QUOTE(Jorky @ 2010 08 29, 19:52)
mano mamai tik po operacijos taike spinduliavima ir chemija. Paskui jau chemijos nebeskyre. sake, kad kaulu chemija neveikia
Pamidronato susileidome tik viena, po keliu dienu leisimes antra
Pamidronato susileidome tik viena, po keliu dienu leisimes antra
Tai tik vienas Pamidronato - veikti pradeda po 2-3 ampulių. Paprašykit dar papildomai nuo skausmo kokių vaistukų ar pleistriukų laikinai gydytojos. Mano mamytei po antros ampulės pagerėjo, bet nesupratau ar nuo ampulės tik , nes tuo metu buvom jau ir chemiją pradėję lašintis. Labai įdomu, kad gydytoja sakė , kad kauliukų neveikia Gal pasikartosiu vėl, nes mamytei iškart, kai pamatė naujas mts. kauliukuose po pertraukėlės keitė kitą chemiją ir vėl 6 kartus lašino... Tada tikrai pamaniau, kad būtent dėl naujų mts. kauliukuose... Gal tu dar kito gydytojo nuomonės pasiklausk.
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2010 08 29, 19:11)
Del paveldimo...
Mūsų giminėje niekada nei iš tetuko nei iš mamytės pusės nebuvo jokių onkologinių ligelių. Tik mano babytė (mamytės mama) kraujo ligele, mano mamytė - krūties ligelė. Kas čia žino kaip čia yra iš tikrųjų... Tik Dievulis... Kai kas sako, kad tai karminė ligelė... Bet tikriausiai mes kiekvienas turime savo nuomonę apie šios ligelės atsiradimą...