Esme tame, kad kaip mama kreipesi tik prasidejus skausmams, jam varinejo is kabineto ikabineta, nenorejo net tyrimu daryti, sake, kad nieko...
Mama pati iprase tyrimus padaryti su triuksmais, pinigais, geruoju ir bloguoju...
padare tai Kauniskiai nerado ligos, vel sake nieko... tada mama prase siuntimo i Vilniu, jai iskalbejo, vis ji ispeseme...
O vilniuje uz galvos susieme ir pasake, kad jie tempe laika ir prizaide, nes niekas niekur nebutu nukeliave, nes tyrimuose akivaizdziai matosi kas prie ko ir svitint reikejo o nelaikti kazin ko.
ir kaip ne pykt?
QUOTE(SVETA K. @ 2010 08 30, 18:28)
Bandysiu Siandien paemiau pazyma,eisim rugsejo pirma,i kita jau darzely,arciau namu ir labiau man patinka ten.Grupeje vaikai skirtingo amziaus,mano bus maziausia,gal daugiau demesio jai bus is aukletoju ir vaiku Bet vilciu labai labai mazai kad eis ji be problemu...matau pagal vaika,ir visi aplinkiniai sako kad tikrai bus sunku.Jai nereikia nei vaiku,nei zaislu,geriausias zaislas tai mama Nu dabar dar tetis Bet bandysim
Na maniskis ir toks pats buvo, net ir dabar nors jau 6 be manes niekur, bet su darzeliu labai sauniai susitvarkem, liudnas buvo kokia savaitele, pora savaiciu ejom keliom valandom, paskui likom miegoti, pirma diena baisu buvo, bet paskui suprato, kad mama ateis, o ir pati tokia pozicija paemiau, nors ir labai sirdi skaudejo, bet nekreipiau demesio i jo liudesi, tai ir dabar kartais kai pasako, kad nenoriu eiti, mano atsakymas buna, kad vistiek reikia, jeigu nori gali paverkti, bet reikia
QUOTE(SVETA K. @ 2010 08 30, 18:28)
Bandysiu Siandien paemiau pazyma,eisim rugsejo pirma,i kita jau darzely,arciau namu ir labiau man patinka ten.Grupeje vaikai skirtingo amziaus,mano bus maziausia,gal daugiau demesio jai bus is aukletoju ir vaiku Bet vilciu labai labai mazai kad eis ji be problemu...matau pagal vaika,ir visi aplinkiniai sako kad tikrai bus sunku.Jai nereikia nei vaiku,nei zaislu,geriausias zaislas tai mama Nu dabar dar tetis Bet bandysim
I Mantesori grupe keliausit gal? Mano drauge ten sunu veda
Grizau is Santariskiu, pavargom nuo laukimo prie duru, zodziu padare siandien kauke ir tamografija, ryt nedarys spindulines, perkele pirmadieniui, nes nespes plano paruosti dar soka apturejau nuo zinios tokios, kad mamai tiksliai nieks nesake kad ten pirma ar kokia tai stadija, isoperaves gydytojas svarste kad pirma ko gero, tai va, ana karta kai turejo ta onkologe radiologe kortele nepaklausem, nes as gi galvojau kad mama zino tiksliai, o siandien ji neturejo korteles ir pasakys tik pirmadieni
tai gal kuri zinot pagal ka is to lapo diagnozes galiu spresti api stadija, kas tas PT1
tai gal kuri zinot pagal ka is to lapo diagnozes galiu spresti api stadija, kas tas PT1
Jorky, stiprybes jums su mama
Visoms kitoms irgi po baliona stiprybes, kantrybes ir sveikatos!
Mano uosvi siandien isoperavo. Dabar reanimacijoje. Kiek ispjove ir kaip viskas vyko, suzinosime tik vakare. Atsakymai bus uz kazkiek dienu...
Visoms kitoms irgi po baliona stiprybes, kantrybes ir sveikatos!
Mano uosvi siandien isoperavo. Dabar reanimacijoje. Kiek ispjove ir kaip viskas vyko, suzinosime tik vakare. Atsakymai bus uz kazkiek dienu...
PT reiskia pirminis navikas, o 1 tikriausiai jo stadija, dar buna raideles N ir M. N raide ir salia jos esantis skaicius rodo metastazes limfmazgiuose (pvz. jei metastaziu nera rasoma N0, M- tolimasias metastazes, jei ju nera M0 ), jusu atveju turetu buti salia N ir M nuliukai-nes stadija maza, arba Nx Mx-limfmazgiu ir tolimuju metastaziu ivertinti negalima.
Manau, kad gerai supratote, kad stadija 1, o tai tikrai neblogai (aisku butu geriau isvis nesirgti), bet to mes negalime pasirinkti. Pirma stadija gydoma ir tikrai pagydoma, dziaukites, kad pavyko liga uzklupti laiku.
Sekmes jums, kantrybes ir didelio tikejimo.........juk tai tik pati, pati ligos pradzia
Neuzmirskit pasigirti, kai pasveiksit
Manau, kad gerai supratote, kad stadija 1, o tai tikrai neblogai (aisku butu geriau isvis nesirgti), bet to mes negalime pasirinkti. Pirma stadija gydoma ir tikrai pagydoma, dziaukites, kad pavyko liga uzklupti laiku.
Sekmes jums, kantrybes ir didelio tikejimo.........juk tai tik pati, pati ligos pradzia
QUOTE(virruki @ 2010 08 31, 15:41)
PT reiskia pirminis navikas, o 1 tikriausiai jo stadija, dar buna raideles N ir M. N raide ir salia jos esantis skaicius rodo metastazes limfmazgiuose (pvz. jei metastaziu nera rasoma N0, M- tolimasias metastazes, jei ju nera M0 ), jusu atveju turetu buti salia N ir M nuliukai-nes stadija maza, arba Nx Mx-limfmazgiu ir tolimuju metastaziu ivertinti negalima.
butinai viska raportuosiu kas ir kaip
mama vis man sako-jei ne tu, tai buciau nezinojus...prikibau prie mamos dantu, sakau kodel tokie virsutiniai defomuoti, sako nes apatines karuneles nenesioju, nes ji ten ta ir ana, sakau davai uzrasau tave pas savo odontologa, tvarkyk dantis, jis jai irgi liepe karunele nesioti, nu ir ji pabande, suskaudejo valgant, kita diena vel, nu ir pradejo pati ciupineti kas ten skauda, nu ir rado...tada vel delsimas eiti i poliklinika, as vel spaudziau...nu va, kokia istorija
QUOTE(Jorky @ 2010 08 30, 22:38)
as tokia pikta!!!! eisiu issaudyti Kauno onkologinio onkologes!!!
Atsiprašau neiškenčiau neįkišęs savo trigrašio. Nereikia nieko šaudyt... ir pykti nereikia. O dėl Vilniaus daktarų turiu pasakyti, kad jie mažumą pasikėlę, mažuma arogantiški ir jaučiasi protingesni už visus kitus. Ir tarp gydymo centrų yra konkurencija, ko gero tarp vilniaus ir Kauno ypač. Kad ir dė to nelemto PET-CT. Ir vilniečiai labai negražiai elgiasi ligonio ir savo kolegų atžvilgių pareikšdami, kad jeigu atvažiuotuimėt tiesiai ir iš karto būtų nustatę seniai. Labai negražu, labai.
Važinėjome pas tuos pačius vilniečius, piššš, ligos pradžioje grybauja kaip ir visi. Bepigu kai jau atsikankini visur ir nedaktarui būna aišku kas per liga, išdidžiai niekinti savo kolegų darbą. Kažkodėl tik iš sostinės tokius dalykus girdžiu.
QUOTE(Samta0204 @ 2010 08 31, 15:01)
I Mantesori grupe keliausit gal? Mano drauge ten sunu veda
Aha,i Montesori darzely
Domogintare Jo,viska suprantu ir zinau apie vaiku reakcijas i darzeli.Mes jau praeitais metais bandem eiti..jai neliudna,ji verke istisai po valanda iki samones praradymo Nors pries tai ejau kartu su ja visa savaite po keleta valandu.Bet gal dabar jau taip nebus,tfu tfu,tfu Juk paaugo jau
Rytoj eisim visi kartu ,vyras ir sako eis,nes pergyvena labai...O didzioji jau i paskutini 12 klase
Atleiskit, kad isiterpiu, bet gal pries metus buvo pats ligos pikas? Gimineje buvo toks atvejas, vaikas tiesiog bijojo, kad issiskyrus su mama, ja praras. Vaikas taip saugojo mama
QUOTE(SVETA K. @ 2010 08 31, 22:54)
Aha,i Montesori darzely
Domogintare Jo,viska suprantu ir zinau apie vaiku reakcijas i darzeli.Mes jau praeitais metais bandem eiti..jai neliudna,ji verke istisai po valanda iki samones praradymo Nors pries tai ejau kartu su ja visa savaite po keleta valandu.Bet gal dabar jau taip nebus,tfu tfu,tfu Juk paaugo jau
Rytoj eisim visi kartu ,vyras ir sako eis,nes pergyvena labai...O didzioji jau i paskutini 12 klase
QUOTE(Blusiukė @ 2010 09 01, 00:02)
Atleiskit, kad isiterpiu, bet gal pries metus buvo pats ligos pikas? Gimineje buvo toks atvejas, vaikas tiesiog bijojo, kad issiskyrus su mama, ja praras. Vaikas taip saugojo mama
As irgi manau kad cia gali buti del mano ligos...Nes daugiau nei pusmeti ji gyveno tai pas vienus,tai pas kitus senelius,vyras buvo juroje,pas mane tik ateidavo "i svecius" nes mano savijauta buvo tikrai labai bloga.O iki ligos,dukrelei buvo maziau nei 1.5 metuku mes nebuvom issiskyre nei vienai dienai Man ir atrodo kad vaikas dabar tiesiog bijo prarasti mama Bet jeigu ir dabar bus sunkiai su darzeliu-nevesiu,sedesim namie
P.S. pries metus buvo po gydymo trys menesiai