QUOTE(Žilvinė @ 2010 09 01, 20:42)
sveikos
jungiuosi ir aš į jūsų skyrelį.
mano tėčiui blogai. ūminė leukemija. pradėjo gauti chemiją, neatlaikė jos. komplikacijos. plaučių uždegimas. dar kažkas.. na kažkaip grybelis plaučiuose, nors tiksliai visko nesupratau. gesta kasdien akyse. o tik prieš mėn paguldėm į ligoninę dėl prostatos. ... na ten tik uždegimas buvo... pervežė į onko. prieš 1,5 mėn važiavom su palapinėm 3 dienom. viskas taip gerai buvo..
aš pati vos gyva. man taip baisu. aš tiek visko prisižiūrėjau ligoninėje, kad net baisu gyventi. artodo visos nelaimės šalia.. susigūžus vaikštau
nemaniau kad taip sunku ir baisu viskas bus..
pasakė dar kelios dienos ir vežkitės namo.. mirčiai. kaip slaugyti reikės, kaip elgtis. jis dar taip tikisi...
jungiuosi ir aš į jūsų skyrelį.
mano tėčiui blogai. ūminė leukemija. pradėjo gauti chemiją, neatlaikė jos. komplikacijos. plaučių uždegimas. dar kažkas.. na kažkaip grybelis plaučiuose, nors tiksliai visko nesupratau. gesta kasdien akyse. o tik prieš mėn paguldėm į ligoninę dėl prostatos. ... na ten tik uždegimas buvo... pervežė į onko. prieš 1,5 mėn važiavom su palapinėm 3 dienom. viskas taip gerai buvo..
aš pati vos gyva. man taip baisu. aš tiek visko prisižiūrėjau ligoninėje, kad net baisu gyventi. artodo visos nelaimės šalia.. susigūžus vaikštau
nemaniau kad taip sunku ir baisu viskas bus..
pasakė dar kelios dienos ir vežkitės namo.. mirčiai. kaip slaugyti reikės, kaip elgtis. jis dar taip tikisi...
Žilvine,
labai detaliai išsiaiškink kas yra tėčiui,kokie jo kraujo rezultatai.Kokios komplikacijos jam šiuo metu.Ar jis visai netoleruoja chemijos, o gal tai tik eilinė komplikaciją,Jei tai pirma chemija,tai organizmas nėra labai išsekintas,turėtų atsigauti.Atsižvelgiant į tai,kad jam ūminė leukemija,tikėtina,kad buvo taikoma gan agresyvi chemija.Grybelis chemoterapijos metu yra gan dažnas palydovas.Ar šiuo metu jam yra paskirti antibiotikai?
Mano Tėtis -onkohemotologinis ligonis.Turiu 8 metų patirtį kovojant su kraujo vėžiu.Taigi šiek tiek galiu patarti.
Susiimk,varyk baimę į šalį ir labai detaliai išsiaiškink esamą situaciją.Taip,aš puikiai žinau,kokie ligoniai gydosi onkohemotologijos skyriuje,bet šiuo metu tavo ir tavo šeimos pagrindinis tikslas-padėti tėčiui išsikapstyti iš komplikacijų ir toliau gydytis leukemiją.Nenuleiskit rankų,gydytojai visada pasako niūriausias priognozes.Sakai,kad tėtis gęsta.Kas su juo vyksta ?Kraujavimas,krenta hemoglobinas,nesuvaldomai dauginasi leukocitų? Koks bląstų procentas? Eik,klausk pas gydytojus,jie tau paaiškins.Ieškok internete info,kad turėtum ką paklausti daktarų.
Jūs turite didžiulį ginklą-tėvelio tikėjimą,kad jis pasveiks.Padėkit jam savuoju tikėjimu,palaikymu.Tik nenuleiskit rankų,remkitės vienas į kitą ir pirmyn.Būtina tėtį ištraukti iš šios ligos .Suprantu tave,puikiai žinau tos kaustančios baimės skonį,bet prisimink,kad jei nieko nedarysit-gali būti per vėlu.Nepamirškit,kad ūminė leukemija nelaukia,tad šiuo metu nėra laiko baimėms,reikia būti stipriems ir tvirtiems.
Susėskit visa šeima,pasikalbėkit ir imkitės veiksmų,palaikykit vienas kitą, o labiausiai tėtį.Patikėk,tikėjimas daro stebuklus.Tik nepasiduokit.
Jei kas neaišku-klausk,bandysiu atsakyti.
Linkiu tėčiui sveikatos, o jūsų šeimai stiprybės ir tikėjimo.