Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 20, 19:07)
Kaip smagu, kad atrandi sau laiko, kad turi naują šukuoseną ir gerą nuotaiką. Tegul ji būna visada... O agurkėlių marinavimas g.gif  rolleyes.gif    blush2.gif  Nelabai man tas darbelis, oj nelabai - nors valgyti patinka... Smagu, kad ir darbelių sau patinkančių nuveiki. Viskas , kas daroma su meile, yra su laaaabai geru "užtaisu".

Mane "veža" konservavimas hihihi.gif iš viso - maisto gaminimas - mano "arkliukas", va kad kas dulkes nuvalytų, tai aš jam valgyt galėčiau gamint kasdien ax.gif

Nežinau ar šukuosena ar tiesiog taip sutapo, bet jaučiuosi kaip su sparnais būčiau, jau kokie 3 m. neturėjau tiek jėgų ir energijos. Vėl esu savim, iš prigimties aš optimistė, tik gyvenimas taip dažnai skriaudžia, kad nori nenori reikia nusileist ant žemės. Rodos tik atsitiesiu ir vėl naujas smūgis. Bet nuo to mes tik stipresnės tampam, ar ne? Rytdienai planuoju tik ką gaminsiu valgyt šeimynai, negalvoju, kas laukia manęs. Kol kas puikiai sekasi topsecret.gif

QUOTE(Edmė @ 2010 07 21, 15:14)
Grek, o kada pradeda spindulinį po paskutinės chemijos ir ar darė kokius tyrimus po jos? Nepaklausiau gydytojos.

darė širdies echoskopiją vakar - viskas gerai, spinduliai gausis maždaug po 3 savaičių, kitą savaitę jau važiuoju į Kauną, kas ten lankysis ir pamatys kvaištelėjusią blondinę ežiuko šukuosena, prašom kalbinti lotuliukas.gif

QUOTE(rita606 @ 2010 07 21, 18:50)
4u.gif Patys graziausi linkejimai tavo mamytei,ir didziulio glebio SVEIKATOS!Na va gryzau is onkologo dar dvi hemijas teks atlaikyti,na bet jau susitaikiau su ta mintim.Tiesa gydytojas sake kad galiu atsisakyti,bet nesiryzau juk jei kas nors ne taip tada tik beliktu save kaltinti,o dabar zinosiu kad busiu iki galo atlikus viska.Siaip prognozes geros,tik siek tiek liudna kad i lietuva jau vasara neiseis parvaziuoti,bet nieko juk tu vasaru dar bus daug rolleyes.gif

bus tų vasarų, dabar atbūk kiek priklauso gydymo, sėkmės tau 4u.gif

QUOTE(TIKESIU @ 2010 07 22, 03:46)
Atrodo ne pilnatis o nesimiega nors ka doh.gif

oho, nors ir aš naktinėju, nuo karščio tubūt biggrin.gif

GABIJAI, mūsų patarėjai ir globėjai, nuoširdžiausi sveikinimai, gėlių nepirkau, virtualiai vaišinkimės tortu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(* Bagira * @ 2010 07 22, 14:17)
Paneles, gal galit kas patarti kur galima Vilniuje nusipirkti peruka normalu bet nelabai brangiai, ir perkant i ka reikia atkreipti demesi.
Po 8 chemoterapiju visai mazai plauku liko  verysad.gif

Aš mokėjau 250Lt.Buvo gana panašu į tikrus plaukus.Tai vidutiško lygio perukas, bet ir tai po 3-jų mėnesių pradėjo tampytis gumytės ir perukas pradėjo slankioti.Teko siūti pamušalą.Po pusmečio pradėjo pūstis plaukų galiukai.Kiek apkarpė kirpėjas, vos ištempiau kol savi plaukai paaugo.Aš nešiojau kiekvieną dieną.
Todėl manau, kad pigesnis būtų dar blogiau.
Jau tada geriau originalią skarytę prisitaikyti, ypač kai dar savų plaukų yra.
Atsakyti
GREK, labai skaniai atrodo thumbup.gif

Bagira, nors as puse visu plauku turejau (virsugalvyje reta plaukuosena buvo), bet spjoviau i visus perukus ir risdavausi skaras, man jos daug smagesnes buvo negu kzk sintetiniai plaukai. Vis prisimindavau komedijas kur kokiam personazui nuimdavo netycia peruka nuo galvos ar ji pamesdavo, tai baisiai juoktis pradedavau biggrin.gif
O skaru tokiu graziu buna ir jos tikrai puosia. Galima pradeti jas kolekcionuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiti: 22 liepos 2010 - 20:09
GABIJA , sveikinu!!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 22 liepos 2010 - 23:07
Grek ,saunuole wub.gif Atsigausi ,dar daugiau jegu bus smile.gif

TIKESIU ,nesimiega ir sveikiems del karsciu 4u.gif Kaip laikaisi,papasakok nors pora zodeliu...tikrai taves nepamirsam,labai daznai pagalvoju apie tave,musu brangioji heart.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .Aš pakolkas peruko nenešioju. Nusikirpau mašinėlė pirmu numeriu tokiu trumpu ežiuku, kai pradėjo labai slinkti. Dabar jau ataugo šiek tiek, tai priguldau su žele. Kirpykloje buvau apie ausis ir kaklą pasidailinti. Ir nešioju tokią trumpą šukuoseną. Jei daugiau nekris tai visai neblogai bus. Daug iškrito, bet dar daug ir liko. Peruką nusipirkus esu, bet buvau užsidėjus tik pora kartų. Kažkaip nesmagu man su juo, bet , jei reikės, tai ką darysi. Pirkau klinikose, 230 lt mokėjau, taip pat su gumytėmis. Yra kažkokie su audiniu, tai juose ir sklastymą gali skirti. Jie natūraliau atrodo, bet jie brangesni.
Na, vėl šiand karštumėlis nusimato doh.gif .
Atsakyti
Labai dėkoju už sveikinimus.
vakar buvo kruopadienis , o ne tortadienis.Gana sunkiai sekasi kruopų dieta.Po sekmadienio darysiu markerį, tai matysiu ar ką nors davė mano kompleksinės pastangos.

Pasisėjau kavos pupelių-5 grūdelius.Po mėnesio turi išdygti, o po 3-jų metų pražydės.

user posted image

O tada turi užaugti kavos pupelės.

user posted image

O jau tada mergaitės susirinksim prie mano kavos.Visos turit pasižadėti dalyvauti.Atsisakymų nepriimu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 23, 09:03)
Labai dėkoju už sveikinimus.
vakar buvo kruopadienis , o ne tortadienis.Gana sunkiai sekasi kruopų dieta.Po sekmadienio darysiu markerį, tai matysiu ar ką nors davė mano kompleksinės pastangos.

Pasisėjau kavos pupelių-5 grūdelius.Po mėnesio turi išdygti, o po 3-jų metų pražydės.

user posted image
O tada turi užaugti kavos pupelės.

user posted image

O jau tada mergaitės susirinksim prie mano kavos.Visos turit pasižadėti dalyvauti.Atsisakymų nepriimu.
user posted image

Oi Gabija butinai, paskui kai pas Jus jos sunoks, sodinsiu as ir tada pas mane tongue.gif
Atsakyti
Dekoju paneles uz patarimus del skaros, bet nezinau ar tai tiks, gal dar ir peruka pabandysiu paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 23, 09:03)

tada turi užaugti kavos pupelės.

Gabija, man sesė pasodino pupelę, jau daigiukas apie 10 cm aukščio bigsmile.gif Greitu laiku parsinešiu aš jį, lauksim derliaus, jaučiu, pas mane pirmą jis bus greičiau tongue.gif Tarp kitko, labai gražus augalėlis kavamedis rolleyes.gif Papuoš namus tikrai.

QUOTE(* Bagira * @ 2010 07 23, 12:55)
Dekoju paneles uz patarimus del skaros, bet nezinau ar tai tiks, gal dar ir peruka pabandysiu paieskoti.

Neskubėk pirkti, išsimatuok, išsirink, o nusipirksi tik tada, kai jau reikės tikrai. Nemaži pinigėliai visgi. Mano perukas džiūsta ant kamuolio jau nuo antros chemijos, o man jo net neprireikė nė karto neužsidėjau. Chemijos jau baigtos, o plaukai dar ant galvos. Jau rašiau, kad liko mano plaukeliai ir ataugdinėja nauji thumbup.gif

Nu jau karšta šiandien tai rekordiškai schmoll.gif Jamam atsigaivint
user posted image

Mergaitės, pagaliau iškrausčiau savo pumpurą iš miegamojo į sesės kambarį. Išvyko su visa lova, dabar bando pietų miego užmigt, kaži kaip čia mum seksis? rolleyes.gif Ar nereiks parkraustyt atgal vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 07 23, 13:36)

Nu jau karšta šiandien tai rekordiškai  schmoll.gif

Mažeikiuose kątik tokia liūtis praūžė su visais pažaibavimais ir padundėjimais doh.gif Gaiviau daug iš karto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės ir moterys,
norėjau paklaust, ar į jūsų temą dar užsuka ADIS. Ji l.daug žinių apie viską turėjo.
Atleiskit, jei kas ne taip...
Atsakyti