QUOTE(nikola @ 2010 08 31, 16:19)
butinai viska raportuosiu kas ir kaip
mama vis man sako-jei ne tu, tai buciau nezinojus...prikibau prie mamos dantu, sakau kodel tokie virsutiniai defomuoti, sako nes apatines karuneles nenesioju, nes ji ten ta ir ana, sakau davai uzrasau tave pas savo odontologa, tvarkyk dantis, jis jai irgi liepe karunele nesioti, nu ir ji pabande, suskaudejo valgant, kita diena vel, nu ir pradejo pati ciupineti kas ten skauda, nu ir rado...tada vel delsimas eiti i poliklinika, as vel spaudziau...nu va, kokia istorija
mama vis man sako-jei ne tu, tai buciau nezinojus...prikibau prie mamos dantu, sakau kodel tokie virsutiniai defomuoti, sako nes apatines karuneles nenesioju, nes ji ten ta ir ana, sakau davai uzrasau tave pas savo odontologa, tvarkyk dantis, jis jai irgi liepe karunele nesioti, nu ir ji pabande, suskaudejo valgant, kita diena vel, nu ir pradejo pati ciupineti kas ten skauda, nu ir rado...tada vel delsimas eiti i poliklinika, as vel spaudziau...nu va, kokia istorija
Jo, su tom mamom taip jau buna. As savaja karsciuojancia su gangrenuojacia peda per jega praktiskai nuvilkau pas daktarus. Dar spejom isgelbeti per plauka koja, bet jeigu ne mano atkaklumas, butu sedejus namie ir darius voneles, kai reikejo skubios operacijos... Sunku pagyvenusiems zmonems pas daktarus issiruosti, bijo isgirsti diagnoze, reikia labai atidziai ju klausyti, nes dar ir slepia savo negalavimus. Musu beda diabetas su visom is to isplaukianciom komplikacijom, ne tokia rimta kaip daugumos cia rasanciu, bet rupesciu sukelia pakankamai.. Gero sauleto visoms rudens ir sveikatos