Stiprybės mergytės JUms
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 23, 21:15)
O mes irgi ligoninėje... Turėjo vėl būti mažoji chemijos dalis, deja - kraujukas nusėdęs... jėgelių nerasta...pastatys lašelinių - gal sutvirtėsim. Liko tik viena didelė chemija už dviejų savaičių... Sunkiai organizmas besusidoroja, sunkiai beatsistato po cheminių vaistukų.
Gal žinote, kur galima "priduoti" pyktį ir liūdesėlį? .... arba kur dalinama kantrybė ir šypsenos?
Gal žinote, kur galima "priduoti" pyktį ir liūdesėlį? .... arba kur dalinama kantrybė ir šypsenos?
kažin ar bepritinka čia tie liūdni veidukai, bet... Labai apkabinu, labai linkiu kantrybės... Papuolėt į daktarų rankas, - tikėkim, kad jie sutvirtins, pastiprins... Juk buvo ne vienas tas nuopolis, čiuožimas žemyn, bet prisimink, kiek ir pakilimų buvo. Tikėkime, kad rytojus atneš geresnę dieną
Rasyt, o kur gulite - Mažeikiuose ar Šiauliuose?
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 23, 21:15)
Sveikutės, Mergaitės
O mes irgi ligoninėje... Turėjo vėl būti mažoji chemijos dalis, deja - kraujukas nusėdęs... jėgelių nerasta...pastatys lašelinių - gal sutvirtėsim. Liko tik viena didelė chemija už dviejų savaičių... Sunkiai organizmas besusidoroja, sunkiai beatsistato po cheminių vaistukų.
Rasų lanka,
juk jau esat patyrę, kad tie palašinimai padeda. Susitvarkys ir šįkart. Oras ir lietus nepriduoda nuotaikos, bet juk vis tiek kažkada sušvis saulė
Stiprybės ir Jums, ir mamytei...
[quote=rasų lanka,2010 08 23, 21:15]
Sveikutės, Mergaitės
Stiprybes ir geresniu nuotaiku jums su mamyte
O kai mamyte sustipres pageres ir nuotaikos. Jei tures daugiau jegu gal kur nors netoliese yra vienuolynas, ten vienuoles priima tiesiog pasikalbeti (nezinau ar visuose vienuolynuose, bet kai as sirgau tai mano mama buvo nuejus i Pazaislio vienuolyna. Jai jai tas pokalbis su vienuole labai padejo). Cia turbut poveikis panasus i ligoniu patepima, bet ligoniukui gal ne taip baisiai atrodo
Sveikutės, Mergaitės
O kai mamyte sustipres pageres ir nuotaikos. Jei tures daugiau jegu gal kur nors netoliese yra vienuolynas, ten vienuoles priima tiesiog pasikalbeti (nezinau ar visuose vienuolynuose, bet kai as sirgau tai mano mama buvo nuejus i Pazaislio vienuolyna. Jai jai tas pokalbis su vienuole labai padejo). Cia turbut poveikis panasus i ligoniu patepima, bet ligoniukui gal ne taip baisiai atrodo
rasų_lanka, mamytei ir geros nuotaikos
Atnešė man šv. spaustų šaltalankių sulčių, paragavau, skanu (biški su cukrum ten). ką manot, ar gerai kraujui? dabar tai mano nusėdęs vėl, po praeitos savaitės, tai stengiuos kai tik jau galiu pagalvot apie kokius "preparatus" tai ir vartoti pamažu. Šaltalankiai turi daug vitC, sultys "yra viena geriausių avitaminozių ir hipovitaminozių profilaktikos ir gydymo priemonių. Sultys šalina fizinį bei protinį nuovargį, reguliuoja medžiagų apykaitą, padeda gyti opoms. " gal ir tinka?
Atnešė man šv. spaustų šaltalankių sulčių, paragavau, skanu (biški su cukrum ten). ką manot, ar gerai kraujui? dabar tai mano nusėdęs vėl, po praeitos savaitės, tai stengiuos kai tik jau galiu pagalvot apie kokius "preparatus" tai ir vartoti pamažu. Šaltalankiai turi daug vitC, sultys "yra viena geriausių avitaminozių ir hipovitaminozių profilaktikos ir gydymo priemonių. Sultys šalina fizinį bei protinį nuovargį, reguliuoja medžiagų apykaitą, padeda gyti opoms. " gal ir tinka?
Rasu lankele, linkiu, kad tik sugebetute isgyventi sunkias dieneles ir visada tiketute, kad po sukumu ateina ir kitoks periodas gyvenime!
A-Z, manau, kad vertingos saltalanki sultys. Nesu gerusi, bet saltalankiu alieju uzskaitau kaip puiku vaista!
A-Z, manau, kad vertingos saltalanki sultys. Nesu gerusi, bet saltalankiu alieju uzskaitau kaip puiku vaista!
QUOTE(arune @ 2010 08 23, 22:47)
... Labai apkabinu, labai linkiu kantrybės... Papuolėt į daktarų rankas, - tikėkim, kad jie sutvirtins, pastiprins... Juk buvo ne vienas tas nuopolis, čiuožimas žemyn, bet prisimink, kiek ir pakilimų buvo. Tikėkime, kad rytojus atneš geresnę dieną
QUOTE(ifauru @ 2010 08 23, 23:48)
Stiprybės ir Jums, ir mamytei...
QUOTE(einarta @ 2010 08 24, 10:19)
QUOTE(A-Z @ 2010 08 24, 16:01)
rasų_lanka, mamytei ir geros nuotaikos
Ačiū , Mergaitės už palaikymą...labai labai... Ir jis padeda...labai, labai...
Gulime Šiaulių onkologinėje, chemoterapiniam skyriuje. Ir daktarytė mūsų arti... Sulašina lašelinių, vakare raminančių suleidžia... Pyktį jau "pridavėme" . Šiandien mamytė jau stengėsi ir valgyti ir pavaikščioti į koridorių buvo išėjusi. Ir labai ramino vieną moterytę - palatos kaimynę- nuliūdusią, visaip guodė, norėjo įpūsti optimizmo... Dievuliuk, galvoju, dar vakar mes jos pačios nesugebėjome paguosti, o šiandien ji kitus jau guodžia... kaip tų jos mintelių reikėjo jai pačiai paskutinėmis dienomis...ir kur jos buvo pabėgusios...
Gydytoja sakė, kad gal palaikys iki penktadienio. Kraujukas irgi šiek tiek jau pakilo.
Kalbėjau su gydytoja apie mamytės psichologinę būseną paskutiniu metu, kad ji negeria raminančių, nors sutariam, kad gers... Tai gydytoja sakė, kad mamytę švelniai "paauklės" ir išrašys kažkokių vaistukų, kurie nuotaiką pakelia, bet nemigdo... Labai tikiuosi, kad mamytė jos paklausys, nes raminančių jau tris metelius, kaip susirgo negeria, o juk viskas kažkur kaupėsi jos galvelėje, nors ir sakė kad jai nereikia, tikrai nereikia. Na, susitvarkysim gal ir šį kartą... Ačiū Jums dar kartą... Sveikatytės visoms...
Kazin kaip bus man? Neigalumo pazymejime terminas baigesi 2010-08-17. Seimos gydytoja surasyti prizadejo tik pirmadieniui. Turiu nedarb pazymejima, t.y. pratesee iki 2010-08-31.
Tikriausiai negausiu pilnos pensijos uz rugpjucio men.?
Nesvarbu , kad veliau susitvarkysit invaliduma, manau, kad ir sekantis bus pratestas nuo tos dienos, kai pries tai buves pasibaige, bent jau mums taip buvo. Mes velavom 3 savaites.
Buvo susikloscius tokia situacija, kad du menesius negavom nei uz biuleteni, nei, nei uz grupe.Kai baiginejosi grupes galiojimo terminas seimos gydytoja paskaiciavo, kad mum labiau apsimoka tureti biuleteni, nei grupe , nusiunte vyra i komisija,kad leistu testi biuleteni-komisija pratese. Baigesi tuo, kad grupes mes neturejom, kadangi neprasitesem, o biuleteni apmoketi atsisake sodra. Tiesa grupe jau veliau siaip ne taip mums sutvarke soc. darbuotoja gulint klinikose(siaip gulint ligonineje invalidumas netvarkomas, bent jau mums taip sake), kai pasiskundem, kad likom be jokiu pajamu. Tai uz biuleteni taip nieko ir negavom, tiesa siule eit skust sodros sprendima, bet neturejau jegu , o grupe buvo pratesta ir pinigeliai neprapuole.
Buvo susikloscius tokia situacija, kad du menesius negavom nei uz biuleteni, nei, nei uz grupe.Kai baiginejosi grupes galiojimo terminas seimos gydytoja paskaiciavo, kad mum labiau apsimoka tureti biuleteni, nei grupe , nusiunte vyra i komisija,kad leistu testi biuleteni-komisija pratese. Baigesi tuo, kad grupes mes neturejom, kadangi neprasitesem, o biuleteni apmoketi atsisake sodra. Tiesa grupe jau veliau siaip ne taip mums sutvarke soc. darbuotoja gulint klinikose(siaip gulint ligonineje invalidumas netvarkomas, bent jau mums taip sake), kai pasiskundem, kad likom be jokiu pajamu. Tai uz biuleteni taip nieko ir negavom, tiesa siule eit skust sodros sprendima, bet neturejau jegu , o grupe buvo pratesta ir pinigeliai neprapuole.
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 24, 21:18)
Kalbėjau su gydytoja apie mamytės psichologinę būseną paskutiniu metu, kad ji negeria raminančių, nors sutariam, kad gers... Tai gydytoja sakė, kad mamytę švelniai "paauklės" ir išrašys kažkokių vaistukų, kurie nuotaiką pakelia, bet nemigdo... Labai tikiuosi, kad mamytė jos paklausys, nes raminančių jau tris metelius, kaip susirgo negeria, o juk viskas kažkur kaupėsi jos galvelėje, nors ir sakė kad jai nereikia, tikrai nereikia.
Aš už raminamųjų pavartojimą kurį laiką. Kokia prasmė aukotis, gyventi pastovioje įtampoje, ašarose ir savigailoje? Reikia apraminti emocijas, kad ir vaistų pagalba, laikinai pavartoti, o to to jau stengtis kitais būdais kabintis. Aš, kai buvau pas psichotepareutą, jis sakė, kad išrašau vaistukų, jų šiuo metu reikia, kad nurimtum, nebebūtum pastoviai įsitempusi ir aprimtų emocijos. O vėliau paliksiu tik psichoterapiją. Jis sakė, kad dabar imtis kitokių būdų kaip apsiramint (be vaistų) - tai tas pats, kas operacija be narkozės... Na, aš tų vaistų mažai ir tegėriau, reikalui esant, Lexotanilio puselę išgeriu, bet nepiktnaudžiauju, stengiuosi be jo verstis. Bet jei reikės kada - aš už vaistus Laikykitės, Rasyt
Sveikutes
Matau neblogai laikotes
Senai bebuvau uzsukusi Abu vaikuciai praktiskai visada su manim tai laiko kompui nebelieka
Baigineju svytinima, beliko 6 kartai, krutis, dalys kaklo nudeginti, prisilesti neimanoma Nu vakar ir ryti skauda pebrotiskai matyt uzkabino gerkle, naudoju saltalankiu alieju, kuom dar palengvinti ta skausma galima?
Matau neblogai laikotes
Senai bebuvau uzsukusi Abu vaikuciai praktiskai visada su manim tai laiko kompui nebelieka
Baigineju svytinima, beliko 6 kartai, krutis, dalys kaklo nudeginti, prisilesti neimanoma Nu vakar ir ryti skauda pebrotiskai matyt uzkabino gerkle, naudoju saltalankiu alieju, kuom dar palengvinti ta skausma galima?
QUOTE(Samta0204 @ 2010 08 25, 12:11)
Sveikutes
Matau neblogai laikotes
Matau neblogai laikotes
Yra vaistinėse specialių purškalų nudegimų žaizdoms gydyti.Manau , kad ir čia jie tiks.
Kažkur skaičiau, kad riebalai nudegimams negerai, nes riebalas sulaiko odoje karštį.
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 08 25, 09:19)
Aš už raminamųjų pavartojimą kurį laiką. Kokia prasmė aukotis, gyventi pastovioje įtampoje, ašarose ir savigailoje? Reikia apraminti emocijas, kad ir vaistų pagalba, laikinai pavartoti, o to to jau stengtis kitais būdais kabintis. Aš, kai buvau pas psichotepareutą, jis sakė, kad išrašau vaistukų, jų šiuo metu reikia, kad nurimtum, nebebūtum pastoviai įsitempusi ir aprimtų emocijos. O vėliau paliksiu tik psichoterapiją. Jis sakė, kad dabar imtis kitokių būdų kaip apsiramint (be vaistų) - tai tas pats, kas operacija be narkozės... Na, aš tų vaistų mažai ir tegėriau, reikalui esant, Lexotanilio puselę išgeriu, bet nepiktnaudžiauju, stengiuosi be jo verstis. Bet jei reikės kada - aš už vaistus Laikykitės, Rasyt
Rasele aš irgi sutinku su Arūnės nuomone.Kai žmogus gerai jaučiasi, tai ir nervai savaime susitvarko, o kai bloga fiziškai ir reikia kovoti su liga, dar užsidėti sau nešti ant kupros nervines perkrovas, tai tik trugdai gydymui, nes sukilę nervai mažina ir optimizmą ir norą kovoti.
Ir pati pagerk raminančių arbatėlių.Mažiau prisigersi neigiamų emocijų , tada tavo ramybė teigiamai veiks ir mamą.