Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

LAIKAU taip pat kumstukus.
Atsakyti
Labas rytas, kaip čia pritilę. Bet kaip lauke malonu. Vėsu. Jau ir kvėpuoti yra kuo. Linkėjimai visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas
Ačiū laikiusioms kuštukus.Markeris-22,8, nukrito nuo 27,8/nepamenu dešimtųjų tiksliai/.Buvo ir geriau prieš 3 mėnesius, bet gerai , kad nekyla, o dar sumažėjo.
Manau dar atostogausiu.Vizitas pas onkologę trečiadienį, bet manau, kad dar nesiims jokių priemonių.
Sveikatos visom 4u.gif s.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 26, 15:16)
Markeris-22,8, nukrito nuo 27,8

valio, Gabija, stebuklus daro tos jūsų kruopos ir jūs pati biggrin.gif

Sveikutės visos, mano rytdienos kelionė į spinduliukų pradžią atidėta iki savaitės pabaigos, lagaminų nekraunu dar. Vaikams tai daug džiaugsmo, o aš noriu jau kuo greičiau pradėt rolleyes.gif kad greičiau viskas baigtųsi.

Vakar grįžom iš kaimo vėlai, jau saulutė leidosi, pasigailėjau, kad nepasiėmusis foto aparato buvau - dieviško grožio saulėlydį mačiau, tikrai pirmą kartą per savo gyvenimą bigsmile.gif Dar ir dabar akyse vaizdas stovi wub.gif
Atsakyti
Labas
Ačiū laikiusioms kuštukus.Markeris-22,8, nukrito nuo 27,8/nepamenu dešimtųjų tiksliai/.Buvo ir geriau prieš 3 mėnesius, bet gerai , kad nekyla, o dar sumažėjo.
Manau dar atostogausiu.Vizitas pas onkologę trečiadienį, bet manau, kad dar nesiims jokių priemonių.

Geros naujienos, tikekimes, kad jis taip ir nepakils daugiau 4u.gif
Atsakyti
Labas
Ačiū laikiusioms kuštukus.Markeris-22,8,

Na va, kaip gerai, Gabija! Sveikinu! Bet kaip greit markerį sužinojai, - per dieną, gal privačiai?

Aš nebežinau, ar man eit VOE darytis privačiai, ar laukt rugsėjo galo, kol "valdiškai" priklausys? Nuo vienos iki kitos VOE bus 4 mėn. praėję, tarpe jų norėjau dar 1 pasidaryt, be to, pas gerą echoskopuotoją, A.Lekštutį, kaip rašiau anksčiau. Bet 100 litų, doh.gif , o jų siaubingai trūksta. Aišku, dėl sveikatos paskutinius atiduotum.

Laukiu Rasytės su žiniom...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 07 26, 17:38)
Na va, kaip gerai, Gabija!  Sveikinu!  Bet kaip greit markerį sužinojai, - per dieną, gal privačiai?

Laukiu Rasytės su žiniom...

Kauno klinikose markeris kainuoja 44 Lt ir atsakymas, per pora dienų, privačiai 40 Lt ir atsakymas , ryte pasidarius 14 val.Girdėjau , kad veža į klinikų laboratoriją.Reiškia , kad geras sąlygas sudaro privatiems tyrimams.
Kadangi padėtis nestabili, tai teks toliau leisti pinigėlius ir darytis markerį gal ir kas mėnesį.Kadangi jis man informatyvus, taip kol kas išvengiu didesnio metastazių išplėtimo.
Taip ir degini pilkasias nervų lasteles.Lauki, lauki...Ir taip visą gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 26 liepos 2010 - 16:56
Labas

Super clap.gif labai geros zinios. Kad dazniau tokiu butu siame skyrelyje.
Atsakyti
Liuks, liuks, kad GABIJA dabar laiminga. As laukiu treciadienio i Vilniu del plautuku. Kvepuojant kazkas ne taip, kazkokie garsai kartais pasigirsta. Prisimenu, kaip mamytei a.a., taip girdedavosi, kai kvepuodavo. Koseti nekosciu, bet jauciu, kad yra pakitimu. Gali taip buti, kad reikes remontuoti ir plautukus, issiurbiant skysti. Man zadejo, kad lapiraskopu su narkoze tai darys. Bus matyt, nedaug laukti jau.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 07 26, 23:18)
Liuks, liuks, kad GABIJA dabar laiminga. As laukiu treciadienio i Vilniu del plautuku. Kvepuojant kazkas ne taip, kazkokie garsai kartais pasigirsta. Prisimenu, kaip mamytei a.a., taip girdedavosi, kai kvepuodavo. Koseti nekosciu, bet jauciu, kad yra  pakitimu. Gali taip buti, kad reikes remontuoti ir plautukus, issiurbiant skysti. Man zadejo, kad lapiraskopu su narkoze  tai darys. Bus matyt, nedaug laukti jau.

Na aš vienam mėnesiui nusiraminau.Šiandien Reiki meistras padarė testavimą ar tikslinga kruopų dieta.Atsakymas buvo vienareikšmiai , kad taip.Tik dabar jau ir man valios nebeužteko.

O šis Angeliukas tegul tave lydi į Vilnių ir visą laiką globoja.
user posted image
Laikykis ir mažiau pervarg.Kažkaip save pamirštame bebėgdamos.
Labanakt ir geros rytdienos.
Atsakyti
sveikos. 4u.gif neturejau interneto ilga laika, todel dingau... svitnint su musu G4 mus pradejo men po operacijos, ta pacia diena ir termodali gavom (tik jo pavadinimas ant dezutes termozolinas250 berods). kol kas ryskiu poveikiu nera, kartaisi papulsuoja po svitinimo galvyte, ar siaip nuo karscio ar pervargimo. vaistukai ir neblogai pasisavinami 4u.gif merginos, kiek yra chemo kurso tokiai ligelei?
Atsakyti
Labas rytas visoms,

noriu pasidalilnti su visais savo džiaugsmais, mano mažoji jau Vilniaus dailės akademijos studentė. Neturėjome jokių protekcijų, ir kyšių ryšių nemokame daryti. Viską panelė savo jėgomis pasiekė, ačiū didelis mamai -- a. a. ADIS, jos čia nuopelnas didžiulis.

tourist5.gif buvam su mažaja 9 dienas išvykę į dviračių žygį, 600 km Klaipėda--Liepoja--Venspilis--Kolka--Jūrmala--Jelgava, daug prirašyta jau per dvi temas, reikia perskaityti visas jūsų naujienas :-)
Atsakyti