Jorky, stiprybės jums... Tikėkimės, kas Pamidronatas jums padės,... kaip gerai, kad rasų lanka paaiškino, kad tik nuo kelinto karto pradeda gerėti.
*Gabriela*, smagu tave matyti, girdėti džiugiai nusiteikusią . Kaip gera, kai gera tau ... Dėl patepimo labai džiaugiuosi, ir aš artimiausiu laiku ieškosiu, kur jį gauti, yra vidinis poreikis tam. Man labai patinka Pakutuvėnai, ten pranciškonų ir prašysiu...
Rasų lanka, , pavartokite kiek ilgėliau tą raminamą vaistuką, pamatysite, koks poveikis,...ne visi iš kart veikia, pvz. man buvo išrašę Citalopram po 1 tabl. antidepresantą, gėriau 3 savaites - jokio poveikio, nei gero, nei blogo, ..., mečiau jį. Man geriausia Lexotanilis, kai reikia ketvirtį tabletėlės atsilaužiu, - man nuima nerimą. Dar neblogai Neuromed lašai. Kiekvienas turime atrsti "savąjį" vaistuką
Svetuk, ar mažąją leisi į daržiuką ?
ryt mamai darys tamografija, sakykit mergaites, ka ji parodys, turi parodyt, tikslu taska kur svitins? metastaziu jei yra ji gi nerodys, taip?
tik ka kalbejau su mama, tai negali ji be raminanciu, lexatanila geria, negali negalvoti, jau ji netiki ir daryta mamografija nelabai senai, jai jau atrodo kad visur metastazes, nes skauda nugara ir krutine, o as nemoku-nezinau ka sakyti jai...
ir aplamai reikia kazkokiu budu issigydyti nuo priklausomybes internetines, nes daugiau nieko neveikiu tik skaityneju, nuo ko man paciai ne geriau, nes asjau del savo sveikatos nerimauju, prisiskaicius apie visokias ligas, jau ketinu eiti dar karta daryti echo krutu, nes lipos menesi daryta manes jau netenkina, nes papai mano su cistom ir po pazastim desnei pusei jau nnnn metu yra guzelis, tipo limfmazgis, jie pas mane visur yra ryskus, nes pati esu labai plona...cia pries pora metu ant kaklo buvo visa kruvele issokus netiketai, nu tai isgydem antibiotikais ir stipraus druskos tirpalo kompresiukais, bet jauciausi tada labai blogai...kai meciau rukyti prasidejo problemos su prasikakavimu, tai irgi jau prisigalvojau visokiu veziu as toi vietoi, nes istisai iplesa ar kaip ji ten vadinasi atsirasdavo, tai dabar gyvenu tik su forlax pagalba...
nu va, issisnekejau
tik ka kalbejau su mama, tai negali ji be raminanciu, lexatanila geria, negali negalvoti, jau ji netiki ir daryta mamografija nelabai senai, jai jau atrodo kad visur metastazes, nes skauda nugara ir krutine, o as nemoku-nezinau ka sakyti jai...
ir aplamai reikia kazkokiu budu issigydyti nuo priklausomybes internetines, nes daugiau nieko neveikiu tik skaityneju, nuo ko man paciai ne geriau, nes asjau del savo sveikatos nerimauju, prisiskaicius apie visokias ligas, jau ketinu eiti dar karta daryti echo krutu, nes lipos menesi daryta manes jau netenkina, nes papai mano su cistom ir po pazastim desnei pusei jau nnnn metu yra guzelis, tipo limfmazgis, jie pas mane visur yra ryskus, nes pati esu labai plona...cia pries pora metu ant kaklo buvo visa kruvele issokus netiketai, nu tai isgydem antibiotikais ir stipraus druskos tirpalo kompresiukais, bet jauciausi tada labai blogai...kai meciau rukyti prasidejo problemos su prasikakavimu, tai irgi jau prisigalvojau visokiu veziu as toi vietoi, nes istisai iplesa ar kaip ji ten vadinasi atsirasdavo, tai dabar gyvenu tik su forlax pagalba...
nu va, issisnekejau
QUOTE(artnik72 @ 2010 08 29, 12:38)
sveiki,nesijaudink del sios problemos.viskas yra pagydoma,tik laiku reikia susigriebti.yra labai gera produksija su kuria galima pasveikti. tai kinieciu medecina
QUOTE(nikola @ 2010 08 30, 11:03)
ryt mamai darys tamografija, sakykit mergaites, ka ji parodys, turi parodyt, tikslu taska kur svitins? metastaziu jei yra ji gi nerodys, taip?
nu va, issisnekejau
nu va, issisnekejau
Kompiuterinė Tomografija parodo metastazes.Ką su jomis darys: operuos , taikys chemiją, švytins . pasakys onkologas , gavęs tomogramos aprašymą.
Kadangi jau esate taip įsibaiminę, tai Lenkijoje
ir Estijoje daro vadinamus PET tyrimus, kurie dar tiksliau parodo visas metastazes, visame kūne.
Užsidėkite paiešką PET, apie šiuos tyrimus daug rašė adis.Galit per jos vardą paieškoti žinutėse.Buvo aprašytas maršrutas, kainos į Lenkiją.Jei gerai pamenu išlaidos susidarė gal 4000Lt.
Kadangi baimė tau pačiai darosi nepakeliama , aš siūlau viską išsitirti ir tada žinant , kad esi sveika ,darytis profilaktinius pasitikrinimus kartą per metus ir baigti viso pasaulio ligas sau matuotis.
Jei toliau taip sau viską prisitaikyti , tai galima tikrai susirgti .Yra žmonės visiškai sveiki, bet jų nervų sistema sukelia ligas su menamais įvairių ligų požymiais.Visi tie žmonės labai domisi medicina, skaito medicinines knygas, viską žino apie ligų simptomus.
Panašiai "perserga" medikai kol baigia institutą.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 30, 15:42)
Kompiuterinė Tomografija parodo metastazes.Ką su jomis darys: operuos , taikys chemiją, švytins . pasakys onkologas , gavęs tomogramos aprašymą.
bet tai ta tomografija darys tik galvos kaip suprantu jai jau nuo 1 rugsejo svitinimas ir taip paskirtas, ir be tomografijos
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 30, 15:42)
Visiška teisybė, kadangi pati studijuoju ten tai sergu apsolliučiai viskuom... O jai dar daugiau pagalvoji, tai ir tikra liga greit prilimpa... Tikrintis reikia ir net labai dažnai, bet ... Visada tą reikėtų daryti gerai nusiteikus ...
Ramybės visoms ir sveikatytės
Gabija nezinau kodel, bet tavo postas man pakele nuotaika, net sugebejau kazka sukurti, nes nuo dienos kai suzinojau apie mamos liga nieko man nesilipde praktiskai
QUOTE(arune @ 2010 08 30, 10:32)
Svetuk, ar mažąją leisi į daržiuką ?
Bandysiu Siandien paemiau pazyma,eisim rugsejo pirma,i kita jau darzely,arciau namu ir labiau man patinka ten.Grupeje vaikai skirtingo amziaus,mano bus maziausia,gal daugiau demesio jai bus is aukletoju ir vaiku Bet vilciu labai labai mazai kad eis ji be problemu...matau pagal vaika,ir visi aplinkiniai sako kad tikrai bus sunku.Jai nereikia nei vaiku,nei zaislu,geriausias zaislas tai mama Nu dabar dar tetis Bet bandysim
Manau, kad bus sunku tikrai Tavo, SVETA, princesei, bet pamazu turi pratinti prie kolektyvo, prie gyvenimo tokio.
nikola, taip, juk gyvenimas nesibaigia, o tesiasi, zmogus juk pripranti prie visko ir susitaikai, jog tai toks TAVO GYVENIMAS. Dziaugtis juo reikia koki ji beturetum. Stiprybes Mamytei ir Tau.
nikola, taip, juk gyvenimas nesibaigia, o tesiasi, zmogus juk pripranti prie visko ir susitaikai, jog tai toks TAVO GYVENIMAS. Dziaugtis juo reikia koki ji beturetum. Stiprybes Mamytei ir Tau.
as tokia pikta!!!! eisiu issaudyti Kauno onkologinio onkologes!!!
Jos per tuos menesius kaip siuntinejo mano mama is kabineto i kabineta prisizaide iki to, kad pas mama siandien rado jau ir limfmazgius padidejusius....
Siaubas kazkoks...sakykite, jei limfmazgiai padideje, ko anksciau nebuvo ka tai reiskia ? kas gresia ?
apsvieskite prasau
Jos per tuos menesius kaip siuntinejo mano mama is kabineto i kabineta prisizaide iki to, kad pas mama siandien rado jau ir limfmazgius padidejusius....
Siaubas kazkoks...sakykite, jei limfmazgiai padideje, ko anksciau nebuvo ka tai reiskia ? kas gresia ?
apsvieskite prasau
QUOTE(Jorky @ 2010 08 30, 22:38)
apsvieskite prasau
apsvieskite prasau
Nereikia šaudyt....
Limfmzgiai gali didėti ir dėl uždegimų, ir dėl onko procesų, ir dar dėl milijono kitų priežasčių. Reikia žiūrėti - kur, kiek. Be to, procesasi kartais būna tokie, kad nebūna pakitimų, o paskui jie staiga atsiranda...Toks jau tas gyvenimas...
Geriausia - klausykite, ką sako tie medikai, kuriais pasitikite ir nesiblaškykite....
QUOTE(Jorky @ 2010 08 30, 22:38)
apsvieskite prasau
apsvieskite prasau
Nesupratau, kodėl buvo siuntinėjama.Ar nerado ligos?
Aš irgi kompiuterinę darysiuosi rugsėjo 10 dėl limfmazgių padidėjimo.Žiūrės 3 mėnesių dinamiką.Buvo metastazės 5 iose skirtingose vietose, laimei vietos buvo operuotinos , kitur kur negalėjo operuoti dėkui Dievui užkalkėjo nuo chemijos.
Ir negalima kaltinti medikų , kad atsiranda metastazės, kaip grybai po lietaus.Kitos metastazės per mėnesį nuo grūdelio iki apčiuopiamo darinio išauga.
Bent jau man jos dygo priešpaskutiniais metais kaip musmirės, nors chemiją pylė su 3-4 mėnesių pertraukomis, per keturis metus -keturios operacijos.
Serga , deja ir miršta nuo vėžio ir onkologai ir jų tėvai ir vyrai .Ir nieko tie onkologai negali padaryti.
Jei agresyvi vėžio forma ir lastelės prisitaiko prie chemijos gali kaltinti ką nori, bus taip kaip bus.