Sveikos. Gydytojas sake, kkad operacijuke praejo kaip planavo, padare kaip zadejo talkavima. Pasalino is pleuros koius 2 ltr skyscio ir uzpilde tarpa kazkokiu "velniu" operacineje buvau 09:30. Prasibudau jau renimacijoj 13 val. Gavau db inhaliacija ir ibuteliuka pusti burbuliukus. Noriu miego. Miegosiu !
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 09, 16:31)
Sveikos. Gydytojas sake, kkad operacijuke praejo kaip planavo, padare kaip zadejo talkavima. Pasalino is pleuros koius 2 ltr skyscio ir uzpilde tarpa kazkokiu "velniu" operacineje buvau 09:30. Prasibudau jau renimacijoj 13 val. Gavau db inhaliacija ir ibuteliuka pusti burbuliukus. Noriu miego. Miegosiu !
Miegok ir stiprėk. Pailsėsi. Aš irgi šiand po chemijos grįžus pora valandų numigau. Dabar geriau.
Patricija, linkėjimai tau sveikti, stiprėti ir toliau džiaugtis gyvenimu Jei atliko talkavimą, - tai pagal ankstenį tavo parašymą - situacija ta geresnė, ar ne?
Romantike, dėl uošvio
Aš nepabūnu be daktarų , vėl pas ginek. užsirašiau, vis kartojasi beveik kas mėnesį pienligė, jau trečią kart per vasarą eisiu
Rasų lanka, aūūūū, kur dingai?
Romantike, dėl uošvio
Aš nepabūnu be daktarų , vėl pas ginek. užsirašiau, vis kartojasi beveik kas mėnesį pienligė, jau trečią kart per vasarą eisiu
Edme, podidziosios dalies chemijos? Sr tau lasina tik kastrys savaites? Sakyciau, kad lengviau yra pakesti skausma man, nei tau savijauta po chemo. Laikykis ir tu ilsekis!
QUOTE(Edmė @ 2010 08 09, 17:59)
Miegok ir stiprėk. Pailsėsi. Aš irgi šiand po chemijos grįžus pora valandų numigau. Dabar geriau.
QUOTE(romantikė @ 2010 08 09, 15:36)
Sveta, aciu Tau uz malonu vakara, bendravima
Ai,ner uz ka Fainai pasedejom Tikiuosi po metu vel susitiksim
Del uosvio liudna
Patricija Gerai kad viskas praejo kaip planavo,ilsekis dabar Tikekimes geru rezultatu.Greit tu palatoje atsidurej,mane po panasios operacijos (nes ir dare plautyje ir tarpuplautyje) reanimacijoje visa para pralaike.O drena isvede tau? Man tik ta "trilitrine" prie sono buvo pats bjauriausias dalykas,bet nieko,pripratau,net galva su ja ploviau viena karta
arune jo,bjauri ta liga,pati keleta kartu turejau,po zvakuciu praeina greit,bet ir atsinaujinti gali greit.As kai pradejau nauduoti Vagisan,kazkaip pagerejo man ir tie reikalai.Tik kad brangus jis Bet man mazajai vistiek reikia ji pirkti,nes turi siokiu tokiu problemeliu.
SVETA, TAIP YRA STORA ZARNELE IR TRILITRIAKAS PRIE LOVOS.
Arunele, labai dziaugiuosi, kad atliko ka planavo! Pienlige ir kazkada kartodavos, banddyk vaistineje nusipirkti tokia tepancia triusikelius zvakute nakciai, ji panasi i morkine spalva ir nakciai ji viena man padedavo, viena isidedi ir pasibagia beda. Suvalgiau kose ir bandele su arbata dabar
Arunele, labai dziaugiuosi, kad atliko ka planavo! Pienlige ir kazkada kartodavos, banddyk vaistineje nusipirkti tokia tepancia triusikelius zvakute nakciai, ji panasi i morkine spalva ir nakciai ji viena man padedavo, viena isidedi ir pasibagia beda. Suvalgiau kose ir bandele su arbata dabar
QUOTE(arune @ 2010 08 09, 18:26)
Patricija, linkėjimai tau sveikti, stiprėti ir toliau džiaugtis gyvenimu Jei atliko talkavimą, - tai pagal ankstenį tavo parašymą - situacija ta geresnė, ar ne?
Romantike, dėl uošvio
Romantike, dėl uošvio
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 09, 18:50)
Sakyciau, kad lengviau yra pakesti skausma man, nei tau savijauta po chemo.
ir man,be to dar juk ir leidzia nuo skausmo,tai didelio skausmo ir nejutau
Aciu, merginos, uz palaikyma. Netiketai tas vezys uosvi uzpuole... Nors pries 2 metus sirgo sunkia tuberkuliozes forma, ligonineje gulejo, gydesi ilgai... Gal tada jau buvo pirmi pozymiai
Vyras labai pasimete. Nors jau atlaike su manim viska pries 3 metus...
arune, o tau mmm yra? Dabar man klimaksas, tai ir pienlige nekankina.. Gal tai susije O gal su imunitetu? Anksciau be zvakuciu neissiversdavau. Stirpiu sodos tirpaliu dar ploviau ta vietike...
Vyras labai pasimete. Nors jau atlaike su manim viska pries 3 metus...
arune, o tau mmm yra? Dabar man klimaksas, tai ir pienlige nekankina.. Gal tai susije O gal su imunitetu? Anksciau be zvakuciu neissiversdavau. Stirpiu sodos tirpaliu dar ploviau ta vietike...
QUOTE(romantikė @ 2010 08 09, 18:10)
arune, o tau mmm yra? Dabar man klimaksas, tai ir pienlige nekankina.. Gal tai susije O gal su imunitetu?
Yra mmm... .Na, pavasarį čia antibiotikų biški pavartojau, mat pas dermatologę lankiausi, bėrimas yra, kosmetinės priemonės nepadėjo, visos kosmetologės sakė "čia tau kažkas iš vidaus". Tai ir nuėjau pas dermatologę J. Česienę (mūsų žymiojo onkologo Česo žmona). Taigi, pasigydėm antibiotikais... beje, visai nepadėjo, norėjo dar antibiotikų skirti, kitokių, sakiau, ačiū, nenoriu jau Matyt, ir išderino mano imunitetą...
Kai jau nuo rimtesnių bėdų pasprunki, - tai jau ir estetikos užsimanai
Nutariau, kad mano veidukas tegul būna toks, koks yra, nebeeksperimentuosiu vaistais.
Papildyta:
Romantike, užjaučiu, kad vėl jums su vyru teks "į tą pačią balą bristi", nors ir netiesiogiai... Saugok save Gal viskas praeis normaliai su uošviu. Linkiu to.
Patricija, kada išleis?
Arune, penkias dienas tai tikrai cia busiu. Suvalgiau silauogiu visa dezute
Romantike, stiprybes jusu uosviui ir jums artimiesiem!
Romantike, stiprybes jusu uosviui ir jums artimiesiem!
Sveikutes
Trumpam namučio paleido Aš jau ir po vienos dozės. Džiaugiuosi, jog pagaliau prasidėjo gydymas
Penktadieni lašino raudoną lašinę, šeštadienį gavau 6 puslitrius, bet tik du iš jų buvo chemija apsukta melyna plėvele. Jaučiausi neblogai, tik prie lovos traukia, ilgai vaiksčiot nesinori, nepykina, tai va ir namo ištrūkau
Nuo ryt vėl pradės 3 dienas lašint ir jei viskas ok, ankščiausiai šeštadienį paleis.
Patriccija, daug stiprybės ir sveikatos po operacijos! Kaip supratau netoli viena kitos, as 340p
Trumpam namučio paleido Aš jau ir po vienos dozės. Džiaugiuosi, jog pagaliau prasidėjo gydymas
Penktadieni lašino raudoną lašinę, šeštadienį gavau 6 puslitrius, bet tik du iš jų buvo chemija apsukta melyna plėvele. Jaučiausi neblogai, tik prie lovos traukia, ilgai vaiksčiot nesinori, nepykina, tai va ir namo ištrūkau
Nuo ryt vėl pradės 3 dienas lašint ir jei viskas ok, ankščiausiai šeštadienį paleis.
Patriccija, daug stiprybės ir sveikatos po operacijos! Kaip supratau netoli viena kitos, as 340p
Taip, *Gabriella*, as 841 palatoje. Jei yra noro ir jegu gali uzsukti, kolkas as su trilitriaku nebenoresiu eiti is savo auksto. Gerai, kad TAve isleido, namu ir sienos gydo!
QUOTE(*Gabriella* @ 2010 08 09, 22:07)
Sveikutes