irgi issirinkau ta viesbutuka, tik jis vertinamas ne 5, o 4 zvaigzd. Radau internete visa virtualu tura po viesbucio teritorija, tai jau labai man patiko jis
O kas uz to viesbucio? Yra kur iseiti?
Ziurejau internete nuotraukas ir matau, kad palmes visur draskomos vejo

Ar ten tikrai yra toks vejas?
Del ekskursiju...tai man ju pasirode kaip ir mazoka

O nesiule nardymo? Plaukimo i gretimas salas?
Jo rozetės ten netinka mūsų prietaisams, bet viešbučio teritorijoj arba už viešbučio yra pirkti už porą USD tų perėjimų, t.y. tokie kištukai kurie kišasi į jų rozetes o tada į tuos kištukus kišam savo prietaisus. Mes nusipirkom o paskui radom kambaryje stalčiuje - arba prieš mus buvę žmonės paliko arba ten kiekvienam kambaryje yra jeigu prisireiktų
Gal geriau nerizikuokit su fotiku ir nusipirkit ten vietoj tuos kištukus, jie tikrai nedaug kainuoja
O kokioj nuorodoj tu radai tas nuotraukas su draskomom palmėm?
Nu šiaip vėjo didelio tikrai nebuvo ir medžių nedraskė
Už viešbučio yra mažas miestelis, ten yra supermarketas kur galima suvenyrų pirkti ir šiaip visokių parduotuvyčių.
Man atrodo kad nardymas yra toj ekskursijoj kur skrenda į Puerto Plata, bet nesu įsitikinusi. Kadangi aš nardyt labai bijau tai mes nesidomėjom apie tai. Bet nardymą tikrai ten galima užsisakyti.
O kokios yra gretimos salos?

Mes plaukėm į Saono salą. Tai yra labai populiari ekskursija. Kitokių ekskursijų į kitas salas Tui nesiūlė.
Kadangi mums tai buvo medaus mėnuo, tai mums gi ne ekskursijos labiausiai rūpėjo
Ai dar vienas patarimas. Visur pardavinėja romą. Geriausiai ir pigiausiai jį pirkti jų vietinėj parduotuvėj kuri yra labiau skirta vietiniams nei turistams. Ji yra truputį atokiau nuo paplūdimio. Jeigu važiuosit pasakysiu tiksliai kur ją rasti - ten galima kai ką žymiai pigiau nusipirkt
QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 20:21)
Na, kambarys kaip kambarys

Dar jus turbut pagerinta gavot, kaip jaunavedziai

O per balkona vaizdas i kur? i baseina ar i jura?
West Exprese mums net kelis kartus pabrėžė kad darydami rezervaciją jie kažkur pažymėjo kad mes jaunavedžiai ir kartojo kad viešbutis padaro kažkokių staigmenų, bet ką aš žinau kažko tokio ypatingo nepastebėjau. Kambarių į jūrą yra labai nedaug ir ten man atrodo kaina yra dar didesnė tiems kambariams. Bet vaizdas pro mūsų kambario langus irgi buvo neblogas - į baseiną, matėm palmes, svarbiausia šalia mūsų namo buvo baras tai nereikdavo toli bėgti kokteiliukų