Įkraunama...
Įkraunama...

Dominikos Respublika

Bandau dar kelias foto įkelt bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 06 rugpjūčio 2007 - 20:33
Karmen, dekui uz info 4u.gif
O dabar sakyk - kaip ten su rozetemis reikalai? Kiep zinau - ten ne 220W, bet 110W itampa ir reikalingi adaptoriai, o rozetes is 3 kistuku g.gif Bet mane siandien agenturoj kazkaip moke ta viena skylute su kazkuom uzkisti ir kisti fotiko pakroveja i likusias dvi blink.gif doh.gif Nesupratau nieko lotuliukas.gif
Ar pirkot ta adapteri kazkoki?

Beje - as irgi issirinkau ta viesbutuka, tik jis vertinamas ne 5, o 4 zvaigzd. Radau internete visa virtualu tura po viesbucio teritorija, tai jau labai man patiko jis thumbup.gif

O kas uz to viesbucio? Yra kur iseiti?

Ziurejau internete nuotraukas ir matau, kad palmes visur draskomos vejo unsure.gif Ar ten tikrai yra toks vejas? g.gif

Del ekskursiju...tai man ju pasirode kaip ir mazoka ax.gif O nesiule nardymo? Plaukimo i gretimas salas? rolleyes.gif

QUOTE(Karmen @ 2006 01 10, 18:49)
Bandžiau įdėt iš fotki com nuorodas, bet man rašo
Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif
Ką aš ne taip nedarau? g.gif

Ir dar vienas klausimas. Ar aš nebegalėsiu įdėti daugiau nuotraukų forume?  g.gif

Is fotki.com neleidzia nuotrauku i SM deti schmoll.gif
Reikia kitos "talpyklos" ieskotis ir is jos krauti nuorodas cia, iterptas i IMG mirksiukas.gif

QUOTE(Karmen @ 2006 01 10, 19:34)
Bandau dar kelias foto įkelt  blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O kur cia tas papugas pasigavot? ax.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir dar - gal turi nuotraukeliu is pacio jusu kambario? Idomu, kaip ten viskas ir kokiam lygyje rolleyes.gif Arba ikelk i fotki.com ir duok man nuoroda - ten paziuresiu rolleyes.gif

Nu, Karmen, matau, kad esi, bet tyli kazko unsure.gif
Prasau, toliau pasakok rolleyes.gif

Na, kambarys kaip kambarys biggrin.gif Dar jus turbut pagerinta gavot, kaip jaunavedziai rolleyes.gif O per balkona vaizdas i kur? i baseina ar i jura? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 19:37)
Is fotki.com neleidzia nuotrauku i SM deti schmoll.gif
Reikia kitos "talpyklos" ieskotis ir is jos krauti nuorodas cia, iterptas i IMG mirksiukas.gif

Leidžia mirksiukas.gif va ka tik kambario nuotraukas iš ten ir sukėliau.
Tik reikia atsidaryti nuotrauką paspaudžiant po nuotrauka nuorodą Get Original Uploaded Photo tada atsidaro ta nuotrauka atskiram lange ir tada nuoroda yra normali kuria sis forumas priima thumbup.gif Teko nemažai pavargt kol atradau kaip ta padaryt karsta.gif

QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 19:39)
O kur cia tas papugas pasigavot? ax.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ten kiekvieną dieną vaikšto fotografai ir galima fotkintis su kuo tik nori: papūgom, beždžionėm, pusnuogėm mergom, vyrais, gėlių vainikais ir t.t. 1 nuotrauka kainuoja 6 USD.
Nuotraukų perrašymas iš fotiko į kompaktą 11 USD 4u.gif

QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 19:35)
Karmen, dekui uz info 4u.gif
O dabar sakyk - kaip ten su rozetemis reikalai? Kiep zinau - ten ne 220W, bet 110W itampa ir reikalingi adaptoriai, o rozetes is 3 kistuku g.gif Bet mane siandien agenturoj kazkaip moke ta viena skylute su kazkuom uzkisti ir kisti fotiko pakroveja i likusias dvi blink.gif  doh.gif Nesupratau nieko lotuliukas.gif
Ar pirkot ta adapteri kazkoki?

Beje - as irgi issirinkau ta viesbutuka, tik jis vertinamas ne 5, o 4 zvaigzd. Radau internete visa virtualu tura po viesbucio teritorija, tai jau labai man patiko jis thumbup.gif

O kas uz to viesbucio? Yra kur iseiti?

Ziurejau internete nuotraukas ir matau, kad palmes visur draskomos vejo  unsure.gif  Ar ten tikrai yra toks vejas? g.gif

Del ekskursiju...tai man ju pasirode kaip ir mazoka ax.gif O nesiule nardymo? Plaukimo i gretimas salas? rolleyes.gif

Jo rozetės ten netinka mūsų prietaisams, bet viešbučio teritorijoj arba už viešbučio yra pirkti už porą USD tų perėjimų, t.y. tokie kištukai kurie kišasi į jų rozetes o tada į tuos kištukus kišam savo prietaisus. Mes nusipirkom o paskui radom kambaryje stalčiuje - arba prieš mus buvę žmonės paliko arba ten kiekvienam kambaryje yra jeigu prisireiktų unsure.gif
Gal geriau nerizikuokit su fotiku ir nusipirkit ten vietoj tuos kištukus, jie tikrai nedaug kainuoja rolleyes.gif
O kokioj nuorodoj tu radai tas nuotraukas su draskomom palmėm? blink.gif
Nu šiaip vėjo didelio tikrai nebuvo ir medžių nedraskė unsure.gif
Už viešbučio yra mažas miestelis, ten yra supermarketas kur galima suvenyrų pirkti ir šiaip visokių parduotuvyčių.
Man atrodo kad nardymas yra toj ekskursijoj kur skrenda į Puerto Plata, bet nesu įsitikinusi. Kadangi aš nardyt labai bijau tai mes nesidomėjom apie tai. Bet nardymą tikrai ten galima užsisakyti.
O kokios yra gretimos salos? g.gif Mes plaukėm į Saono salą. Tai yra labai populiari ekskursija. Kitokių ekskursijų į kitas salas Tui nesiūlė.
Kadangi mums tai buvo medaus mėnuo, tai mums gi ne ekskursijos labiausiai rūpėjo blush2.gif laugh.gif
Ai dar vienas patarimas. Visur pardavinėja romą. Geriausiai ir pigiausiai jį pirkti jų vietinėj parduotuvėj kuri yra labiau skirta vietiniams nei turistams. Ji yra truputį atokiau nuo paplūdimio. Jeigu važiuosit pasakysiu tiksliai kur ją rasti - ten galima kai ką žymiai pigiau nusipirkt mirksiukas.gif

QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 20:21)
Na, kambarys kaip kambarys biggrin.gif Dar jus turbut pagerinta gavot, kaip jaunavedziai rolleyes.gif O per balkona vaizdas i kur? i baseina ar i jura? rolleyes.gif

West Exprese mums net kelis kartus pabrėžė kad darydami rezervaciją jie kažkur pažymėjo kad mes jaunavedžiai ir kartojo kad viešbutis padaro kažkokių staigmenų, bet ką aš žinau kažko tokio ypatingo nepastebėjau. Kambarių į jūrą yra labai nedaug ir ten man atrodo kaina yra dar didesnė tiems kambariams. Bet vaizdas pro mūsų kambario langus irgi buvo neblogas - į baseiną, matėm palmes, svarbiausia šalia mūsų namo buvo baras tai nereikdavo toli bėgti kokteiliukų mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi liuks informacijos is taves gaunu thumbup.gif 4u.gif
O dabar kaip yra su tuo "viskas iskaiciuota"? Negi ten gali bet kada nulekt i bet kuri viesbucio bara ar restorana ir bet ko paprasyti ar pasiimti? Ar yra kazkas, ko negalima? unsure.gif Na, klok dabar visa patirti apie viesbucio gerimus ir maista...na ir visokius niuansus biggrin.gif Ar galima gerimus, uzkandzius nestis i kambari?

QUOTE(Karmen @ 2006 01 10, 20:25)
Leidžia  mirksiukas.gif  va ka tik kambario nuotraukas iš ten ir sukėliau.
Tik reikia atsidaryti nuotrauką paspaudžiant po nuotrauka nuorodą Get Original Uploaded Photo tada atsidaro ta nuotrauka atskiram lange ir tada nuoroda yra normali kuria sis forumas priima  thumbup.gif  Teko nemažai pavargt kol atradau kaip ta padaryt karsta.gif

Nu as irgi taip dariau, bet po paros man dingo ir neberode nuotrauku, idetu per fotki.com unsure.gif doh.gif

QUOTE(Karmen @ 2006 01 10, 21:00)
West Exprese mums net kelis kartus pabrėžė kad darydami rezervaciją jie kažkur pažymėjo kad mes jaunavedžiai ir kartojo kad viešbutis padaro kažkokių staigmenų, bet ką aš žinau kažko tokio ypatingo nepastebėjau. Kambarių į jūrą  yra labai nedaug ir ten man atrodo kaina yra dar didesnė tiems kambariams. Bet vaizdas pro mūsų kambario langus irgi buvo neblogas - į baseiną, matėm palmes, svarbiausia šalia mūsų namo buvo baras tai nereikdavo toli bėgti kokteiliukų  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Mes kai i povestuvine varem i Tenerife, tai tikrai viesbucio administracija pasistenge thumbup.gif Mums Novature irgi sake, kad va - nepamirskit priminti, kad tai povestuvine kelione jusu. Mes tik nuvyke viesbucio administracijoj ibedem pirsta i uzrasa "jaunavedziai" ir bandem dar kazko prasyti, bet mus berniukas is karto nuramino, rodydamas gestais, kad kambarys labai thumbup.gif ir labai grazus. Ka gi - tikrai gavom apartamentus. Juose buvo svetaine su minkstais baldais, staliuku, kedemis ir balkonu i baseino puse; miegamasis su terasa i vandenyna, terasoje gultai, stalas, kedes, sketis nuo saules; ir erdvus marmurinis vonios kambarys. Beje - kambaryje buvo netgi tas rubu lyginimo aparatas visas, bet nemokejom juo naudotis lotuliukas.gif Gal po pusvalandzio pasibelde pasiuntinukas i duris ir atnese metalini kibireli su ledukais ir sampo buteliu, 2 sampo taures ir dideliame voke sveikinima su musu vardais nuo viesbucio administracijos thumbup.gif Na, likom suzaveti. Mokejom tiek pat, kiek ir kiti kartu skride lietuviai i musu viesbuti. thumbup.gif
Atsakyti
hereja kaip fainiai Jums pasisekė Tenerifėje thumbup.gif
Mes galvojam gal rudenį važiuot į Kanarus?
O tu kur nors esi papasakojusi forume apie kelionę? Mes galvojam kur geriau į Tenerifę ar į Gran Kanariją? ax.gif
Gal reikės apsimesti jaunavedžiais... blush2.gif
Kokiam viešbutyje gyvenot?

QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 21:39)
Nu as irgi taip dariau, bet po paros man dingo ir neberode nuotrauku, idetu per fotki.com unsure.gif  doh.gif

Tai gal tu jas ištrynei iš fotki po paros? g.gif unsure.gif
Mano nuotraukos taip dingo skyrelyje apie Kretą. Po kiek laiko ištryniau iš fotki ir dabar neseniai pastebėjau kad mano žinutėje nebėra nuotraukų verysad.gif

QUOTE(westa @ 2006 01 10, 21:52)
Karmen, o kaip su laiko skirtumu, ar jautėsi?  ax.gif

Žinok, kaip bebūtų keista tikrai nesijautė nei kiek schmoll.gif Gal dėl to kad atvažiavom vakare labai nusikalę, kritom miegot ir tada ryte normaliausiai atsikėlėm. Aš pati buvau labai nustebusi, nes irgi bijojau, kad susimaišys diena su naktim doh.gif
Atsakyti
Kai mes buvom Meksikoje kaip jaunavedžiai, irgi sulaukėm staigmenų - Kankūne taip pat kibirėlis su ledais ir šampanu bei dviem taurėm ir pasveikinimu, kuriame kas juokingiausia buvo kreipimasis misis ir mister Dainius smile.gif ( vyro vardą suprato kaip mūsų pavardę smile.gif ), kitam viešbutyje gavom raudono vyno butelį.
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 01 10, 21:58)
hereja kaip fainiai Jums pasisekė Tenerifėje  thumbup.gif
Mes galvojam gal rudenį važiuot į Kanarus?
O tu kur nors esi papasakojusi forume apie kelionę? Mes galvojam kur geriau į Tenerifę ar į Gran Kanariją?  ax.gif
Gal reikės apsimesti jaunavedžiais...  blush2.gif
Kokiam viešbutyje gyvenot?

Buvome 4* H10 Conquistador, Playa de las Americas kurorte. Siaip viesbuciui jau reiketu remonto, bet aptarnavimas, maitinimas, kambariu prieziura liuksiska mirksiukas.gif
Kas del remonto - tai visai Tenerifei reikia jo biggrin.gif Sala dvelkia 80-uju stiliumi...miesteliu gatviu plyteles isskilinejusios, istrupejusios...mateme ir tarakonu...visko rolleyes.gif
As niekur neaprasiau savo keliones. Tik galiu imesti nuoroda i nuotraukas mirksiukas.gif Siaip vykome kartu su forumiete Zuvilyte, tai jinai kazka daugiau parase. Gyvenome tame paciame viesbuty. smile.gif

QUOTE(Dalia30 @ 2006 01 10, 22:05)
kuriame kas juokingiausia buvo kreipimasis misis ir mister Dainius  smile.gif ( vyro vardą suprato kaip mūsų pavardę smile.gif ), kitam  viešbutyje  gavom raudono vyno butelį.

Kadangi as dar nebuvau pasikeitusi paso, tai kelione pirkom dar su atskirom pavardem. Tai ant voko uzrasyta "Sr & Sra Mikuzaityte" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kiek tas laiko skirtumas yra? ax.gif
Atsakyti
Nu manęs nestebina kad mes negavom staigmenų kaip jaunavedžiai, net jeigu WE ir tikrai infomavo juos.
Galiu papasakot vieną labai juokingą istoriją po kurios supratau kad netgi jei atrodo kad viešbučio darbuotojas kalba angliškai tai visiškai nereiškia kad jisai supranta ką tu jam sakai.
O buvo taip. Kaip tik mūsų kelionės metu išpuolė mano vyro gimtadienis. Vakarienės metu restorane mes matydavom kaip tai vienam tai kitam virėjai baltom kepurėm atneša mažiuką tortuką ir sudainuoja happy birthday. Pagalvojau, kad reikia padaryti tokią staigmeną ir vyrui. Priėjusi prie merginų kurios sutinka prie durų restorano svečius paaiškinau situaciją (galiu pasakyt kad mano anglų kalba yra labai gera mirksiukas.gif ) Jos man iš karto pasakė kad dėl torto reikia eiti kreiptis į registratūrą. Aš šiek tiek nustebau, bet nuėjau. Ten stovėjo toks gražus berniukas, aš jo paklausiau "do you speak english" (ar tu kalbi angliškai) jisai man visai rimtai atsakė "sometimes" (kartais) lotuliukas.gif
Aš jam išaiškinau ko noriu. Jisai man sako gerai, bus rytoj. Aš jam sakau kad ne rytoj netinka, nes gimtadienis tai šiandien doh.gif Tada jisai man pasakė kad gerai bus šiandien, atneš į kambarį blink.gif Nu galvoju, tai gal čia dabar ir bus ta jaunavedžių staigmena, kad tortą neš į kambarį doh.gif Mes pavakarieniavom, pasivaikščiodami grįžom į kambarį. Vyras atidarė duris ir tarpdury pradėjo piktai rėkt kas čia dabar!? kas čia dabar!!!??? ką čia reiškia???? Aš stoviu už jo ir nieko nematau, bet supratau kad staigmena ne linksma. Įeinam į kambarį - viskas prastumdyta, padaryta vietos ir pristatyta trečia lova ant ratukų blink.gif bet tokia baisi kaip ligoninėj būna doh.gif Vyras neteko žado, sako čia ką mums kokį ligonį paguldė ar ką?????? O aš kai pamačiau tą lovą pradėjau juoktis, mane toks juokas suėmė, nes supratau kad čia ir yra jo "gimtadienio tortas" lotuliukas.gif
Vyras tą lovą pats išstūmė į koridorių o paskui pats nuvežė į kambarių tvarkytojų kambariuką hihihi.gif Paskui aš jam papasakojau kad norėjau jam tortą užsakyt tai žvengėm abu ir iš tos lovos ir iš to berniuko registratūroj kuris "sometimes" kalba angliškai hihihi.gif

QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 22:19)
O kiek tas laiko skirtumas yra? ax.gif

Dabar pas juos 16:35 - pavakarys, tai laiko skirtumas gaunasi 6 valandos atgal nuo mūsų laiko doh.gif
Čia įdėsiu nuorodą kur galima sužinoti kiek kokioj šalyje yra valandų ax.gif
http://www.worldtime...time_in_DO.aspx
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 01 10, 22:59)
kiek skaičiau , tai tuose viešbučiuose kažkai Beach Club bare lyg mokėt reik? Ar aš maišau, Karmen? Beje kaip ten su tais gėrimais? Įskaičiuota tik vietiniai ane? O kas ten pas juos per vietiniai gėrimai?

Atsijunge Karmen verysad.gif
Ir man aktualu sitas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 22:49)
Va, nesulaukiau atsakymo i sita posta ax.gif  ax.gif  ax.gif

oi doh.gif atsiprašau 4u.gif

QUOTE(hereja @ 2006 01 10, 21:37)
Oi liuks informacijos is taves gaunu thumbup.gif  4u.gif
O dabar kaip yra su tuo "viskas iskaiciuota"? Negi ten gali bet kada nulekt i bet kuri viesbucio bara ar restorana ir bet ko paprasyti ar pasiimti? Ar yra kazkas, ko negalima? unsure.gif Na, klok dabar visa patirti apie viesbucio gerimus ir maista...na ir visokius niuansus biggrin.gif Ar galima gerimus, uzkandzius nestis i kambari?

Su maitinimu yra taip. Yra vienas pagrindinis restoranas kuriame duoda pusryčius, pietus ir vakarienę įskaitant tiek maistą tiek gėrimus. Per pietus jeigu būni paplūdimyje, tai kad nereiktų eiti persirengti tai paplūdimyje yra toks pats restoranas bet lauke po stogu ir ten galima nueiti pavalgyti pietus tiesiog su šlapiu maudymuku tiesiai iš pliažo ax.gif Šitie restoranai būna atidaryti tam tikrom valandom pvž pusryčiai nuo 7:00 iki 10:30.....
Maistas ten toks pats kaip vidiniame restorane.
Gėrimus kaip sakiau gauni tiek per pusryčius tiek per pietus tie per vakarienę. Juos reikia užsisakyti pas padavėjus, bet mokėti už juos nereikia.
Dienos metu bet kada užkąsti galima a la McDonalds užkandinėje virš baro baseine ji yra antrame aukšte. Ten taipogi viskas nemokamai - kokteiliai, gaivieji gėrimai, hamburgeriai, dešrainiai, įvairiai keptos bulvės. Šituos užkandžius galima temptis su savim prie baseino ar kur kitur - niekas ten nekontroliuoja. Iš restorano kur valgomi pusryčiai, pietūs ir vakarienė išsinešti akivaizdžiai nelabai galima, bet žiūrint ką neši mirksiukas.gif Sumuštinį susidėti į ką nors visada yra įmanoma tongue.gif
Šiaip viešbučio teritorijoj yra daug barų kur daro kokteilius ir duoda gaiviuosius gėrimus - juos galima neštis kur nori ir gerti galima kiek nori.
Vakarienės metu galima vietoj įprasto restorano eiti vakarieniauti į kitus keturis restoranus - italų, meksikiečių, steikų ir kažkokį Oriental (nebuvom todėl nežinau kokios pakraipos ten jisai tongue.gif ) Mes buvom italų ir meksikiečių - patiko thumbup.gif
Norint vakarieniauti šituose restoranuose reikia iš anksto užsirezervuoti vietas, nes jiems reikia žinoti kiek bus tiksliai žmonių ir kad visiems užtektų vietos. Rezervacijos daromos foje prie tokio staliuko - ten yra iškaba - pamatysit mirksiukas.gif Valgymas šituose restoranuose taip pat nemokamas thumbup.gif Pasirenkama iš meniu ir valgai ką nori ax.gif Gėrimai irgi nemokami. Tai va toks ir yra tas maitinimas "viskas įskaičiuota" kad valgai ir geri visur ką nori ir kiek nori drinks_cheers.gif

QUOTE(westa @ 2006 01 10, 22:59)
kiek skaičiau , tai tuose viešbučiuose kažkai Beach Club bare lyg mokėt reik? Ar aš maišau, Karmen? Beje kaip ten su tais gėrimais? Įskaičiuota tik vietiniai ane? O kas ten pas juos per vietiniai gėrimai?

Nu nežinau - tikrai mokėti niekur nereikėjo nei vienam bare ar restorane.
Gėrimai kuriuos duoda iš gaiviųjų Coca cola (nežinau ar vietinė ar importuota bet skonis toks pats mirksiukas.gif ) sulčių kažkokių, vandens mineralinio. Kokteilius jie daro iš vietinių alkoholinių gėrimų bet gaunasi tokie patys kaip ir ne iš vietinių biggrin.gif Daro tokius kokteilius kaip PinaColada, Sex on the Beach, Bahama mama, Bahama papa, kruvinoji Meri ir t.t. Galima vieną romą su ledukais gert thumbup.gif Mums užteko tų gėrimų - tikrai netrūko schmoll.gif
Atsakyti
Oi, labai aciu uz ta maitinimo instruktaza 4u.gif
Mano vyras yra maisto vergas ir kokteiliu fanas, tai pasikvieciau ji - perskaite viska ir labai apsidziauge lotuliukas.gif

O kada ten temsta? Ar greit sutemsta? Tarkim Tenerifej tai temdavo 19,30 ie per kelias minutes sutemdavo blink.gif Svisdavo irgi velai, bet labai greitai - atsibundi, tamsu dar, nueini i vonia prasikrapstyt akis, islendi - o jau sviesu lotuliukas.gif
Ar nereikai vakarais jokio siltesnio rubelio?

Va, nors ne i tema, bet kaip zadejau tau, Karmen, idedu nuoroda i musumedaus menesiuka Tenerifeje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2006 01 11, 00:35)
Oi, labai aciu uz ta maitinimo instruktaza 4u.gif
Mano vyras yra maisto vergas ir kokteiliu fanas, tai pasikvieciau ji - perskaite viska ir labai apsidziauge lotuliukas.gif

O kada ten temsta? Ar greit sutemsta? Tarkim Tenerifej tai temdavo 19,30 ie per kelias minutes sutemdavo blink.gif Svisdavo irgi velai, bet labai greitai - atsibundi, tamsu dar, nueini i vonia prasikrapstyt akis, islendi - o jau sviesu lotuliukas.gif
Ar nereikai vakarais jokio siltesnio rubelio?

Vyrai visi turbūt tokie mirksiukas.gif ax.gif
Temsta anksti apie 6 pradeda temti ir 7 kai reikia eiti vakarieniauti būna jau tamsu kaip naktį. Į restoraną reikia eiti per lauką iš namukų. Kai sutemsta viešbučio teritorija būna labai gražiai apšviesta: takeliai, baseinas, palmės. Labai fainiai pasivaikščioti wub.gif Ir žinok visai nebaisu. Čia Lietuvoj aš bijau sutemus išeit iš namų, o ten jaučiausi labai saugiai ir jaukiai. Viešbučio teritorijoj. Už viešbučio ribų sutemus neidavom.
Švinta anksti, mes keldavomės 8:30 tai jau būdavo prašvitę.
Mes buvom įsimetę megztukus dėl visa ko, bet tikrai nereikėjo mirksiukas.gif
Ten labai šilta net sutemus biggrin.gif
Atsakyti