Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

QUOTE(nikola @ 2010 08 31, 16:19)
butinai viska raportuosiu kas ir kaip

mama vis man sako-jei ne tu, tai buciau nezinojus...prikibau prie mamos dantu, sakau kodel tokie virsutiniai defomuoti, sako nes apatines karuneles nenesioju, nes ji ten ta ir ana, sakau davai uzrasau tave pas savo odontologa, tvarkyk dantis, jis jai irgi liepe karunele nesioti, nu ir ji pabande, suskaudejo valgant, kita diena vel, nu ir pradejo pati ciupineti kas ten skauda, nu ir rado...tada vel delsimas eiti i poliklinika, as vel spaudziau...nu va, kokia istorija

Jo, su tom mamom taip jau buna. As savaja karsciuojancia su gangrenuojacia peda per jega praktiskai nuvilkau pas daktarus. Dar spejom isgelbeti per plauka koja, bet jeigu ne mano atkaklumas, butu sedejus namie ir darius voneles, kai reikejo skubios operacijos... Sunku pagyvenusiems zmonems pas daktarus issiruosti, bijo isgirsti diagnoze, reikia labai atidziai ju klausyti, nes dar ir slepia savo negalavimus. Musu beda diabetas su visom is to isplaukianciom komplikacijom, ne tokia rimta kaip daugumos cia rasanciu, bet rupesciu sukelia pakankamai.. Gero sauleto visoms rudens ir sveikatos smile.gif
Atsakyti
MOKINUKUS, STUDENTUS, MAMAS, TĖČIUS, PEDAGOGES IR PRIJAUČIANČIAS - su rugsėjo 1-ąja!

user posted image
Atsakyti
Jei liga ir yra priezastis, tai teks gan nelengvai dirbti, teks vaikuti itikinti, kad mama bus visada greta, mama juk pati brangiausia:) Gera, bet ir sunku zinoti, kad kazkam esi toks brangus ir svarbus.

QUOTE(SVETA K. @ 2010 08 31, 23:48)
As irgi manau kad cia gali buti del mano ligos...Nes daugiau nei pusmeti ji gyveno tai pas vienus,tai pas kitus senelius,vyras buvo juroje,pas mane tik ateidavo "i svecius" verysad.gif nes mano savijauta buvo tikrai labai bloga.O iki ligos,dukrelei buvo maziau nei 1.5 metuku mes nebuvom issiskyre nei vienai dienai wub.gif Man ir atrodo kad vaikas dabar tiesiog bijo prarasti mama unsure.gif Bet jeigu ir dabar bus sunkiai su darzeliu-nevesiu,sedesim namie smile.gif

P.S. pries metus buvo po gydymo trys menesiai

Atsakyti
user posted image
4u.gif Visas mamytes, tetukus, senelius ir močiutes, anūkėlius ir vaikučius, mokinukus ir darželinukus - visus , prie kurių prisiliečia ši šventinė diena - su Rugsėju... 4u.gif Visiems sveikatos, žingeidumo ir gerų rezultatų (ne tik moksle) mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
SU RUGSEJO PIRMA!!!

user posted image
фото цветов
Atsakyti
Labutis dar kartą visoms 4u.gif
Pasiguosiu....O man ši diena labai sunki. Visus metus iki šiol Mamą sveikindavau - ji visą gyvenimą dirbo mokytoja, ateidavo kolegos pas ją su gėlėm. O šiemet tokia tuštuma nuo pat ryto verysad.gif Tik pagalvoju, ir ašaros upeliais...
Mama viską, kas susiję su datom - gimtadieniais, vardadieniais, jubiliejais - prisimindavo. Nereikėdavo jokio kalendoriaus. Šiemt tai jau labai skaudžiai pajautau - buvo mūsų krištolinės vestuvės. Viena teta pasveikino. Žinojau, kad jei būsų Mama, tikrai būtų pasveikinus.
Šiandien būtų palinkėjus vaikams sėmingų mokslo metų. Deja, viskas tik būtų.... angel_sadangel.gif cray.gif cray.gif
Rasų lanka, gal radai stiprybės šaltinį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 01 rugsėjo 2010 - 15:46
QUOTE(ifauru @ 2010 09 01, 17:45)
Pasiguosiu....

console.gif apkabinu
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 09 01, 16:45)
Labutis dar kartą visoms  4u.gif
Pasiguosiu....O man ši diena labai sunki. Visus metus iki šiol Mamą sveikindavau - ji visą gyvenimą dirbo mokytoja, ateidavo kolegos pas ją su gėlėm. O šiemet tokia tuštuma nuo pat ryto  verysad.gif Tik pagalvoju, ir ašaros upeliais...
Mama viską, kas susiję su datom - gimtadieniais, vardadieniais, jubiliejais - prisimindavo. Nereikėdavo jokio kalendoriaus. Šiemt tai jau labai skaudžiai pajautau - buvo mūsų krištolinės vestuvės. Viena teta pasveikino. Žinojau, kad jei būsų Mama, tikrai būtų pasveikinus.
Šiandien būtų palinkėjus vaikams sėmingų mokslo metų. Deja, viskas tik būtų.... angel_sadangel.gif  cray.gif  cray.gif
Rasų lanka, gal radai stiprybės šaltinį?

Laikas išdžiovins net ašaras
user posted image
Atsakyti
Ifauru, sunku skaityt tavo žinutę nesijaudinant...Tu gali būt tokia pati kaip tavo mama - viską prisimenanti ir nešanti šviesą kitiems.... 4u.gif

Mano anytai irgi nelengva diena - ji mokytoja, vyras serga...nebeturi auklėjamosios klasės..tenka spęsti dėl tolimesnio darbo perspektyvų...Ačiū Dievui, uošviui padėtis šiek tiek gerėja, bent pampersų reikalai pasitvarkė, tam tikri refleksai tapo juntami ir kontroliuojami po švitinimo..
Atsakyti
sveikos

jungiuosi ir aš į jūsų skyrelį.
mano tėčiui blogai. ūminė leukemija. pradėjo gauti chemiją, neatlaikė jos. komplikacijos. plaučių uždegimas. dar kažkas.. na kažkaip grybelis plaučiuose, nors tiksliai visko nesupratau. gesta kasdien akyse. o tik prieš mėn paguldėm į ligoninę dėl prostatos. ... na ten tik uždegimas buvo... pervežė į onko. prieš 1,5 mėn važiavom su palapinėm 3 dienom. viskas taip gerai buvo..

aš pati vos gyva. man taip baisu. aš tiek visko prisižiūrėjau ligoninėje, kad net baisu gyventi. artodo visos nelaimės šalia.. susigūžus vaikštau
nemaniau kad taip sunku ir baisu viskas bus..

pasakė dar kelios dienos ir vežkitės namo.. mirčiai. kaip slaugyti reikės, kaip elgtis. jis dar taip tikisi...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 09 01, 16:45)
Labutis dar kartą visoms  4u.gif
Pasiguosiu....

Labas, kaip graudu ..... Ach, ir paguodos žodžių sunku rasti..... Lieka tik visagalis LAIKAS.....

Papildyta:
QUOTE(Žilvinė @ 2010 09 01, 21:42)
sveikos

jungiuosi ir aš į jūsų skyrelį.
mano tėčiui blogai. ūminė leukemija.

Labas, sunku. Suprantu. Kur čia? Kokioj ligoninėj? Kiek tėčiui metų? Ar žinai forumą www.kraujas.lt ? Ten onkohematologiniai ligoniniai renkasi.
Laikykis. Galiu pasakyti, kad vieną dieną ligonis gali labai prastai jaustis ir atrodyti, o kitą vėl viskas šviesiau. Ir gydytojai ne Dievai. Svarbiausia, kad tėtis tikisi.
Atsakyti
Labas . Ir as jungiuosi prie rudeniniu sveikinimu visiems besimokantiems ir jiems prijauciantiems 4u.gif

Ifaru ,susigraudinau skaitydama tavo mintis,ramybes tavo sirdelei.
Zilvine ,stiprybes,visoms kitoms sveikateles.

Mano mamai ,siandien istrauke vos isdygusi ir dvylika metu augusi iltini danti blink.gif .zmogi 73 metai ,dabar tik pasirode nelabasis.Net nenutuokem ,kad taip dar buna.
As pati rugsejo 17 vaziuosiu daryti galvos tomografijos,kankina migrena,reikia issiaiskinti priezasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 01 rugsėjo 2010 - 22:10