Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

Sveikos, mergaitės, reikia patarimo: kaip pagelbėti adatų subadytam užpakaliukui? Žinau, kad puikus dalykas yra kopūsto lapas, bet man reikia alternatyvų. Anot mamos, jai nuo kopūsto graužia odą... O jau mėlynių mėlynių, guzų guzelių! Gal kas bandę kokių tepaliukų ar dar kažko?

QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 14, 18:48)
Buvom Plateliuose. Aplankėm su vyru Adis heart.gif  kapelį ant kalnelio..

Mano mintys taip dažnai link adis nuklysta... Atrodo, kad su jos išėjimu ir mano pačios viltys išėjo... Ačiū, rasų lanka, kad ją atlankėt.
Atsakyti
QUOTE(ruju @ 2010 08 13, 21:37)
sveikos. nutariau parasyti Jums, nes db man ypac sunku... rytoj turejo buti mano vestuves, bet praeita savaite mano mamai diagnozavo III stadijos skrandzio vezi, ...

Ech... Pasidalinsiu savomis vestuvinėmis patirtimis. Pamenu, kai mama dar gulėjo ligoninėje po pirmos operacijos, jos palatos kaimynę aplankę vestuvių svita -- tekėjo dukra, dėl mamos operacijos buvo nutarta vestuvių neatšaukti, bet smagiai aplankyti ją ligoninėje. Nežinau, kiek to smagumo buvo. Iš šalies žiūrint -- vien graudulys...
Mano asmeninė patirtis: dėl mamos ligos ir galimo pablogėjimo su būsimu vyru vestuvėms ruošėmės taip, kad reikalui esant, nebūtų sudėtinga viską atšaukti. Dėl šios priežasties artimiesiems apie vestuves pranešėme iki jų likus trims savaitėms, kai jau buvo aišku, kad viskas bus gerai. Tiesa -- žmogus planuoja, Dievas juokiasi smile.gif Likus dešimčiai dienų iki įvykio, apie netikėtai užklupusią ligą pranešė vyro sesuo (kuri būtų sėkmingai tai slėpusi, jei ne neišvengiama operacija), mūsų santuokos liudininkė. Ji ne tik paprieštaravo tam, kad atšauktume šventę, bet ir buvo joje pati šauniausia dalyvė : ) Žinoma, širdaperšio būta daug, šventės džiaugsmas sumišęs su nerimu, bet -- ar ne toks tas mūsų gyvenimas? Džiaugsme ir varge. Šeimoje, remiantis vienam į kitą.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 08 15, 09:24)
Sveikos, mergaitės, reikia patarimo: kaip pagelbėti adatų subadytam užpakaliukui? Žinau, kad puikus dalykas yra kopūsto lapas, bet man reikia alternatyvų. Anot mamos, jai nuo kopūsto graužia odą... O jau mėlynių mėlynių, guzų guzelių! Gal kas bandę kokių tepaliukų ar dar kažko?

Jei nealergiška medui, galima jį panaudot: plonai užtepti drobės skiautę, uždėti polietileno plėvelę, kad visur taip neliptų, ir kelnaites, kad viskas nenukristų. Bet jei nealegiška medui... Mano mamai medus pakaitom su kopūstu buvo labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 08 15, 09:24)
Mano mintys taip dažnai link adis nuklysta... Atrodo, kad su jos išėjimu ir mano pačios viltys išėjo...  Ačiū, rasų lanka, kad ją atlankėt.

Reikia šildyti, anksčiau būdavo elektrinių pagalvėlių , tai patogiau ne pūslė su vandeniu.Švelniai masažuoti ratais pagal laikrodžio rodyklę.Jei nieko neturit , tai kol nusipirksit, dėkit nuo gėrimų plastikinius butelius su šiltu vandeniu.Jei pavieniai guzai gal padėtų Vyšnevskio tepalas, bet jis žiauriai smirdi.
Atsakyti
Dar spirito, atskiesto su vandeniu, ar degtinės kompresai gerai.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 08 15, 09:43)
Mano asmeninė patirtis: dėl mamos ligos ir galimo pablogėjimo su būsimu vyru vestuvėms ruošėmės taip, kad reikalui esant, nebūtų sudėtinga viską atšaukti. Dėl šios priežasties artimiesiems apie vestuves pranešėme iki jų likus trims savaitėms, kai jau buvo aišku, kad viskas bus gerai. Tiesa -- žmogus planuoja, Dievas juokiasi smile.gif Likus dešimčiai dienų iki įvykio, apie netikėtai užklupusią ligą pranešė vyro sesuo (kuri būtų sėkmingai tai slėpusi, jei ne neišvengiama operacija), mūsų santuokos liudininkė. Ji ne tik paprieštaravo tam, kad atšauktume šventę, bet ir buvo joje pati šauniausia dalyvė : ) Žinoma, širdaperšio būta daug, šventės džiaugsmas sumišęs su nerimu, bet -- ar ne toks tas mūsų gyvenimas? Džiaugsme ir varge. Šeimoje, remiantis vienam į kitą.

oi blush2.gif aciu aciu uz ta sauniausia ax.gif
Atsakyti
Labukas, Mergaitės, 4u.gif

TIKĖSIU perduoda visoms linkėjimus. Sako, kad labai visų pasiilgo ir linki visoms sveikatytės...

Pasiųskim, Mergaitės ,jai po šviesią mintelę ar maldelę asmeniškai, kad neapleistų jos jėgelės... Sunku jai, bet ji begaliniai stipri heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 15, 20:26)
Pasiųskim, Mergaitės ,jai po šviesią mintelę ar maldelę asmeniškai, kad neapleistų jos jėgelės... Sunku jai, bet ji begaliniai stipri heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif

Siunčiu šviesią mintį ir maldą...ir apkabinimą... Dažnai apie ją pagalvoju... heart.gif

Atsakyti
TIKESIU. KUO DAUGIAU SVEIKATELES!
Atsakyti
TIKĖSIU , TAVIMI TIKI VISI TAVE MYLINTYS ŽMONĖS.
NENUVILK JŲ.
DAR PASISTENG, DAR TRUPUTI.
PERGALĖ TURI ATEITI PAS TUOS , KURIE KOVOJA IR TIKI.
SAULĖ VĖL PAKILS KAIP IR KIEKVIENĄ RYTĄ , TIEMS KURIE JOS LAUKIA.

user posted image
Atsakyti
TIKESIU heart.gif

QUOTE(renatuxaass @ 2010 08 11, 22:55)
as gal juokingai paklausiu bet vistiek man neramu, jums padarius ta bronchoskopija isvis nieko nemate, tu zidinuku, ar juos mato tik paemus megini nieko nerode. as baisiai skrepliuojus ir kelis kart atsikrenksciau krauju, tada po LOr apziuros ir plauciu apziuros endoskopu nieko blogo nerado tai as nusiraminau ir nebekreipiau demesio, nors ir po to dar karts nuo  karto tai pasikartoja, bet nurasiau GERL. prisimenu ir tada norejau KT, bet sako kam reikia viska bronchoskopija rodo

man nieko nerode schmoll.gif jau rasiau kad dare net 4 kartus bronchoskopija ir vis klause,nu nieko nera,jokiu kraujos pedsaku,siule net palaukti keleta menesiu...negasdinu,bet yra kaip yra,veliau diagnozavo 3 stadija ,agresivi neHodzkino limfoma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 15 rugpjūčio 2010 - 23:29
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 15, 09:48)
Jei nealergiška medui, galima jį panaudot: plonai užtepti drobės skiautę, uždėti polietileno plėvelę, kad visur taip neliptų, ir kelnaites, kad viskas nenukristų. Bet jei nealegiška medui... Mano mamai medus pakaitom su kopūstu buvo labai gerai.

Dėkui. Žinojau, kad medus su kopūsto lapu kartu labai gerai, o va kad ir vienas tinka - nesusipratau.

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 15, 10:41)
Reikia šildyti, ...

Man įstrigę kaip kažkada kaimuko felčerė močiutei yra sakiusi, esą tų guzų šildyti negalima, nes gali gautis sukimas ar dar kažkas g.gif Kažin čia išmislas?

QUOTE(Laisvė @ 2010 08 15, 10:50)
Dar spirito, atskiesto su vandeniu, ar degtinės kompresai gerai.

Ačiū, būtinai bandysim.

QUOTE(einarta @ 2010 08 15, 11:46)
oi blush2.gif  aciu aciu uz ta sauniausia  ax.gif

Koketuojate, brangioji, koketuojate biggrin.gif

Tikėsiu
, heart.gif
Atsakyti