Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

QUOTE(Art. @ 2010 07 27, 09:34)
Labas rytas visoms,

noriu pasidalilnti su visais savo džiaugsmais, mano mažoji jau Vilniaus dailės akademijos studentė. Neturėjome jokių protekcijų, ir kyšių ryšių nemokame daryti. Viską panelė savo jėgomis pasiekė, ačiū didelis mamai -- a. a. ADIS, jos čia nuopelnas didžiulis.

tourist5.gif buvam su mažaja 9 dienas išvykę į dviračių žygį, 600 km Klaipėda--Liepoja--Venspilis--Kolka--Jūrmala--Jelgava, daug prirašyta jau per dvi temas, reikia perskaityti visas jūsų naujienas :-)

Laba diena, smagios natos Jūsų žinutėje.
Oi kaip šaunu dėl studentės 4u.gif
Sveikinu. O labiausiai galima didžiuotis, kad viskas "švariai". Ir mama džiaugtųsi.....
user posted image
Atsakyti
Art, sveikinu jus ir jusu dukra pasiekus tai savo jegomis thumbup.gif

Gabija, sveikinu su geresniu rezultatu ir linkiu, kad ateityje markeris tik mazetu

Patr, geros apziuros, linkiu, kad viskas butu gerai ir jokiu proceduru nereiketu

Visoms kitoms linkiu sveikatos, kantrybes, sekmingo gydymo ir t.t.
Atsakyti
Laba diena! Kokios geros cia naujenos thumbup.gif

GABIJA victory.gif

Art ,sveikinu tave ir dukra,saunuole ji 4u.gif

Patricija ,tau sekmes 4u.gif

Laukiu ir as is Rasu lankos ziniu smile.gif

Mes gyvenam sode,be interneto biggrin.gif Dabar uzvaziavom trumpam namo.
Atsakyti
Labutis, 4u.gif Tokia liūtis pas mus dabar nupylė doh.gif doh.gif Su žaibais ir perkūnu, kurių laaaaabai bijau...

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 26, 16:16)
Labas
Ačiū laikiusioms kuštukus.Markeris-22,8, nukrito nuo 27,8/nepamenu dešimtųjų tiksliai/.Buvo ir geriau prieš 3 mėnesius, bet gerai , kad nekyla, o dar sumažėjo.
Manau dar atostogausiu.Vizitas pas onkologę trečiadienį, bet manau, kad dar nesiims jokių priemonių.

Kaip džiaugiuosi dėl tavęs. Puiki žinia. Ir gali atsikvėpti plačiau. Ir nereiks jokio gydymo. Svarbiausia , kad krenta tie skaičiukai... Taip ir toliau laikykis, mieloji... wub.gif

QUOTE(arune @ 2010 07 26, 18:38)
Aš nebežinau, ar man eit VOE darytis privačiai, ar laukt rugsėjo galo, kol "valdiškai" priklausys? Nuo vienos iki kitos VOE bus 4 mėn. praėję, tarpe jų norėjau dar 1 pasidaryt, be to, pas gerą echoskopuotoją, A.Lekštutį, kaip rašiau anksčiau. Bet 100 litų,   , o jų siaubingai trūksta. Aišku, dėl sveikatos paskutinius atiduotum.

Rugsėjo galas dar tolokai. Jei pasidarytum dabar ir dar pas gerą daktariuką - ramiai galėtum toliau vasarėlę leisti. Pinigiukai dideli, kai jų nėra, bet tai juk dėl tavęs pačios, tavo sveikatytės. Kartais - kad ir tokie pinigiukai - neatstoja ramybės ir geros nuotaikos, dvasinės gerovės.
Bet tai tik mano nuomonė. Žinau, ką reiškia , kai reikia dvejoti, ar atimti nuo šeimos dėl svęs... Bet juk tu irgi šeimos dalelė ir labai reikalinga... ax.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 07 27, 00:18)
As laukiu treciadienio i Vilniu del plautuku. Kvepuojant kazkas ne taip, kazkokie garsai kartais pasigirsta. Prisimenu, kaip mamytei a.a., taip girdedavosi, kai kvepuodavo. Koseti nekosciu, bet jauciu, kad yra  pakitimu. Gali taip buti, kad reikes remontuoti ir plautukus, issiurbiant skysti. Man zadejo, kad lapiraskopu su narkoze  tai darys. Bus matyt, nedaug laukti jau.

Na, negalvokim, Patricija, kad viskas taip jau blogai. Tie garsiukai gali būti ir ne dėl skysčio. Mano mamytei lėtinis bronchitas nuo senų senovės, tai jai plautukai ir pašvilpauja ir dar visokių garsiukų palaido. Sėkmingos tau kelionės. Laikysim kumštelius stipriai. wub.gif wub.gif

QUOTE(Art. @ 2010 07 27, 10:34)
Labas rytas visoms,
noriu pasidalilnti su visais savo džiaugsmais, mano mažoji jau Vilniaus dailės akademijos studentė. Neturėjome jokių protekcijų, ir kyšių ryšių nemokame daryti. Viską panelė savo jėgomis pasiekė, ačiū didelis mamai -- a. a. ADIS, jos čia nuopelnas didžiulis.

tourist5.gif buvam su mažaja 9 dienas išvykę į dviračių žygį, 600 km Klaipėda--Liepoja--Venspilis--Kolka--Jūrmala--Jelgava, daug prirašyta jau per dvi temas, reikia perskaityti visas jūsų naujienas :-)

Art 4u.gif dukros gali didžiuotis turėdamos tokį tėtį. Turiningą kelionę patyrėte thumbup.gif Ir sveikinu naujai iškeptą studentę. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Įsivaizduoju Jūsų namuose ir širdyse tvyrantį džiaugsmą . Ir angelėlis Adis džiaugiasi, matydama tokią dukrytės sėkmę. angel.gif Būkit laimingi.

Mes jau po 4 chemijos. Markeris mažėja. Nuo 2618,3 iki 1802,8 (norma 38,6) Gydytoja sako, kad gerai , kad mažėja, o mes labai dar džiaugėmės, kad nereikia keisti chemijos... Tik nelabai gerai, kad biocheminiai kepenėlių tyrimukai nekokie - visi per dideli. Gydytoja sako, kad nebūtinai tai gali būti dėl mts. , gali būti ir dėl vaistukų, nes jau nemažai mamyėtė yra jų gavusi... Tikiuosi, kad pasitaisys... wub.gif wub.gif
Vakar nebesugebėjau parašyti, nes labai nusikalusi buvau. Anksti kėlėmės, kad nesusivėlinti į kelionę ,g ydytoja pirmą dieną po atostogų, žmonių nepraeinama, ventiliacijos jokios + 4val. lašinimo...
Geriame kepenėlėms Hepatyl ir Balvočiūtės arbatėlę retkarčiais... Ką čia daugiau galime imtis? g.gif

Art 4u.gif gal tu pameni, ar yra adis užrašuose. Jai kažkada buvo kepenėlių rodikliai pakitę - ką ji tada darė, kokie skaičiukai buvo, ar chemijas atidėdavo? Jei rastum ar prisimintum, gali man į a.ž.

Gal dar kas iš mergaičių yra susidūrę su tuom?

Visoms gero vakaro ir ramios naktelės. Rytoj geros dienelės - o sveikatėlės visada geros... wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 27 liepos 2010 - 18:44
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 27, 19:07)
Gydytoja sako, kad nebūtinai tai gali būti dėl mts. , gali būti ir dėl vaistukų, nes jau nemažai mamyėtė yra jų gavusi... Tikiuosi, kad pasitaisys...  wub.gif  wub.gif

Tai gal taip ir yra, kaip daktarė sako? Džiaugiuosi, kad markeris mažėja. Aš irgi pamenu, kad Adis rašė apie padidėjusius kepenų fermentus, gal tiesiog pavartyti jos žinutes, kurias turime sukonspektavę? Aš turiu nemažai, galėčiau mirksiukas.gif Tik pamenu, kad Adis man atrodo tą patį vartojo, ką ir jūs - Hepatyl ir Balvočiūtės 5 mišinį.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 07 27, 21:03)
Tai gal taip ir yra, kaip daktarė sako?  Džiaugiuosi, kad markeris mažėja. Aš irgi pamenu, kad Adis rašė apie padidėjusius kepenų fermentus, gal tiesiog pavartyti jos žinutes, kurias turime sukonspektavę? Aš turiu nemažai, galėčiau  mirksiukas.gif Tik pamenu, kad Adis man atrodo tą patį vartojo, ką ir jūs - Hepatyl ir Balvočiūtės 5 mišinį.

Man irgi taip atrodo, bet dar mane domina ir skaičiukai. Reikės pavartyti - aš irgi turiu jos žinelių...
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 27, 20:21)
Man irgi taip atrodo, bet dar mane domina ir skaičiukai. Reikės pavartyti - aš irgi turiu jos žinelių...

Jei reikės pagalbos pavartyti - parašyk mirksiukas.gif

Mūsų Romantikė prašė jūsų paklausti dėl meeto Palangoje - ji šiuo metu yra ten, gal kas važiuos? Arba Klaipėdoje gal? Samta, ..., kitos, jei norėtumėt, galėtumėt - parašykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 27 liepos 2010 - 19:48
Art 4u.gif  gal tu pameni, ar yra adis užrašuose. Jai kažkada buvo kepenėlių rodikliai pakitę - ką ji tada darė, kokie skaičiukai buvo, ar chemijas atidėdavo? Jei rastum ar prisimintum, gali man į a.ž.

Kiek aš pamenu dėl kepenų rodiklių didelių problemų mes neturėjome. T. y. jie iš normos ribų išeidavo, tačiau chemoterapiją mums atidedavo dėl blogo kraujo, dėl didelių išbėrimu. O dėl kepenų mes vartodavome Hepa-Merz, vaistinėje pirkdavome po kelis paketėlius. Bei Balvočiūtės arbatą, kurios važiavome pas ją pačią ir tiesiog padarė mums prieš akis iš Sidonos pasakojimo. Tad nežinau nei kas ten įdėta buvo.

Daugiau sužinoti reikia perskaityti užrašus, kurie iš tikro pilniausi yra šituose forumuose, rankraštis jos sunkiai skaitomas smile.gif ...
Atsakyti
MALONU MATYTI CIA ART, VIS GALVOJU, KAD NEREIKIA CIA MAN EITI, BET NEATSILAIKAU. Dziugu, kad dukrele istojo i daile.

ryt nemaloni isvyka laukia, ryta i Vilniaus onkologijos instituta vaziuojam. sese, sunus ir as.

SVETA, GABIJA, tati, arune, rasu lanka ir kitos 4u.gif , dekoju jums uz linkejimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 27 liepos 2010 - 21:59
QUOTE(arune @ 2010 07 27, 20:38)
Jei reikės pagalbos pavartyti - parašyk  mirksiukas.gif

Mūsų Romantikė prašė jūsų paklausti dėl meeto Palangoje - ji šiuo metu yra ten, gal kas važiuos? Arba Klaipėdoje gal? Samta, ..., kitos, jei norėtumėt, galėtumėt - parašykite  mirksiukas.gif

Noreciau, kaip minejau tinka ketvirtadienis blush2.gif ar yra dar norinciu 4u.gif Man nsvarbu ar klaipedoj ar Palangoj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Art. @ 2010 07 27, 09:34)
Labas rytas visoms,

Sauonuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik nelabai gerai, kad biocheminiai kepenėlių tyrimukai nekokie - visi per dideli. ***

Labas, neblogos naujienos 4u.gif
O kiek per dideli?
MB paskutinį kartą buvo
AST 53 (norma mažiau nei 40), tai čia nieko
ALT 222 (norma mažiau nei 40). Tai sakė nieko tokio. Vaistus vartoto galima ir toliau. Ir jaučiasi normaliai.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 28 liepos 2010 - 11:59