QUOTE(virruki @ 2010 08 04, 20:52)
Mano vyrui pasalino inksta ir kaip ir jum jokio gydymo neskyre, tik patikra kas 3 menesius, o man vis kele nerima tos raideles MX, NX-neivertinti limfmazgiai. Po 8men atkosejo kraujo (pries tai vis dar balsas siek tiek kimdavo), padare KT ir rado dvi metastazes plauciuose. Kadangi liga reta, teko prasyti kompensuoti vaistus ligoniu kasu, o kad gydymas nenusikeltu,pora kartu mes juos patys pirkom (Gemcitabina), paskui jau kompensavo,tik, kad jie mums buvo visiskai neveiksmingi.Vis domejausi uzsienyje, ka jie skirtu (jie butu skyre ta pati)
Pas ji buvo navikas atsparus chemoterapijai, gailiuosi, kad kai padare kontrolinius tyrimus ir pasake, kad dinamika neigiama, nesikreipem pas Bloznelyte, skaiciau, kad ji tokius navikus gali paruosti chemoterapijai, kad jie pasiduotu gydymui.
Noreciau ikvepti jums optimizmo, o ne atvirksciai, kiek supratau bendraujat su sauniu gydytoju, musu atveju reikejo visa informacija apie galbut tinkamus kitus vaistus traukte traukti, tiesiog randi vaistu pav. ir eini klaust, apie papildus taip pat, kai puse metu prasigydem, jau daug ka zinojau, o buciau norejus zinoti zymiai anksciau.
Pas ji buvo navikas atsparus chemoterapijai, gailiuosi, kad kai padare kontrolinius tyrimus ir pasake, kad dinamika neigiama, nesikreipem pas Bloznelyte, skaiciau, kad ji tokius navikus gali paruosti chemoterapijai, kad jie pasiduotu gydymui.
Noreciau ikvepti jums optimizmo, o ne atvirksciai, kiek supratau bendraujat su sauniu gydytoju, musu atveju reikejo visa informacija apie galbut tinkamus kitus vaistus traukte traukti, tiesiog randi vaistu pav. ir eini klaust, apie papildus taip pat, kai puse metu prasigydem, jau daug ka zinojau, o buciau norejus zinoti zymiai anksciau.
Pas mane taip pat limfmazgiai nežiūrėti Vaistus kažkokius skirs irgi kurių nekompensuoja. Tik dar nežinau daugiau apie juos.
Va prisiminiau, kad skirs lyg tai - doxorubicina. Radau ankstesnėse temose, jog tai stipriausia chemija. Ar yra dabar bendraujančių čia jį gavusios? Bandysiu dar per nakti paieškot info kaip pasiruošt po chemijos. Gaila jog ankščiau pas jus neužsukau
KT irgi rašo jog dinamika neigiama Gal galit parašyt ka tai reiškia plačiau? Ačiū
Daba buvau pas onko A. Burneckį, jis mane guldys į kitą skyrių, mat jis radioterapeutas, o man to daba nereikia. Tai nežinau pas ką pakliūsiu. O kaip imunitetą stiprint mano šeimos daktarytė rūpinasi tuo
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 04, 21:13)
Naujoms Mergaitėms, o gal ir kitoms priminimui yra toks skyrelis, kur gal padės atsakyti sau į kai kuriuos klausimus...
Įveik ligą
Įveik ligą
Mane labai palaiko šie žodžiai - "moterys, įveikusios vėžį sako, kad liga jas privertė susimąstyti apie tikrąsias gyvenimo vertybes, sustoti, atsikratyti visuomenės primetamų standartų ir džiaugtis šia diena. Gydytojai ir psichologai pritaria, kad vėžį įveikę žmonės žino, kokia yra tikroji gyvenimo vertė."
QUOTE(Patriccija @ 2010 08 04, 21:20)
ačiū už tokį pasakojimą, labai sudominot.