Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

QUOTE(jurda @ 2010 07 23, 13:54)
Sveikos mergaitės ir moterys,
norėjau paklaust, ar į jūsų temą dar užsuka ADIS. Ji l.daug žinių apie viską turėjo.
Atleiskit, jei kas ne taip...

ADIS nebėra..... verysad.gif Jos vyras Art. čia pasirodo.....
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 07 23, 14:04)
ADIS nebėra..... verysad.gif  Jos vyras Art. čia pasirodo.....

Užuojauta Art. Likau sukrėsta..
Papildyta:
Ar senai jau?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 07 23, 16:09)
Užuojauta Art. Likau sukrėsta..
Papildyta:
Ar senai jau?

Berods jau apie 4 menesius mes savo sviesuliuko neturim verysad.gif
Atsakyti

Gabija, sveikinu!!!
SVEIKATOS IR VISADA GERU ZINIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Del Jadvygos arbateliu
Vilniuje, rimi parduotuveje siaures mestelyje yra ukininku kampelis, kur darzuoves, yra ivairiu arbatu ir dar galima uzsisakiti. I sveikata. drinks_cheers.gif

Gal, kas susidure su tokia problema. VLK, ligoniu kasos, atsisako kompensuoti man gygyma, raso, kad 140 tuks. pernai uzmokejo, o gal nauji vaistai nepades tai ir nedosim. Kur dar galima kreiptis paramos, kompensavimo??? Kol kas daktare duoda is labdaros, bet sake, kad gal menesiui ar 2 ... o toliau pati nezino ka daryti.

Sveikatos!!!
Atsakyti
QUOTE(irinok @ 2010 07 23, 17:58)

Gabija, sveikinu!!!
SVEIKATOS IR VISADA GERU ZINIU  4u.gif   4u.gif   4u.gif 

Del Jadvygos arbateliu
Vilniuje, rimi parduotuveje siaures mestelyje yra ukininku kampelis, kur darzuoves, yra ivairiu arbatu ir dar galima uzsisakiti. I sveikata.  drinks_cheers.gif
Gal, kas susidure su tokia problema. VLK, ligoniu kasos, atsisako kompensuoti man gygyma, raso, kad 140 tuks. pernai uzmokejo, o gal nauji vaistai nepades tai ir nedosim. Kur dar galima kreiptis paramos, kompensavimo??? Kol kas daktare duoda is labdaros, bet sake, kad gal menesiui ar 2 ... o toliau pati nezino ka daryti.

Sveikatos!!!

irinok, su tos istaigos atstovais labai sudetinga kovoti.

Tu turejai gauti rastiska atsakyma del atsisakymo kompensuoti tavo gydyma. Dabar reikia apskusti si komisijos sprendima VLK direktoriui. Reikia pasistengti kuo smulkiau surasyti visus argumentus KODEL komisijos sprendimas nepagristas ir KODEL turetu ta sprendima perziureti.

Toliau lieka tik rastai i aukstesnes instancijas. Arba kaip visada patardavo adis - surasti tavo gyvenvieteje isrinkta Seimo nari ir kreiptis i ji del pagalbos. Dar galima pabandyti rasyti rastus savivaldybei - del galimos materialines pagalbos...
Dar yra visokiausiu paramos fondu - pvz, Kernagio fondas (man rodos, jie rinko lesas onkoligoniams padeti)...

Sudetinga. Laikykis. Stiprybes tau!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 23 liepos 2010 - 17:20
Sveikutės, norėčiau pasiteirauti, gal esate kažkas susidurę su diagnoze: Minštųjų audinių sarkoma, nežinau ar visai tiksliai parašiau. Jei vis dėl to, tokių yra tai klasuimas būtų kaip prižiūrite žaizdas, kurios atsiveria? Serga senelė, jai 80, buvo operuota sausį. Lyg ir gerėjo, bet .. metastazes išplitusios. Gydymo nėra. Tie guzeliai kurie iškilę į paviršių pratrūko, jų berods trys. tai atrodo, kaip nuolatinės negyjančios žaizdos. Gydytojas rekomedavo tiesiog kasdien perryšynėti. Gal yra kažkokie pleistrai? na iš esmės kaip ir aišku, kad nieko nebepasikeis, tiesiog norisi kiek įmonoma palengvinti visa tai. Gal tiesiog kažkas esate naudoja kažkokias specialias priemones? Nes db mama žinau, jog kasdien valo su octenisept purškalu, deda marlinį tvarstį ir pritvirtina su mefix juostele. Tik, matyt, nuo nuolatinio klijavimo aplink žiazdele išsausėjo odyte, ją kažkiek niežti.. Gal yra žinančių, kaip tokias žaizdeles prižiūrėti?
Sekmės Jums visoms, mergytės 4u.gif
Atsakyti
Kad ir paveluotai bet sveikinu su "kruopadieniu", linkiu zydeti lauko gele, kuri pakelia ir didziausius karscius, ir sausras, ir audras... smile.gif

Siek tiek apie kruopadieni: mano mociute tremtyje vaikams ruosdavo gimtadienius, kaip zinia pinigeliu nebudavo, tai is tradicines pusrytines koses (kaip pasakojo dazniausiai avizu) gamindavo torta smile.gif Kaip ir niekas nesikeisdavo, isskyrus tai, kad kose budavo kiek kietesne ir torto formoj bei siek tiek uogienes pertepimui ir papuosimui smile.gif kai ir nieko ypatingo, bet vis paivairinimas ir mazas malonumas smile.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 23, 09:03)
Labai dėkoju už sveikinimus.
vakar buvo kruopadienis , o ne tortadienis.Gana sunkiai sekasi kruopų dieta.Po sekmadienio darysiu markerį, tai matysiu ar ką nors davė mano kompleksinės pastangos.

...

Na su butent tokia diagnoze nesu susidurusi, bet gal jums tiktu toks prilaikomas tinklelis, kad nereiktu klijuoti?

QUOTE(brokensmile @ 2010 07 23, 21:32)
Sveikutės, norėčiau pasiteirauti, gal esate kažkas susidurę su  diagnoze: Minštųjų audinių sarkoma, nežinau ar visai tiksliai parašiau. Jei vis dėl to, tokių yra tai klasuimas būtų kaip prižiūrite žaizdas, kurios atsiveria? Serga senelė, jai 80, buvo operuota sausį. Lyg ir gerėjo, bet .. metastazes išplitusios. Gydymo nėra. Tie guzeliai kurie iškilę į paviršių pratrūko, jų berods trys. tai atrodo, kaip nuolatinės negyjančios žaizdos. Gydytojas rekomedavo tiesiog kasdien perryšynėti. Gal yra kažkokie pleistrai? na iš esmės kaip ir aišku, kad nieko nebepasikeis, tiesiog norisi kiek įmonoma palengvinti visa tai. Gal tiesiog kažkas esate naudoja kažkokias specialias priemones? Nes db mama žinau, jog kasdien valo su octenisept purškalu, deda marlinį tvarstį ir pritvirtina su mefix juostele. Tik, matyt, nuo nuolatinio klijavimo aplink žiazdele išsausėjo odyte, ją kažkiek niežti.. Gal yra žinančių, kaip tokias žaizdeles prižiūrėti?
Sekmės Jums visoms, mergytės  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 23, 09:03)
Labai dėkoju už sveikinimus.
vakar buvo kruopadienis , o ne tortadienis.Gana sunkiai sekasi kruopų dieta.Po sekmadienio darysiu markerį, tai matysiu ar ką nors davė mano kompleksinės pastangos.

Pasisėjau kavos pupelių-5 grūdelius.Po mėnesio turi išdygti, o po 3-jų metų pražydės.

user posted image
O tada turi užaugti kavos pupelės.

user posted image

O jau tada mergaitės susirinksim prie mano kavos.Visos turit pasižadėti dalyvauti.Atsisakymų nepriimu.
user posted image

astikrai nedrisiu atsisakyti smile.gif net pati pasiprasysiu smile.gif
Atsakyti
Man rodos, kad a.a. adis isejo balandzio 12 d.
Atsakyti
QUOTE(brokensmile @ 2010 07 23, 21:32)
Gal yra žinančių, kaip tokias žaizdeles prižiūrėti?
Sekmės Jums visoms, mergytės  4u.gif

man med seselė sakė, kad praguloa gerai gyva žaizdas plaunant ūkišku paprastu muilu.Dabar yra su priedais, jie aštresni.Reikia žiūrėti perkant.o šio atveju nežinau.
Pabandykit iš pradžių vieną žaizdelę.
Atsakyti
Labutis, 4u.gif
Vakar po liūčių dingo internetas, telikas nerodė, 18 val. buvo kaip naktį - tamsybių tamsybė. Bet kokia gaiva...
Pasidarėme su mamyte bendrą kraujuką. Viskas gerai. Taigi, sekmadienį vakare ir naktį geriame Dekstametazono po 40 tabletėlių ir pirmadienį į chemiją. Atostogėlės baigėsi. Sužinosime ir markerį ir biocheminius... Uch... unsure.gif Kad tik karščių didelių nebūtų... wub.gif wub.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 23, 10:03)
O jau tada mergaitės susirinksim prie mano kavos.Visos turit pasižadėti dalyvauti.Atsisakymų nepriimu.
user posted image

Ačiū - būtinai atvažiuosiu "pasikavinti". Gražaus tau derliaus ir gražaus medelio... wub.gif wub.gif

QUOTE(brokensmile @ 2010 07 23, 22:32)
Gal yra žinančių, kaip tokias žaizdeles prižiūrėti?

Gal reiktų pasitarti su gydytoju, gal tinka tokie miltukai Catrix ? Jie skirti praguloms ir kitokioms negyjančioms žaizdoms, bet brangūs. unsure.gif Bet gal padėtų... g.gif
Stiprybės jums.

Visoms gero ir ramaus savaitgalio kartu su sveikatėle.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 24, 20:38)
Atostogėlės baigėsi. Sužinosime ir markerį ir biocheminius...

Kad tik viskas būtų gerai,... kad tik būtų... Laikysiu kumštukus, kaip tik begaliu, už mamytę ir už Gabiją (kiek pamenu - markeris g.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 24 liepos 2010 - 21:09