Laba visiem, kaip gera namie, jei dar remonto nebūtų - visai būtų liuks.
QUOTE(SVETA K. @ 2010 09 05, 22:45)
Grek ,smagu kad viskas gerai po spinduliavimo.Tai viskas,dabar laisve?
agam, laisvė, tik dar metai Herceptinas ir viskas
bet tikrai labai pabodo tos 5 savaitės klinikose.
QUOTE(Edmė @ 2010 09 06, 08:31)
Sveika. Gerai, kad jau viską užbaigei. Laikykis. Aš po 20 d. šią procedūrą pradėsiu. Kaip tavo plaukai? Įdomu ar jau daug paaugo? Ar garbanoti atauga? Man irgi visiškai nenuslinko, tik labai išretėjo. Nusikirpau trumpai ir nešioju taip. Gavau paskutinę chemiją, dar vis šiek tiek slenka. Įdomu, kada pradės ataugdinėti
Norėčiau nusidažyti kokiam rugsėjo gale(nes pasirodo kad ir žilų turiu), bet dar bijau, kad visų nepamesčiau
.
Gerai, jau pataisė antrą aparatą, tai bent eilių nebus (jei tu į klinikas važiuosi), nes aš tai vargau po keletą valandų eilėse - aparatas vienas, o žmonių milijonai
Mano plaukai deja nesigarbanoja, kaip tik šiandien nukirpau paskutinius likusius senus iki naujų ilgio. Nauji ataugo ženkliai tamsesni (prieš tai buvau labai blondinė), jau kokių 2 cm gal, žodžiu, jau nebaisu išeit į gatvę tokia šukuosena. Galėčiau pasirodyt ir jums jau
Dėl to, kada pradės ataugdinėt, tai čia jaučiu kiekvienam kitaip, mano jau rašiau, kad augti pradėjo po 4 chemijos lyg, kad vieni krito, kiti jau augo, ir dabar jau 2 mėn. po chemijos paskutinės galiu eit į gatvę su nauju "stogu". Dėl dažymo tai gal dar susilaikyk, na ir kas, kad žilų yra.
QUOTE(A-Z @ 2010 09 07, 11:58)
kitą savaitę laukia paskutinis, 8, kartas. labai laukiu.
niu va, kaip šaunu, jau paskutinis, valio
Nu ką, limitai laiko baigėsi, grybai jau išvirė, einu plaut
pavargau šiandien kaip šuo su jais kol sudorojau, bet vis žiama ne tokia baisi, kai atsargų prikaupi iš rudens, ar ne?