Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

QUOTE(liepsnelee @ 2010 08 11, 10:32)
Na, gal ką ir netaip supratau, bet aš kaip supratau, kad ten bus kelių rūšių tie vaistai, nemokamai kas antrą procedūrą duos tik vienos rūšies vaistų. Nes mums sakė, kad kainos maždaug viena procedūra 2000 lt., sekanti jau 600 lt., paskui vėl 2000 lt., vėl 600 lt. ir t.t. Gal tikrai nesamonę supratau, nes niekad nesidomėjau ir man pirmam kartui tai per daug informacijos. Beje, čia tik vienas iš būdų. Yra kur nemokamai chemo yra, bet ten reikia 4 paras gulėt ligoninėj ir visą tą laiką lašins, yra dar kur 10 kartų brangiau su tabletėm.
Tik dabar pasirinkimo etape esam, todėl ir norisi kažką dar labiau pasiaiškint.

Kalbėkit dar kartą su onkologe.Čia taip niekas nepatars.Kiekvienas atvejis individualus, kiekvienai vaistai skirtingi.Kaip galit pasirinkti , jei patiems neaišku.Pasiimat gėlių , saldainių ir einate dar kartą kalbėtis.
Atsakyti

Ačiū visiems....Dar mintyse nesuvokiu, kas atsitiko..
Džiaugiuosi tik tuo, kad nebuvo labai ilgos kančios, kad buvo mylima, nes palydėti susirinko iš 19 gyvų esančių 16 pusbolių šeimų, minios kolegų, auklėtinių - nemaža bažnyčia buvo pilnutėlė...
Beveik visaks kaip ir buvę, tik naujas kapelis dar neįprastoje vietoje....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 11 rugpjūčio 2010 - 13:26
ifauru, uzjauciu...
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
*ifauru uzuojauta....
siaip noriu pasakyti, kad nors ir nepasireiskiu daznai, visalaik stebiu jus ir dziaugiuos, nuosirdziai dziaugiuos ir nerimauju 4u.gif jus ikvepiat savo teigiamom emocijom, aciu, kad esat wub.gif pati pasisakyt, t.y. patart nelabai ka galiu, nes db yra pirma ligele tokia kuri paliete artima man zmogu, nors seimoj ir buvo ligoniuku tokiu...
mintimis su jumis group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 11 rugpjūčio 2010 - 16:51
user posted image
Ifauru heart.gif , širdele... - užjaučiu.... console.gif Ramybė tavo mamytei amžina. Stiprybės ir tvirtybės ir tau su sesyte...

Patricija 4u.gif - kaip smagu, kad operacija jau praeity ir kad dabar stiprėtum, kuo greičiau atsisveikintum su stiklainiu ir kad viskas toliau klotųsi tik pagal tavo planą... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2010 08 09, 23:09)
... bet kartu ir džiugu, jog visą negerumą manyje naikina  bigsmile.gif Tikiuosi ir šį lašinimą ištversiu tik su menku silpnumu  bigsmile.gif

Naikina, naikina. mirksiukas.gif Tik taip ir galvok. Kantrybės tau ir kuo geriausios sveikatėlės ir kuo mažiausių šalutinių poveikių. wub.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 08 10, 01:33)
Išleidau pinigų Šitake papildams.Turbūt ir musmirė tiek pat padėtų, tik pernykštė pašvinko.Kaune 24 Lt 20 tablečių, mėnesiui 3-ys pokeliai.Prieš pasitikrinimus rugsėjo 10 dieną , pabandysiu.

Tikėkimės, kad labai padės tau tie grybukai. O tau juos rekomendavo, ar tu pati pasirinkai būtent šituos?

QUOTE(romantikė @ 2010 08 10, 16:46)
Man paciai uz 2 savaiciu "ant kilimo" pas onkologa. Radau toki padidejusi imfmazgi virs raktikaulio  unsure.gif

Gal nieko bloga tas limfmazgiukas nebus. Gal maudeisi ir "peršalai" rolleyes.gif Na, taip būna kartais nors ir karšta yra, o gal suskersvėjavo? Viskas bus gerai.
Stiprybės tavo uošviui ir jūsų šeimai. Niekas negalim žinoti, kiek kam yra skirta...

QUOTE(liepsnelee @ 2010 08 11, 11:32)
Na, gal ką ir netaip supratau, bet aš kaip supratau, kad ten bus kelių rūšių tie vaistai, nemokamai kas antrą procedūrą duos tik vienos rūšies vaistų. Nes mums sakė, kad kainos maždaug viena procedūra 2000 lt., sekanti jau 600 lt., paskui vėl 2000 lt., vėl 600 lt. ir t.t. Gal tikrai nesamonę supratau, nes niekad nesidomėjau ir man pirmam kartui tai per daug informacijos. Beje, čia tik vienas iš būdų. Yra kur nemokamai chemo yra, bet ten reikia 4 paras gulėt ligoninėj ir visą tą laiką lašins, yra dar kur 10 kartų brangiau su tabletėm.
Tik dabar pasirinkimo etape esam, todėl ir norisi kažką dar labiau pasiaiškint.

g.gif g.gif Labai įdomu, labai įdomu. Tikrai neteko girdėti, kad šitaip reiktų mokėti. Atsiprašau, gal ir ne taip galvoju, bet gal gydytoja nori kokio "pakištuko" blush2.gif Tada ir chemija visa nemokamai būtų... Pprastai chemijos kompensuojamos arba paaiškina kodėl nekompensuojama ar dalinai kompensuojama... g.gif

Ifauru wub.gif - tavo dėžutė perpildyta, nebetelpa mano laiškelis... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 11 rugpjūčio 2010 - 19:16
QUOTE(ifauru @ 2010 08 10, 18:40)
Mes visad gimstam pačiu laiku,
Tik mirštam visada per anksti.....
Sekmedienį užgeso mamytė...Šiandien atgulė Alantos kalnely...Aš dar nieko dorai nesuvokiu, kas ir kaip bus....

ifauru labai uzjauciu, o bus taip kaip turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 11, 20:09)
user posted image
Ifauru heart.gif , širdele... - užjaučiu.... console.gif Ramybė tavo mamytei amžina. Stiprybės ir tvirtybės ir tau su sesyte...

Patricija 4u.gif  - kaip smagu, kad operacija jau praeity ir kad dabar stiprėtum, kuo greičiau atsisveikintum su stiklainiu ir kad viskas toliau klotųsi tik pagal tavo planą... mirksiukas.gif

Rasu lankele, tik atsibudusi reanimacijoje klausiau ar ka nors dare man, apsiciupinejau ir nurimau. Net du pirsto storio vamzdiai sone. Apsidziaugiau, kad mane dar remontavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 11 rugpjūčio 2010 - 19:56
QUOTE(virruki @ 2010 08 11, 06:33)
Nute; Kt rode dvi mts, o bronchoskopija taip navikiniu lasteliu ir nerado, teko tiesiog imti ir pjauti, kad isitikint ar ten mts ar kas kita pvz. antrinis vezys.

as gal juokingai paklausiu bet vistiek man neramu, jums padarius ta bronchoskopija isvis nieko nemate, tu zidinuku, ar juos mato tik paemus megini nieko nerode. as baisiai skrepliuojus ir kelis kart atsikrenksciau krauju, tada po LOr apziuros ir plauciu apziuros endoskopu nieko blogo nerado tai as nusiraminau ir nebekreipiau demesio, nors ir po to dar karts nuo karto tai pasikartoja, bet nurasiau GERL. prisimenu ir tada norejau KT, bet sako kam reikia viska bronchoskopija rodo
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 08 09, 18:26)
Rasų lanka, aūūūū, kur dingai?

Aūūūū... ploja.gif Buvau "užlūžusi" truputuką... Savaitgalį turėjome svečių. Šventėme mano praėjusį ir vyro gimtadienius... alc.gif O pirmadienį turėjau vykti pas savo onkoginekologę į Klaipėdą. Turėjau pas ją pasirodyti dar balandžio pradžioje, bet vis laiko neberasdavau... Tai pasityrinėjau. Sako, kad mioma nedidėja, cistų kaip ir nėra, bet kiaušidės neramios, neramios... g.gif Gydytoja dar sako, įdomu ar ištempsim iki menopauzės pirmų simptomų... Mat reiktų operacijos viską viską šalinant, o tai stresas visam organizmui, o kai prasideda menopauzė pats organizmas save pasiruošia tam. Nors taip pat minėjo, jei nueičiau pas kitą gydytoją, tikrai gaučiau barti ir lieptų operuotis... Vyrui pasiguodžiau, kaži ar nereiktų dar nueiti pas kitą . Bet jis sako, kad reikia ja pasitikėti. Ji mane jau operavo( 12cm skersmens miomą pašalino), žino visas kitas mano bėdas, yra moklslų daktarė, tą darbą išmano, o nueisiu pas kitą - tik protą sujauks... g.gif Na, tai dar pabūsiu taip . Bet reiks dabar į kitą pusę dar traukti, pas mamytės daktarytę dėl papuko - turiu tokį guzelį, seniau įtarė fibroadenomą - dabar man atrodo, kad jis padidėjo... Kitą savaitę kai važiuosim su mamyte chemijai, paprašysiu gydytojos, kad pasiųstų mane vėl tirtis...

Po daktarų aplankėme vyro brolį Palangoje, prisimaudėme jūroje rolleyes.gif Ir dar turėjome vieną liūdną misiją - pabuvojome puseserės vyro laidotuvėse Kretingoje. Pats žmogus pasitraukė iš gyvenimo... verysad.gif Buvo po operacijos. Pašalino nepiktybinį žarnyno auglį, atrodė viskas eina geryn, graži šeima. 50- tis ant nosies, o štai kaip viskas buvo sutvarkyta. Niekaip negalėjau ir negaliu suprasti - vieni nagais ir dantimis kabinasi į gyvenimą , o kiti patys sau padeda kuo greičiau iš jo išeiti... verysad.gif Tokiomis akimirkomis man atrodo, kad pats žmogus jau nebereguliuoja savęs, tai kažkas kitas iš TEN daro... g.gif

Mamytė irgi liūna. Vėl sako - kantrybė senka. Vaistai ir vaistai, o jaučiuosi nestipriai. Ir čia skauda, ir taip negerai, ir skonio nėra...ir t.t.t.t. Ir vėl šnekėjom atvirai, vėl įtikinau, kad reikia raminančių pagerti. Kad praeis gydymas ir sugrįš viskas į savo vietas. Kad daugiau nei puė jau nueita ir pan. Pašnekėjom ir tarsi linksmesnė paliko. Šį rytą nuvažiavom pasidaryti skydliaukės hormonų tyrimukų (FT4, IR TTH). Tai atsakymai puikūs, ko senai jai nebuvo. Penktadienį einame pas endokrinologę. Tai dar linksmiau, kad bent tiek švieselės... Na, tikiu, kad susitvarkys mūsų pilkosios mintelės... smile.gif

Jei rytoj gražus oras bus - važiuosim su vyru į Platelius. Prisiminsim jaunystę, aplankysim įdomias vietas ir būtinai susirasim angelėlio Adis kapelį. Tikiuosi, kad rasim...
Visoms dvasios ramybės ir vilčių išsipildymo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2010 08 11, 15:20)
ifauru, uzjauciu...

QUOTE(brunera @ 2010 08 11, 17:51)
sveikos merginos 4u.gif
*ifauru uzuojauta....

QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 11, 19:09)
user posted image

QUOTE(Deganti @ 2010 08 11, 20:24)
ifauru labai uzjauciu, o bus taip kaip turi buti  4u.gif

Dėkui visoms. Tikrai nepabėgsiu ir lankysiuosi čia kaip ir kitos - tie dveji metai su viršum kartu tikrai man daug davė aciuks.gif Pažinau jus virtualiai, kai kurias ir realiai. Perėjau visas fazes - panikos, pykčio, ramybės, susitaikymo.....Jei kam reikės pagalbos, patarimų - tikrai kiek galėsiu, pagelbėsiu. Žinau, kad net viso pasaulio pinigai šiandien negali pagelbėti įveikti šią ligą, bet noriu tikėti, kad su sese padarėm viską, kas buvo mūsų jėgoms....Ačiū dar kartą už šiltą palaikymą už rankos...
Jau šiai dienai turėjom kelialapį prie jūros. Mamytė padarė taip, kad vis tiek galėsim išvažiuoti. Taigi dabar savaitėlei stsijungsiu - ne todėl kad nesmagu, bet tiesiog išvažiuojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 11 rugpjūčio 2010 - 23:19
QUOTE(ifauru @ 2010 08 12, 00:17)
Dėkui visoms. Tikrai nepabėgsiu ir lankysiuosi čia kaip ir kitos - tie dveji metai su viršum kartu tikrai man daug davė aciuks.gif  Pažinau jus virtualiai, kai kurias ir realiai. Perėjau visas fazes - panikos, pykčio, ramybės, susitaikymo.....Jei kam reikės pagalbos, patarimų - tikrai kiek galėsiu, pagelbėsiu. Žinau, kad net viso pasaulio pinigai šiandien negali pagelbėti įveikti šią ligą, bet noriu tikėti, kad su sese padarėm viską, kas buvo mūsų jėgoms....Ačiū dar kartą už šiltą palaikymą už rankos...
Jau šiai dienai turėjom kelialapį prie jūros. Mamytė padarė taip, kad vis tiek galėsim išvažiuoti. Taigi dabar savaitėlei stsijungsiu - ne todėl kad nesmagu, bet tiesiog išvažiuojam.

Uzuojauta ir stiprybes verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gerai, kad i pajuri vaziuosit, siek tiek atsigausit:4u:
Atsakyti