QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 20, 19:07)
Kaip smagu, kad atrandi sau laiko, kad turi naują šukuoseną ir gerą nuotaiką. Tegul ji būna visada... O agurkėlių marinavimas Nelabai man tas darbelis, oj nelabai - nors valgyti patinka... Smagu, kad ir darbelių sau patinkančių nuveiki. Viskas , kas daroma su meile, yra su laaaabai geru "užtaisu".
Mane "veža" konservavimas iš viso - maisto gaminimas - mano "arkliukas", va kad kas dulkes nuvalytų, tai aš jam valgyt galėčiau gamint kasdien
Nežinau ar šukuosena ar tiesiog taip sutapo, bet jaučiuosi kaip su sparnais būčiau, jau kokie 3 m. neturėjau tiek jėgų ir energijos. Vėl esu savim, iš prigimties aš optimistė, tik gyvenimas taip dažnai skriaudžia, kad nori nenori reikia nusileist ant žemės. Rodos tik atsitiesiu ir vėl naujas smūgis. Bet nuo to mes tik stipresnės tampam, ar ne? Rytdienai planuoju tik ką gaminsiu valgyt šeimynai, negalvoju, kas laukia manęs. Kol kas puikiai sekasi
QUOTE(Edmė @ 2010 07 21, 15:14)
Grek, o kada pradeda spindulinį po paskutinės chemijos ir ar darė kokius tyrimus po jos? Nepaklausiau gydytojos.
darė širdies echoskopiją vakar - viskas gerai, spinduliai gausis maždaug po 3 savaičių, kitą savaitę jau važiuoju į Kauną, kas ten lankysis ir pamatys kvaištelėjusią blondinę ežiuko šukuosena, prašom kalbinti
QUOTE(rita606 @ 2010 07 21, 18:50)
Patys graziausi linkejimai tavo mamytei,ir didziulio glebio SVEIKATOS!Na va gryzau is onkologo dar dvi hemijas teks atlaikyti,na bet jau susitaikiau su ta mintim.Tiesa gydytojas sake kad galiu atsisakyti,bet nesiryzau juk jei kas nors ne taip tada tik beliktu save kaltinti,o dabar zinosiu kad busiu iki galo atlikus viska.Siaip prognozes geros,tik siek tiek liudna kad i lietuva jau vasara neiseis parvaziuoti,bet nieko juk tu vasaru dar bus daug
bus tų vasarų, dabar atbūk kiek priklauso gydymo, sėkmės tau
QUOTE(TIKESIU @ 2010 07 22, 03:46)
Atrodo ne pilnatis o nesimiega nors ka
oho, nors ir aš naktinėju, nuo karščio tubūt
GABIJAI, mūsų patarėjai ir globėjai, nuoširdžiausi sveikinimai, gėlių nepirkau, virtualiai vaišinkimės tortu