Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 20, 19:07)

Na, o aš mamytę nuvežiau pasidaryti markerį, biocheminių ir skydliaukės hormonų.... Atsakymus sužinosime jau kitą savaitę. Sakė būtų ir rytoj, bet gydytoja atostogauja...Jei žinotume ką, vis tiek nieko negalėtume padaryti... Kai važiuosim chemijai, tai ir sužinosim...Neramu... labai... ar padeda gydymas... ar nereiks keisti kitais vaistukais...kaip tos kepenėlės mamytės laikosi... Vėl klausimukai krebždena galvelę.  umn.gif  Pradėjau jausti, kad nėra šalia didžiausios užuovėjos - mano vyro, kuris truputi tuos klausimus "suskirsto į stalčiukus"...

Chemiju metu mano zhmogus geria sidabrazholes shaknu nuovira., Padeda kepenims chemiju metu laikytis tvirchiau. Pirkome ish Balvochiutes.
Atsakyti
4u.gif TIKESIU,stiprybes tau daug gaug wub.gif O as sendien vykstu pas savo onkologa,matysiu ka pasakys.Meginsiu klausti kodel tiek daug tu hemiju,kai pagalvoju kad arteja 27 diena tai net pykinti pradeda.Tiesa man nuo pykinimo duoda DOMPERIDONE tabletes jos man labai padeda,cia ju negaili,as turiu atliekamu dezute nepraimtu tad jei kam tiktu atiduociau,dabar kaip tik vaikai yra pas mane sveciuose parveztu i LT.Mesti i siuksliadeze gaila,gal kam pinigeli sutaupyciau.Na o visoms mergaitems sveikateles kuo daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2010 07 21, 10:17)
4u.gif TIKESIU,stiprybes tau daug gaug wub.gif O as sendien vykstu pas savo onkologa,matysiu ka pasakys.Meginsiu klausti kodel tiek daug tu hemiju,kai pagalvoju kad arteja 27 diena tai net pykinti pradeda.

Tai psichologinis pykinimas.Mane irgi prieš eilinį lašinimą pora dienų pradėdavo pykinti.Prisimena organizmas ir protestuoja.Pagerk raminančių arbatų, jei naudoji vaistus , tai raminamųjų.
O dozės gausi tiek kiek priklauso.Nedamuši vėžio lastelių ir jos vėl atsigaus.
kentėk kaip nors .Juk jau perėjai į antrą pusę.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 07 21, 10:37)
Tai psichologinis pykinimas.Mane irgi prieš eilinį lašinimą pora dienų pradėdavo pykinti.Prisimena organizmas ir protestuoja.Pagerk raminančių arbatų, jei naudoji vaistus , tai raminamųjų.
O dozės gausi tiek kiek priklauso.Nedamuši vėžio lastelių ir jos vėl atsigaus.
kentėk kaip nors .Juk jau perėjai į antrą pusę.

Taip taip smile.gif Mano zhmogu pradeda tasyti, vos tik kas apie ligonines ima kalbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 07 21, 11:37)
Taip taip smile.gif Mano zhmogu pradeda tasyti, vos tik kas apie ligonines ima kalbeti smile.gif

Liga gyvena ne tik žmogaus kūne , bet ir mintyse.Iš kūno lengviau ją išvaryti , ne iš minčių.Mintims išvalyti nežinau metodo.

Aš per teliką negaliu žiūrėti į lašelines.Nusisuku kai rodo operacijas.Nesuprantu pupyčių , kurios įsisiuva balionus , nuodija save narkozėmis,stersu Dėl neaiškaus "grožio".
Negalėjau žiūrėti ir maratono , kai rinko lėšas onko ligoniams.Tiesiog pasiunčiau žinutę ir tiek.

Tai todėl ir prašau, kad artimieji neaprašinėtų savo artimųjų agonijos ar gydymo kančių.Gal sveikieji nesupranta ir laiko mane kietaširde, bet kas praeina šį pragaro ratą , o aš praėjau jau 4-is, tiesiog jau nepajėgia užmiršti patirto, o kai dar primenama, tai dar kartą priverčia viską išgyventi ir primena ateities baimę.Tai ne gimdymas , kuris greit užsimiršta.

Todėl ieškau psichologinių programų , jų randu rusiškuose tinklapiuose, kad pribukinti patirtus išgyvenimus.Sakyčiau, kad jos padeda.

Gal kuri sugebėjote viską ką patyrėte ištrinti iš pasamonės.Pasidalinkit kaip.
Atsakyti
4u.gif

Ačiū merginoms, kas prisimenat...
Gyvenu kaip ir be ryšio (internetinio). Paskutines keletą dienų Vilniuje. Mama Antakalnio klinikose, tyrinėjamės, nes apetito, jėgelių mažėja. O dar per karščiui nenori ir gerti - viso labo 0,5 litro.....Mažokai, tiek išprakuoja žmonės...
Bet lyg inkstai veikia, kepenys intoksikuotos dėl skysčių trūkumo...

Kai turėsiu kokią minutę prie interneto - parašysiu, nes Antakalnyje bevielio nėra...

P.S. Šiandien Mamai 71-eri....
Atsakyti
Man šį kartą irgi kažkaip mintis apie būsimą chemiją sukėlė pykinimą. Bet pirmadienį gavau ir,žinokit, kad lyg tai ir neblogai. Visai kitaip nei prieš tai buvusi. Praeitą kartą buvo žyymiai sunkiau. Skiriasi jos. Dar dvi liko.

Grek, o kada pradeda spindulinį po paskutinės chemijos ir ar darė kokius tyrimus po jos? Nepaklausiau gydytojos.

Iš atminties ištrinti šios patirties visai nepavyks. Bet man dabar labai padeda kasdieniai darbai. O ypač buvimas sode. Tada užsimirštu ir taip lyg niekur nieko gyvenu. Šiandien sėdžiu trečia diena namuose ir galvoju, kaip čia greičiau į sodą išlėkus. Vyras mašiną remontuoja, tai neišeis. Rytoj arba poryt greičiausiai...
Tikėsiu, ir visoms linkiu stiprybės, laikykimės wub.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(ifauru @ 2010 07 21, 13:33)

ta proga, mamytei siunčiam puokštę smile.gif

user posted image

Mergaitės, mano plaukelii taip ir nenuslinko visi, išretėjo, kur buvo iškritę, jau turiu šaunų tamsesnio atspalvio ežiuką biggrin.gif Todėl dabar visus dar labiau pasitrumpinau, ir dabar turiu labai stiliovą šukuoseną.

Sėkmės visom smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms kad nepamirsot blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 07 21, 13:33)
4u.gif

Gyvenu kaip ir be ryšio (internetinio). Paskutines keletą dienų Vilniuje. Mama Antakalnio klinikose, tyrinėjamės, nes apetito, jėgelių mažėja. O dar per karščiui nenori ir gerti - viso labo 0,5 litro.....Mažokai, tiek išprakuoja žmonės...

Kai turėsiu kokią minutę prie interneto - parašysiu, nes Antakalnyje bevielio nėra...

Su gimtadieniu sveikinu Jusu Mamyte, jegeliu ir sveikateles linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 07 21, 14:33)
4u.gif

4u.gif Patys graziausi linkejimai tavo mamytei,ir didziulio glebio SVEIKATOS!Na va gryzau is onkologo dar dvi hemijas teks atlaikyti,na bet jau susitaikiau su ta mintim.Tiesa gydytojas sake kad galiu atsisakyti,bet nesiryzau juk jei kas nors ne taip tada tik beliktu save kaltinti,o dabar zinosiu kad busiu iki galo atlikus viska.Siaip prognozes geros,tik siek tiek liudna kad i lietuva jau vasara neiseis parvaziuoti,bet nieko juk tu vasaru dar bus daug rolleyes.gif
Atsakyti
Ifauru 4u.gif tavo mamai daug sveikatos ir stiprybes ax.gif
user posted image
Atsakyti