Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

Sveikutes, esu VUOI 841 palatoje. Del ligoniu patepimo tai sunku tai daryti samoningam zmogui senu paziuru, nes tai budavo laikomasi tokios nuostatos seniau, kad tai Paskutinis patepimas.. mamai a.a. taip ir nepakvietem kunigo, nes pati nepareiske noro ir butu supratusi blogai, butu praradusi vilti.
Ka tik buvo gydytojas, operuuos mane pirmadieni, jei plauciai nesukaustyti mts, tai lapiraskopu darys talkavima.. pasalins skysti ir uzpildys kazkokiu IDARU :-\:-D tarpa pleuroje, kad nesirinktu skysciai.

Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2010 08 05, 14:36)
tai ne mūsų skyrelio tema, bet kartais mane aplanko mintis, kad man čia už tam tikrus gyvenimo sprendimus,

Tai ne isbandymas ir ne bausme ir ne atpildas. Tai - liga. Tikrai neverta galvot uz ka ar kazka, ji neateina is niekur - tiesiog lasteles ima dalintis ir daugintis neteisingai; kaip ir nosis ima varvet, kaip ir pilvo skausmas..Tik ligos skiriasi viena nuo kitos ir viskas. Priezasciu/pasekmiu svarstymas kazin ar turi prasmes: serga garbaus amziaus zmones, serga vargsai ir turtingi ir itakingi, serga maziukai vaikai. Liga nesirenka - va, ir musu zmogus gyvenime neruke, alkoholis labai labai saikingai; kas pusmetis gyvenama kaime tarp misku, kur grynas oras, sveikai maitinosi savo uzaugintom darzovem, uogom - o vis tiek, plaucius liga uzpuole..Nors mano a.a. senelis mire nuo prostatos vezio, nors ruke visa gyvenima, mire, tiesa, sulaukes itin garbaus amziaus, netoli 90. O va to musu sergancio zmogaus uosviene tuoj 100 m sulauks...Tiesiog tai genu mutacija. Kas jas sukelia, kodel - kas atsakys, matyt, Nobelio premija gaus ir daugybe dekingumo. Uz ka, kodel - tokiu minciu net neturi buti.
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 08 05, 15:24)
Mergaite reikia Jusu patarimo  mirksiukas.gif  radau receptuka su barsuko taukais,bet vienur raso kad reikia alijosiaus sulciu pilti,o kitur raso tik barsuku taukai ,medus ir konjakas  g.gif ,koks istikruju turetu buti receptas  unsure.gif ,noriu padaryti uosviui,bet vis galvoju kuri recepta rinktis  ax.gif .Labai lauksiu Jusu atsakymu  4u.gif

Be alijosiaus 4u.gif Prie kraujo ligu,pvz.,nepataria vartoti alijosaus ,nes skatina imuniteta.As taip ir neisdrisau paragauti sio misinuko blush2.gif adis pavadino mane gurmane biggrin.gif ,nes vis klausiau,koks skonis,ar labai bjaurus blush2.gif Bet ji pati vartojo,ir deganti ,sake labai padeda.As geriau barsuko tauku kapsules.

Patricija ,suspausim kumstukus pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
SVETA K., gerai.. laikykit. Tik geriau gydytojas butu nesakes, jog jei bus plautyje mts, nieko nedarys, nes bus tik blogiau. Manau, kad DIevulis man dar pades ir leis dar gyventi Zemeje!

QUOTE(SVETA K. @ 2010 08 05, 17:43)
Be alijosiaus 4u.gif Prie kraujo ligu,pvz.,nepataria vartoti alijosaus ,nes skatina imuniteta.As taip ir neisdrisau paragauti sio misinuko blush2.gif adis pavadino mane gurmane biggrin.gif ,nes vis klausiau,koks skonis,ar labai bjaurus blush2.gif Bet ji pati vartojo,ir deganti ,sake labai padeda.As geriau barsuko tauku kapsules.

Patricija ,suspausim kumstukus pirmadieni 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 05, 17:23)
SVETA K., gerai.. laikykit. Tik geriau gydytojas butu nesakes, jog jei bus plautyje mts, nieko nedarys, nes bus tik blogiau. Manau, kad DIevulis man dar pades ir leis dar gyventi  Zemeje!

PATRICIJA
Daktarai dažnai nupasakoja įvairius galimus atvejus, kad paskui ligonis nesakytų, kad nežinojo ir nereikštų pretenzijų.Man vieną operaciją darė pusvalandžio trukmės , o nupasakojo visokių galimybių, kol įvarė baimę.Štai taip.
Įsivaizduok , kad viskas bus gerai.Susikurk sėkmingos operacijos scenarijų, išgyvenk jį, kad organizmas automatiškai žinotų kaip reaguoti ir žinok , kad viskas bus gerai.
Juk dar Paryžius laukia , neleisi gi bilietams sudegti.
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 05, 16:30)
Tai ne isbandymas ir ne bausme ir ne atpildas. Tai - liga. Tikrai neverta galvot uz ka ar kazka, ji neateina is niekur - tiesiog lasteles ima dalintis ir daugintis neteisingai; kaip ir nosis ima varvet, kaip ir pilvo skausmas..Tik ligos skiriasi viena nuo kitos ir viskas. Priezasciu/pasekmiu svarstymas kazin ar turi prasmes: serga garbaus amziaus zmones, serga vargsai ir turtingi ir itakingi, serga maziukai vaikai. Liga nesirenka - va, ir musu zmogus gyvenime neruke, alkoholis labai labai saikingai; kas pusmetis gyvenama kaime tarp misku, kur grynas oras, sveikai maitinosi savo uzaugintom darzovem, uogom - o vis tiek, plaucius liga uzpuole..Nors mano a.a. senelis mire nuo prostatos vezio, nors ruke visa gyvenima, mire, tiesa, sulaukes itin garbaus amziaus, netoli 90. O va to musu sergancio zmogaus uosviene tuoj 100 m sulauks...Tiesiog tai genu mutacija. Kas jas sukelia, kodel - kas atsakys, matyt, Nobelio premija gaus ir daugybe dekingumo. Uz ka, kodel - tokiu minciu net neturi buti.

Aš irgi niekaip negaliu sutikti su tuo, kad tai bausmė už kažką.Na sutinku man , jau metuose, tai galima ir bausti, bet už ką bausti tik gimusius kūdikius, vaikus, jaunus žmones , kurie patys augina vaikučius.Ir kažkaip lengviausiai tos bausmės išvengia tie kurie tikrai jos verti.Prieš kelias dienas skaičiau , kad padugnės užmušė tą dieną gydytojo magistrą apsigynusi jaunuolį.
Kartais galvoju, kad žmoguje DNR yra kaip kompiuterinė programa , kuri pasigauna virusą ir užlūžta.Deja žmogus dar ir turi protą ir sielą...
Atsakyti
GABIJA, tai ir as vis manau, kad bus gerai ir si karta..septinta, kad plautukas bus dar sveikas. Juk nei kosciu. Gydytojas ir klause ar nekosciu, ar neatkosciu.

Atsakyti
sveikos,
senokai čia nebuvau... kaip smagu, kad viskas visoms neblogai einas - taip ir toliau smile.gif sėkmės ir sveikatėlės wub.gif
Atsakyti
Sveikutės šaunuolės kovotojos 4u.gif
Mano tėveliui nustatė plaučių vėžį ir stadija lyg ir rimta verysad.gif Mts žarnyne dar rado ir limfmazgiuose lyg ir..
Biopsijos rezultatų dar nežinome..
Norėjau Jūsų pasiklaust, gal kokias arbatėles iš vaistažolių geriate prieš chemoterapiją, kad imunitetą pastiprint.. ? Ar tik po chemo bandot stiprint? g.gif
Pirmą kartą susiduriu su šia klastinga liga, todėl bandau vis daugiau informacijos išgaut iš interneto.
Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
GABIJA, tai ir as vis manau, kad bus gerai ir si karta..septinta, kad plautukas bus dar sveikas. Juk nei kosciu. Gydytojas ir klause ar nekosciu, ar neatkosciu.

Papildyta:
Liepsnele, o kaip nustate? Is nuotraukos ar kompiuterines tomografijos?
QUOTE(liepsnelee @ 2010 08 05, 20:10)
Sveikutės  šaunuolės kovotojos 4u.gif
Mano tėveliui nustatė plaučių vėžį ir stadija lyg ir rimta verysad.gif Mts žarnyne dar rado ir limfmazgiuose lyg ir..
Norėjau Jūsų pasiklaust, gal kokias arbatėles iš vaistažolių geriate prieš chemoterapiją, kad imunitetą pastiprint.. ? Ar tik po chemo bandot stiprint? g.gif
Pirmą kartą susiduriu su šia klastinga liga, todėl bandau vis daugiau informacijos išgaut iš interneto.
Sveikatos visoms  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 08 05, 19:10)
Sveikutės  šaunuolės kovotojos 4u.gif
Sveikatos visoms  4u.gif

Chemo metu geriame Balvociutes arbatas: miskiniu sidabrazoliu sakniastiebiu nuovira ir arbata Nr. 5. Sios arbatos yra skirtos kepenims, kad jos lengviau galetu tvarkytis su neigiamu chemijos poveikiu.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 05, 18:15)
Liepsnele, o kaip nustate? Is nuotraukos ar kompiuterines tomografijos?

Mums jau pirmą dieną, kai nuvežė jį į ligoninę, kišo jam tą "japonkę" vadinamą, ėmė biopsijai ir gydytojas iš karto pasakė, kad ten auglys kraujuojantis, kad vėžys... Tai ir žemė iš po kojų slyst pradėjo..
Paskui kiekvieną dieną visokie tyrimai, echoskopijos, paskui dar du kartus kišo tą aparatą į skrandį, turbūt darė ir tą KT (tiksliai nežinau, tik ten žinau, kad jam reikėjo kontrasto išgert, turbūt ta kompiuterinė tomografija čia ir skaitosi)...
Prakankino su tyrimais beveik visą savaitę, šiandien parsivežėm namučio, pirmadienį rezultatai biopsijos bus.. TAi dabar kaip ant adatų..
Ir atrodo viskas aišku, ir nieko neaišku..
Papildyta:
QUOTE(Viti17 @ 2010 08 05, 18:30)
Chemo metu geriame Balvociutes arbatas: miskiniu sidabrazoliu sakniastiebiu nuovira ir arbata Nr. 5. Sios arbatos yra skirtos kepenims, kad jos lengviau galetu tvarkytis su neigiamu chemijos poveikiu.

Dėkui, Viti17 4u.gif
Atsakyti
Taip, jei leido kontrasta i vena, tai jau dare kompiuterine. Nenusiminkit, diagnoze tai nereiskia, kad gyvenimo pabaiga. Reikia susitaikyti su ligele ir gyventi toliau!
QUOTE(liepsnelee @ 2010 08 05, 20:32)
Mums jau pirmą dieną, kai nuvežė jį į ligoninę, kišo jam tą "japonkę" vadinamą, ėmė biopsijai ir gydytojas iš karto pasakė, kad ten auglys kraujuojantis, kad vėžys... Tai ir žemė iš po kojų slyst pradėjo..
Paskui kiekvieną dieną visokie tyrimai, echoskopijos, paskui dar du kartus kišo tą aparatą į skrandį, turbūt darė ir tą KT (tiksliai nežinau, tik ten žinau, kad jam reikėjo kontrasto išgert, turbūt ta kompiuterinė tomografija čia ir skaitosi)...
Prakankino su tyrimais beveik visą savaitę, šiandien parsivežėm namučio, pirmadienį rezultatai biopsijos bus.. TAi dabar kaip ant adatų..
Ir atrodo viskas aišku, ir nieko neaišku..

Atsakyti